• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Watsap grubu

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
Hayırlı ramazanlar bebişler. 3 tane görümce sahibi olarak kaçınılmaz görümce konusu ile karşınızdayım :) ben 6 yıldır evliyim evlendiğimden beri eşimlerin ailesinin watsap grubu var orda yokum. Birşey konusuyolar mesela yanyanayken aa gamze sen bilmiyomuydun oluyo grupta konuşulmuş oluyo. Çok kez de yüzsüz gibi eşime bu duruma alındığımı da söyledim. Eşimin babası hastalandı geçen bı onun maddi giderleri için bir watsap grubu kuruldu bu sefer beni aldılar. işte hastaneye ödenecek borç konuşuldu hala kendi aralarinda diğer gruptan konuştular ama .sonra ben gruptan bu konu bitince çıktım. Görümcem yazmış ki neden çıktın.dedim hastalık durumu bitti mi yllardr da ben aile grubunuzda zaten yokum artık almasaniz da olur. Demis ki herşeyi niye bu kadar ciddiye alıyorsun .dedim asıl siz hicbiseyi niye ciddiye almiyosunuz hiç lugatinizda kusura bakma falan yok , sadece laf sokar çünkü görümcem hiç hal hatır sormak için kaç sefer aramama rağmen aramaz kötü günde aramaz. Yani dger kardeşler de boyleler hiç muhabbetleri yok eşimi kimse aramaz aylarca gorusmeseler.kimse yigenini sormaz .bana da garip geliyor artık tavır koydum hiç adimlarimin karşılığını göremiyorum bana dış kapının dış mandalı muamelesi yapiyosunuz dedim, sadece borç öderken mi sayiliyorum dedim,beni tekrar gruba aldıklarında. Tartıştık çıktım tekrar gruptan.ama ne esim bu konuyu açtı ne bir kusura bakma diyen oldu ne yanlış anlıyorsun diyen oldu. Akşam kakara kikiri konuştular telefondan kimsenin umru degil.valla kimseyi ne kardeşimden ne anne babamdan ayırdım ama hiçbirinden karşılık göremiyorum.ele karışmak ne zor.

Hayırlı ramazanlar bebişler. 3 tane görümce sahibi olarak kaçınılmaz görümce konusu ile karşınızdayım :) ben 6 yıldır evliyim evlendiğimden beri eşimlerin ailesinin watsap grubu var orda yokum. Birşey konusuyolar mesela yanyanayken aa gamze sen bilmiyomuydun oluyo grupta konuşulmuş oluyo. Çok kez de yüzsüz gibi eşime bu duruma alındığımı da söyledim. Eşimin babası hastalandı geçen bı onun maddi giderleri için bir watsap grubu kuruldu bu sefer beni aldılar. işte hastaneye ödenecek borç konuşuldu hala kendi aralarinda diğer gruptan konuştular ama .sonra ben gruptan bu konu bitince çıktım. Görümcem yazmış ki neden çıktın.dedim hastalık durumu bitti mi yllardr da ben aile grubunuzda zaten yokum artık almasaniz da olur. Demis ki herşeyi niye bu kadar ciddiye alıyorsun .dedim asıl siz hicbiseyi niye ciddiye almiyosunuz hiç lugatinizda kusura bakma falan yok , sadece laf sokar çünkü görümcem hiç hal hatır sormak için kaç sefer aramama rağmen aramaz kötü günde aramaz. Yani dger kardeşler de boyleler hiç muhabbetleri yok eşimi kimse aramaz aylarca gorusmeseler.kimse yigenini sormaz .bana da garip geliyor artık tavır koydum hiç adimlarimin karşılığını göremiyorum bana dış kapının dış mandalı muamelesi yapiyosunuz dedim, sadece borç öderken mi sayiliyorum dedim,beni tekrar gruba aldıklarında. Tartıştık çıktım tekrar gruptan.ama ne esim bu konuyu açtı ne bir kusura bakma diyen oldu ne yanlış anlıyorsun diyen oldu. Akşam kakara kikiri konuştular telefondan kimsenin umru degil.valla kimseyi ne kardeşimden ne anne babamdan ayırdım ama hiçbirinden karşılık göremiyorum.ele karışmak ne zor.

