- 2 Ocak 2015
- 6.452
- 15.488
- 448
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Son sezonu beklerken, insan istese de yapamıyor maalesef1. 4. ve 5. sezonda bende böyle yaptım.Yalnız böyle olunca da "aayy feci bitti bi sonrakini de izlesem? Şimdi ne olacak? Onlar kimdi?" diye diye 5 bölümü birden izlediğim oldu. Bi açıdan da sakıncalı tabi...
Zaten ara ara komedi ara ara gerilim korku izlerim ben, benim için daha iyi olurO komedi dizisi ama, tekrar hatırlatayım.
Beklerim beklerim, çerez dizilerle idare ederim.
Evet kesinlikle geliyor, biz de onu konuştuk hatta saçları taranmalı mutlaka diyekavun kokusu LilYumiyum ya bu tuhaf sacli çocuk (nick) niye saclari öyle ve niye hala hastanedeki adamdan yürüttüğü kıyafetleri giyiyor? Sizinde tutup saclarini yikayip tarayasiniz geliyor mu?
Bugün 5. ve 6. bolumu de izleyeyim bakalim.
Geçmiş sayfalara bakayım ben bi neler konuşulmuş... :)Evet kesinlikle geliyor, biz de onu konuştuk hatta saçları taranmalı mutlaka diyeArtık pasaklı takılacaklar herhalde olaylar başlayınca
Ben de bugün Twd 6. sezonu izleyeceğim, ölüyorum meraktan
kavun kokusu LilYumiyum ya bu tuhaf sacli çocuk (nick) niye saclari öyle ve niye hala hastanedeki adamdan yürüttüğü kıyafetleri giyiyor? Sizinde tutup saclarini yikayip tarayasiniz geliyor mu?
Bugün 5. ve 6. bolumu de izleyeyim bakalim.
Evet kesinlikle geliyor, biz de onu konuştuk hatta saçları taranmalı mutlaka diyeArtık pasaklı takılacaklar herhalde olaylar başlayınca
Ben de bugün Twd 6. sezonu izleyeceğim, ölüyorum meraktan
Evet evet şuan nette varGeçmiş sayfalara bakayım ben bi neler konuşulmuş... :)
Bu arada sen söyleyince baktım nette bulunuyor şuan yeni bölüm. Mutluyum!İzlemeye başlayayım. Üzgünüm FTWD...
Ay evet konuştuk onu, çitiş çitiş arkası falan. Ne yıkamasa taraması iyyyk, direkt sıfıra vurmalı el değdirmeden
Ben de dayanamadım AHS'yi izledim dün
Walking deadde mesela, hiç gördünüz mü pasaklı bir oyuncu? En fazla sakallar uzuyor, kıyafetler kirleniyor; ama kadınların dip boyası olsun, röflesi olsun hep muazzam
Aynen ya Twd'de en fazla kurt adama dönüyorlar, yer bulunca da sakallar gidiyor zaten ilk işAy evet konuştuk onu, çitiş çitiş arkası falan. Ne yıkamasa taraması iyyyk, direkt sıfıra vurmalı el değdirmeden
Ben de dayanamadım AHS'yi izledim dün
Walking deadde mesela, hiç gördünüz mü pasaklı bir oyuncu? En fazla sakallar uzuyor, kıyafetler kirleniyor; ama kadınların dip boyası olsun, röflesi olsun hep muazzam
İzledin mi? Ben izledim yorumumu bile yaptım.Evet evet şuan nette varBen öyle tahmin etmiştim yanılmamışım çok şükür
Bana spoiler verenin billgisayarıııııı, tabletiiiiii, diz üstüsüüüüü her bir şeyi bozulsun, dizileri bir türlü ilerlemesin, ses olursa görüntü gitsin, görüntü gelince ses gitsinAynen ya Twd'de en fazla kurt adama dönüyorlar, yer bulunca da sakallar gidiyor zaten ilk iş
Ben şimdi izliyeyim de sana spoiler vereyim bol bol
No-poo akımına katılmış, şampuansız saç yıkamaBir ara o pis havuza girdi ya dedim ki "hah! havuz pis mis sonuçta saçları su görecek bakim neye dönüşecek" dedim.
Ben daha izlemedim, yapma yaİzledin mi? Ben izledim yorumumu bile yaptım.Ama keşke izlemeseydim diyorum bi daha ki bölüm feci olacak çünkü bu anlaşılıyor. Şimdi gel de bir hafta bekle... :/
Ömrümde böyle beddua almadım herhalde benBana spoiler verenin billgisayarıııııı, tabletiiiiii, diz üstüsüüüüü her bir şeyi bozulsun, dizileri bir türlü ilerlemesin, ses olursa görüntü gitsin, görüntü gelince ses gitsin
Renkli gözlüyüm uyarıyorum, içten yapınca tutuyor beddualarım ona göreÖmrümde böyle beddua almadım herhalde ben
En sevmediğim şeydir benim de.. Yorumlara bakayım derken bir bakıyorum en can alıcı yer yazılmış, öyle sinir oluyorum ki
Renkli gözlü bir arkadaşım var, şöyle bir bakması yeter. Çok beğendiği kolyem o baktığında kucağıma düştü şoke geçirdimRenkli gözlüyüm uyarıyorum, içten yapınca tutuyor beddualarım ona göre
No-poo akımına katılmış, şampuansız saç yıkama
Ahaha yok yok, o artık fesatlığa, hasetliğe girmiş; çok şükür gözüm değmez çünkü kimsenin bir şeyinde gözüm kalmaz. Ama beddualarım tutuyor test edildi, onaylandıRenkli gözlü bir arkadaşım var, şöyle bir bakması yeter. Çok beğendiği kolyem o baktığında kucağıma düştü şoke geçirdim
O saçaklıyı ilk sahnede ben kız sanmıştım, sonra eneee erkekmiş bu demiştim. Saçaklı kaldı adamın adı.
Bu No-poo akımını bende denemiştim de yok böyle olmuyor bu bambaşka bi şey...Yeni sıradışı bi tip, karakter yaratıcaz derken izleyiciyi çıldırtacaklar!
Aslında bakarsan TWD bunu hep yapıyor. :)) Her bölüm sonu heyecan dorukta bitiriveriyorlar. Ya bütün sezonu biriktireceksin ya da izleyip 1 hafta sabredeceksin... :/Ben daha izlemedim, yapma yaİzlemesem mi bende acaba ama ok merak ediyorum bir hafta beklesem bile sezon bitmesini bekleyemem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?