- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Hemde ne fesattı valla doğru söyledinAhaha yok yok, o artık fesatlığa, hasetliğe girmiş; çok şükür gözüm değmez çünkü kimsenin bir şeyinde gözüm kalmaz. Ama beddualarım tutuyor test edildi, onaylandıBeddua da demeyeyim de, oy anlatamam şimdi gözüm kesmedi
Ben cipsimi, kolamı hazırladım bu gece sırf onun için, izleyeceğim sanırımAslında bakarsan TWD bunu hep yapıyor. :)) Her bölüm sonu heyecan dorukta bitiriveriyorlar. Ya bütün sezonu biriktireceksin ya da izleyip 1 hafta sabredeceksin... :/
O saçaklıyı ilk sahnede ben kız sanmıştım, sonra eneee erkekmiş bu demiştim. Saçaklı kaldı adamın adı.
İşte görmek istediğimiz seyirci tipi, nerede ne zaman neyi hak ettiğinin/edeceğinin bilincindeHemde ne fesattı valla doğru söyledinBen zaten eğer karşı taraf hakediyorsa bedduların tuttuğuna inanırım, eh spoiler durumunda da hak edeceğimden hiç denemiyorum o yüzden
Bu arada 5. ve 6. bölümü izleyemedim. Aman diyeyim ağzınızdan bir şey kaçırmayın... Üzülür kavun kokusunun bedduasını alıntılarımona göree... : (
Peki bölüm yorumunu ve de tahminlerini bekliyorum.Ben cipsimi, kolamı hazırladım bu gece sırf onun için, izleyeceğim sanırım
Ya bu arada bu kardeş dizideki karakterler twd ile birleşecek deniliyordu değil mi? Bu senin saçaklı kesin transfer olur demedi deme...
Tamam o zaman...Herkes kendi bedduasını bulsun, bedduaları ayağa düşürüp etkisini azaltmayalım
Ooooo bu da güzelmiş hatta ekleme yapalım, tüm dizilerinin sonunu öğrensin.Tamam o zaman...
Daha sezon bitmeden sezon finalini öğrensin!!!Spoiler veren... Ölümüne spoiler yesin!
Rick eski Rick değil bundan sonra tipini sevmediğini bile vurabilir bence...Iyy öyle miydi? O zaman Rick'e havale ediyorum onu, vursun
İstek listesi kabul eder mi acaba?Rick eski Rick değil bundan sonra tipini sevmediğini bile vurabilir bence...
İşte görmek istediğimiz seyirci tipi, nerede ne zaman neyi hak ettiğinin/edeceğinin bilincinde
Herkes kendi bedduasını bulsun, bedduaları ayağa düşürüp etkisini azaltmayalım
Tamam, ben izleyip geliyorum o zaman burada olursan konuşuruzPeki bölüm yorumunu ve de tahminlerini bekliyorum.
Tüm diziler eveeet.Ooooo bu da güzelmiş hatta ekleme yapalım, tüm dizilerinin sonunu öğrensin.
Şu an çok gaza geldim
Gel etme, eyleme, izleme. Bekle sezon finali. O zamana kadar modern family osssuuuun, breaking bad osssun, the oz osssun onlar bitsin.Tabi ki, her zaman
Tamam, ben izleyip geliyorum o zaman burada olursan konuşuruz
Bedduayı yazan benim, bana işlemezTüm diziler eveeet.Dizi canavarı kavun kokusu için iyi olmadı bu beddua ama...
Ederse fena olmaz hani... Şimdi sen izlemedin tabi 6. sezon ilk bölümü... Toz olup yok olmasını istediğim tipler var şuan...İstek listesi kabul eder mi acaba?
Sezon finalinde bu konuda kavun kokusu size dönüş yapacak sevgili dizi izleyicisi.Ederse fena olmaz hani... Şimdi sen izlemedin tabi 6. sezon ilk bölümü... Toz olup yok olmasını istediğim tipler var şuan...
Öyle mi olmuş? Takip etmedim hiç 4. sezonu tamamlayıp bırakmıştım. Adım gibi eminim bi başlasam onuda bırakamayacağım. 3-4 bölüm üst üste izleyeceğim.Sezon finalinde bu konuda kavun kokusu size dönüş yapacak sevgili dizi izleyicisi.
Kendileri sabrını test ediyor.Beklemede kalın
GOT dizisinin hani bölümleri sızmıştı ya ortama, off keşke öyle olsa bu da.
Aynen öyle olmuştu, ilk bölüm verildi, aa bi baktım 4-5-6 kaynıyor. Hepiciğini izlemiştimÖyle mi olmuş? Takip etmedim hiç 4. sezonu tamamlayıp bırakmıştım. Adım gibi eminim bi başlasam onuda bırakamayacağım. 3-4 bölüm üst üste izleyeceğim.
Hmmm... Biriktirilmiş koca bi sezooon...
Aynen öyle olmuştu, ilk bölüm verildi, aa bi baktım 4-5-6 kaynıyor. Hepiciğini izlemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?