walking dead'e kardeş dizi geliyor

1. 4. ve 5. sezonda bende böyle yaptım. Yalnız böyle olunca da "aayy feci bitti bi sonrakini de izlesem? Şimdi ne olacak? Onlar kimdi?" diye diye 5 bölümü birden izlediğim oldu. Bi açıdan da sakıncalı tabi...
Son sezonu beklerken, insan istese de yapamıyor maalesef

Evet kesinlikle geliyor, biz de onu konuştuk hatta saçları taranmalı mutlaka diye Artık pasaklı takılacaklar herhalde olaylar başlayınca
Ben de bugün Twd 6. sezonu izleyeceğim, ölüyorum meraktan

Evet kesinlikle geliyor, biz de onu konuştuk hatta saçları taranmalı mutlaka diye Artık pasaklı takılacaklar herhalde olaylar başlayınca
Geçmiş sayfalara bakayım ben bi neler konuşulmuş... :)
Bu arada sen söyleyince baktım nette bulunuyor şuan yeni bölüm. Mutluyum! İzlemeye başlayayım. Üzgünüm FTWD...

Ay evet konuştuk onu, çitiş çitiş arkası falan. Ne yıkamasa taraması iyyyk, direkt sıfıra vurmalı el değdirmeden
Ben de dayanamadım AHS'yi izledim dün

Walking deadde mesela, hiç gördünüz mü pasaklı bir oyuncu? En fazla sakallar uzuyor, kıyafetler kirleniyor; ama kadınların dip boyası olsun, röflesi olsun hep muazzam

Geçmiş sayfalara bakayım ben bi neler konuşulmuş... :)
Bu arada sen söyleyince baktım nette bulunuyor şuan yeni bölüm. Mutluyum! İzlemeye başlayayım. Üzgünüm FTWD...
Evet evet şuan nette var Ben öyle tahmin etmiştim yanılmamışım çok şükür

Bir ara o pis havuza girdi ya dedim ki "hah! havuz pis mis sonuçta saçları su görecek bakim neye dönüşecek" dedim.

Aynen ya Twd'de en fazla kurt adama dönüyorlar, yer bulunca da sakallar gidiyor zaten ilk iş
Ben şimdi izliyeyim de sana spoiler vereyim bol bol

Aynen ya Twd'de en fazla kurt adama dönüyorlar, yer bulunca da sakallar gidiyor zaten ilk iş
Ben şimdi izliyeyim de sana spoiler vereyim bol bol
Bana spoiler verenin billgisayarıııııı, tabletiiiiii, diz üstüsüüüüü her bir şeyi bozulsun, dizileri bir türlü ilerlemesin, ses olursa görüntü gitsin, görüntü gelince ses gitsin

İzledin mi? Ben izledim yorumumu bile yaptım. Ama keşke izlemeseydim diyorum bi daha ki bölüm feci olacak çünkü bu anlaşılıyor. Şimdi gel de bir hafta bekle... :/
Ben daha izlemedim, yapma ya İzlemesem mi bende acaba ama ok merak ediyorum bir hafta beklesem bile sezon bitmesini bekleyemem ki

Bana spoiler verenin billgisayarıııııı, tabletiiiiii, diz üstüsüüüüü her bir şeyi bozulsun, dizileri bir türlü ilerlemesin, ses olursa görüntü gitsin, görüntü gelince ses gitsin
Ömrümde böyle beddua almadım herhalde ben
En sevmediğim şeydir benim de.. Yorumlara bakayım derken bir bakıyorum en can alıcı yer yazılmış, öyle sinir oluyorum ki

Renkli gözlü bir arkadaşım var, şöyle bir bakması yeter. Çok beğendiği kolyem o baktığında kucağıma düştü şoke geçirdim
Ahaha yok yok, o artık fesatlığa, hasetliğe girmiş; çok şükür gözüm değmez çünkü kimsenin bir şeyinde gözüm kalmaz. Ama beddualarım tutuyor test edildi, onaylandı Beddua da demeyeyim de, oy anlatamam şimdi gözüm kesmedi

Ben daha izlemedim, yapma ya İzlemesem mi bende acaba ama ok merak ediyorum bir hafta beklesem bile sezon bitmesini bekleyemem ki
Aslında bakarsan TWD bunu hep yapıyor. :)) Her bölüm sonu heyecan dorukta bitiriveriyorlar. Ya bütün sezonu biriktireceksin ya da izleyip 1 hafta sabredeceksin... :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…