- 8 Kasım 2019
- 62
- 101
- 8
Annesiyle konuşurken bir sıfat kullanmak zorunda mısın çocuk için? Ben burada yazdığın sifattan bahsediyorum ayrıca. Hasta deyip durmussun çocuğa kaç mesajdır. Neyse. Belli ki kadının psikolojisi yerinde değil. Bu durumdan diğer arkadaşların rahatsız değil ve ona desteklerse, senin uzaklasman lazım ortamdan. Her seferinde boğazını sıkıyorsa ve kadın görmesine rağmen müdahale etmiyorsa neden bulunuyorsun o ortamda?*Annesi otizim demiyor hasta diyor sürekli. Bende onun otizimli denmesini istemediğini düşündüğüm için hasta diyorum onun gibi. Gözüne gözüne sokar gibi otizimli demek onu incitmekmis gibi geliyor. Ben kimseye kötü bakmıyorum benim tek sinir olduğum 2 yaşındaki bebeğimin boğazı sıkılırken annenin hiç oralı olmayışı. Olayı nerelere getirmişsin. Neden onun evine tikilmasindan memnun olayım??? Sadece girdiği ortamda kontrol etsin. ( Çocuğunun kendisinden başkasıyla iletişimi yok eğer ben iletişime geçebilsem ki bunu çok denedim asla dinlemiyor başkasını o yüzden mecbur kendisi müdahale etmeye. Kendisi oturup çay içerken ben onun çocuğunu kontrol etmeye çalışıyorum ki edemiyorum da sadece kalksın bi el atsın rahat rahat oturmak koyvermek nedir yani...... )
Sertçe uyarın annesiniSinirden uyuyamiyorum.
Akrabamız olan bir kadın var küçük çocuğu otizimli ve ne zaman bi arada olmak zorunda olsak çocuğu 2 yaşındaki bebeğime saldırıyor... Çocuk rahatsız diye birşey diyemiyorum bebegimi uzak tutuyorum ama biyerden sonra bebeğim durmuyor yanimda oynamak için çocukların yanına gidiyor ve yine olan oluyor. Ve aşırı güçlü bir çocuk. Boğazını sıktı bebeğimin zor aldım elinden. Beni en çok sinir eden kısım annesinin tavrı. Vurdum duymaz davranıyor ben mudahele etmedikce asla yerinden kıpırdamıyor. Yanlış anlamasın, çocuğu hasta sabredeyim diyorum ama sabri kalmadı bu işin. Aşırı sinirlerimı bozuyor kadın. Sevmiyorum da kendisini mecbur olmasam asla karşı karşıya gelmem.....
Sırf kadını sevmediginiz için zaten bu tepkiniz... Durumdan cok rahatsız ve çocuğunuzu düşünseniz gitmezsiniz.Anne müdahale etmiyor demişsiniz, çocuk otizmli olduğu için ne kadar müdahale etse de sonuç aynı olacak.Siz neden SAĞLIKLI çocuğunuza laf geçiremiyorsunuz da sürekli diğer çocuğun yanına gidiyor diye sorarlar adama?
Kadın
Annesiyle konuşurken bir sıfat kullanmak zorunda mısın çocuk için? Ben burada yazdığın sifattan bahsediyorum ayrıca. Hasta deyip durmussun çocuğa kaç mesajdır. Neyse. Belli ki kadının psikolojisi yerinde değil. Bu durumdan diğer arkadaşların rahatsız değil ve ona desteklerse, senin uzaklasman lazım ortamdan. Her seferinde boğazını sıkıyorsa ve kadın görmesine rağmen müdahale etmiyorsa neden bulunuyorsun o ortamda?
İlk msjnizda size hak vermiştim fakat konu içinde yazdıklarınızı okuyunca fikrim değişti üzgünüm sizi haksız buldumKadına karşı çocuğunun ismini kullanıyorum, hasta diyerek ayrştırmayacak kadar hassasım bu konudaki çocuğumu bogmasina rağmen sesimi çıkarmamışım ne kadına ne çocuğuna
Yani o ortama gitmemek sırf bu yüzden o bile onları uzmek olur diye düşünüyorum.... Sadece otizimli bir çocuk ve annesiyle bir ortamda nasıl davranmam gerektiğini sordum...
Ufacık birseyde ağlıyor anne, aşırı yıpranmış durumda kendisi... Haline bakınca üzülüyor insan... O yüzden uyarmak yerine o harekete geçsin diye bekliyorum ama mümkün olmuyor.
Özelde görüştüğüm veya görüşeceğim biri kesinlikle değil. Itici buluyorum kendisini. Bazen afra tafra yapıp hiç selam sabah bile vermiyor, o durumda çocuğuyla uğraşıyorum bide. Dönüpte bi kusura bakma bile demiyor.
Eşimde onun eşini sevmiyor aynı şekilde. Adamda sıkıntılı. Yani bilmiyorum kadın sürekli kıyas yapıyor benle kendini çocuklarımızı. En basitinden bir saat görse bende aayyy benim saatim daha güzel diyor. Senin bebeğin konusuyor benimki konuşmuyor diyor. E hasta senin çocuğun normal diyorum..... yani bu yüzden üzülmüyorda değilim Allah yardımcısı olsun ama sahip çıksın çocuklarına....
Sinirden başıma ağrılar girdi uyuyamiyorum gerçekten. Bide herkes diyor x bugün kafayı sana taktı... Bırakmıyor çocuk yakamızı. Biz nereye otursak o pesimizde ve tepemize çıkmadan annesi gelip almıyor.
Ortak toplanmalarmz oluyor mecbur dediğim o yani... yani bi o kadın için gitmemek diğerlerinin hatrını hice saymak olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?