walking dead'e kardeş dizi geliyor

Hemde ne fesattı valla doğru söyledin Ben zaten eğer karşı taraf hakediyorsa bedduların tuttuğuna inanırım, eh spoiler durumunda da hak edeceğimden hiç denemiyorum o yüzden

Hemde ne fesattı valla doğru söyledin Ben zaten eğer karşı taraf hakediyorsa bedduların tuttuğuna inanırım, eh spoiler durumunda da hak edeceğimden hiç denemiyorum o yüzden
İşte görmek istediğimiz seyirci tipi, nerede ne zaman neyi hak ettiğinin/edeceğinin bilincinde

Bu arada 5. ve 6. bölümü izleyemedim. Aman diyeyim ağzınızdan bir şey kaçırmayın... Üzülür kavun kokusunun bedduasını alıntılarımona göree... : (

Herkes kendi bedduasını bulsun, bedduaları ayağa düşürüp etkisini azaltmayalım

Ederse fena olmaz hani... Şimdi sen izlemedin tabi 6. sezon ilk bölümü... Toz olup yok olmasını istediğim tipler var şuan...
Sezon finalinde bu konuda kavun kokusu size dönüş yapacak sevgili dizi izleyicisi.
Kendileri sabrını test ediyor. Beklemede kalın
GOT dizisinin hani bölümleri sızmıştı ya ortama, off keşke öyle olsa bu da.

Sezon finalinde bu konuda kavun kokusu size dönüş yapacak sevgili dizi izleyicisi.
Kendileri sabrını test ediyor. Beklemede kalın
GOT dizisinin hani bölümleri sızmıştı ya ortama, off keşke öyle olsa bu da.
Öyle mi olmuş? Takip etmedim hiç 4. sezonu tamamlayıp bırakmıştım. Adım gibi eminim bi başlasam onuda bırakamayacağım. 3-4 bölüm üst üste izleyeceğim.

Hmmm... Biriktirilmiş koca bi sezooon...

Aynen öyle olmuştu, ilk bölüm verildi, aa bi baktım 4-5-6 kaynıyor. Hepiciğini izlemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…