Sizin anne, babanız veya kardeşlerinizle aranızda kalmasını tercih ettiğiniz konuşmalar yok mu ?

Sen kendi ailenle grup kursan ister misin eşinin gelmesini. Benim aile grubum var mesela, eşim hiç merak edip bakmaz. Aynı şekilde onun da var.. Ben eş ailesi ile iç içe olup, grup kurmayı mantıklı bulmuyorum. Mesafe her zaman iyidir.

Bir de umma ki küsmeyesin. Kim ne veriyorsa onu vermelisin.. Bu dünyada senden bir tane var. Boş şeylerle canını sıkma, eşinle de aranı açma.. Adam senle evlenmiş, seni hayatının kadını yapmış, varsın aile grubunda olma :)

Çekirdek ailenin whatsapp grubuna sizi neden alsınlar zaten? Anne baba çocuklar grup kurmak isteyebilir gayet normal.

Ben bu forumda kadınların eş ailesinin whatsapp grubuna çok meraklı olduğunu başka birkaç üyede daha gördüm gerçekten şaşırtıcı. Millet kendi akrabalarının whatsapp gruplarına bile girmek istemez, pembiş gelinler kayın ailesininki için ölüp bitiyor.

Atladiginiz şey şu yıllardır ben yokum zaten grupta bunu sorun etmedim etsem de bildirmedim ama beni para bölüşürken babalarının borcunun ödenmesi için siz de şu kadar ödeyeceksiniz demek için yeni bir gruba aldılar. Ben diğer grupta ne konuşuyorsunuz dedim seni alakadar eden bir şey yok yenge cevabı aldim

Atladiginiz şey şu yıllardır ben yokum zaten grupta bunu sorun etmedim etsem de bildirmedim ama beni para bölüşürken babalarının borcunun ödenmesi için siz de şu kadar ödeyeceksiniz demek için yeni bir gruba aldılar. Ben diğer grupta ne konuşuyorsunuz dedim seni alakadar eden bir şey yok yenge cevabı aldim
Bu iyi bişey aslında. Senden gizli ödeme yapmasını mı isterdin eşinin ? Bu kez de beni yok saydı bana haber vermedi diyebilirdin

Ablam kaç yıllık evli, eşini aile whatsapp grubumuza almak aklımıza hiç gelmedi. Eniştemi çok severiz ama ne gerek var? Kendinize dert arıyorsunuz bence.
Ya canım beni alakadar eden birşey yoksa grupta kayınpederin birsuru derdiyle de ben ugrasmamaliyim dimi evladı gibi.

Hala haksızsınız ve çok da meraklısınız. O grubu kök aileleri için kurmuşlar. O gruba sizi almamaları başka hiçbir şekilde sizinle aynı grupta muhatap olmayacakları anlamına gelmiyor. Para mevzusu dönen şeye almasalardı benden gizli para mevzusu döndürüyolar derdiniz.

Ayrıca gidip millete grupta ne konuşuyosunuz diye sormanız aşşşşırı cringe

Bana çok normal geldi herkesin kendi ailesinin olduğu bir grup vardır. Bizim de var ne ablamın eşi var ne benim erkek arkadaşım, evlendikten sonra da olmaz zaten. Ancak bizim ayrıca ablamın eniştemin erkek arkadaşımın kuzenlerimin falan olduğu ayrıca bir grubumuz var, kuzenler olarak takılıyoruz kendi kendimize. Benim eşimin de kendi ailesiyle bir grubu olması beni rahatsız etmezdi. Her şeylerini bilmek zorunda değilim. Gerekli görülürse haberim olur zaten, zorla kendinizi davet ettirme çabasına girmeseydiniz keşke.

Hala haksızsınız ve çok da meraklısınız. O grubu kök aileleri için kurmuşlar. O gruba sizi almamaları başka hiçbir şekilde sizinle aynı grupta muhatap olmayacakları anlamına gelmiyor. Para mevzusu dönen şeye almasalardı benden gizli para mevzusu döndürüyolar derdiniz.

Ayrıca gidip millete grupta ne konuşuyosunuz diye sormanız aşşşşırı cringe
Herşeyden öte üslubun biraz can sıkıyor. Teşekkürler yorumun için bu kadar yeterli munasebetimiz :)

Back
X