watsapta msjlarını gördüm kocamın, ikisinide öldürebilirim

Sen ve senin zihniyetinde olan insanlar yuzunden toplum bu hale gelmedi mi?
Kadinsiniz biraz deger verin kendinize ya,adam her halti yesin nasil olsa evde bir enayi var her durumda affediyor ohh ne ala memleket....

Aldatilmis daha ötesi var mi al-da-til-mis!!!!
Hala yuva da yuva diye tutturuyosun ortada yuvami var? hangi yuva?o yuvada cocuklar ne sekilde büyür haberin var mi? Mahkemede calistim diyosun ama bir halttan anladigin yok ,verdigin akilda cabasi!

Ayrica annelerimizin zamaninda yasamiyoruz onlar ezilmis olabilir ( annemin hic oyle seyleri olmadi) biz niye ezilelim ya da onlar ezildi diye bizimde ezilmemiz mi gerek?

Cok bir sey yapmayacaksin ya sadece biraz deger vereceksin kendine !!

Not: evli ve de cocukluyum

0 ama bu olmadi simdi!!! Bu saatte uyanik yada evde olan kadinlara b.k atmissin?!?! Ne ayak?!?! Brmce senin kişiliğin oturmamış gelmis burda ahkam kesmeye calisiyosun.kusura bakma da adam gibi isin gucun var madem ne diye ego tatmini yapmaya calisiyosun anlamadim!! Bence bi kendine gel sen cunku olayi sacma yerlere cekmissin.. Kocan mi ilgisiz?! Sende konu ac annemmmm sana da yardim ederiz yeterki sacmalama:)))

Perimasali3737

14.sayfadan itibaren tüm yorumları okudum ve perimasali sana tavsiyem ;insanlarla senin seviyen benim seviyem muhabbetlerine girecegine,
bol bol kitap oku,kelimeleri eksiksiz yazmayi öğren,kendini doğru ifade etmeyi öğren dönüp dolaşıp aynı cümlelerle yorumlar yazmışsın hele üniversite mezunu olup bunları yapıyorsan yazık o diplomana....

YALNİZ DİREK DEGİL O DİREKT belirtmek istedim sayin is guc sahibi gece kk takilmayan baaayannn

Kocası pişman olursa tövbe ederse kısmından sonra bana bi gülme geliyo elimde değil

Yahu siz hiç çatır çatır seks yaptım üff ne hatundu acaba 2.sefer ne zaman olacak diyen koca duydunuz mu,yakalandığı anda hepsi pişman hepsi köpek oluyo zaten, işin raconu bu, bu adamlar yuva bozmak istemez ev yerinde duracak ama bu pipisini2 gezdirecek kabul eden kadın etmeyen kadın var durum bu

yaşadığın çok zor sakin kalmalısın bence sakin olup tazminat brç hepsini ona yüklemelisin de şakaların bile enteresan ne demek ceset parçalamak hiç aklıma gelmez derindondurucu filan ay kanım donduu

İlk başta hemen ayrılmaması gerektiği, boşan demenin çok kolay olduğunu ama reelde ne kadar zor olduğunu yazmışsınız ya..
Ne doğru.. Yaşamayan bilemez diye düşünmüştüm..
Sonrasında bu tavrınız, üslubunuz, saygısızlığınızı gördükçe sizinle aynı fikirde olmamayı tercih ettim..
Kimse kimsenin seviyesini sorgulayamaz..
Siz de kendinizi üstün görüyorsunuz ya herkesten..
Değilsiniz..
Önce saygıyı, nezaketi, görgüyü, üslubu öğrenmeniz gerekiyor seviyeli olabilmeniz için..

Şaka gibisiniz ya.
Benimde babam ş.r.fs.izin önde gideni. Anneme senelerce yalvardım boşan şu adamdan çalışır geçiniriz diye.
Çocuklar için katlanmak nedir ya?
Hergün iğrenç bir adam yüzünden ölüp ölüp dirilmek? Çocuklar bu işin bahanesi geçiniz efendim.
Tövbe etmek? Bu karakterdeki adamların 135465106684321 tanesinden belki 1 tanesi tövbe ediyordur. Siz ve sizin gibi fikir beyan eden kadınlar yüzünden erkekler bunu hak görüyorlar kendilerine hak !
Sizin anneniz çekmiş sizede öğrenilmiş çaresizliği aşılamış. Böyle ahlak yoksunu bir adam evladının başında olsa ne olur olmazsa ne olur? İnsan kendi evladına karaktersizliği ahlaksızlığı normal olarak öğrettiğinde maalesef sizin gibi düşünenler ortaya çıkıyor sonrada toplum baskısı yaratıyor.
ÇOCUKLAR İÇİN YUVANI YIKMA diyen bütün kadınlar kendi acizliğinizden dolayı minicik çocukların ardına saklanıyorsunuz aslında bilmiyorsunuz ki çocuklarınızı kalkan olarak kullanıyorsunuz.
Bir anne, bir baba evladına bunu reva görmez.

Son düzenleyen: Moderatör:

Katlanan kadınlarda ortada yani,o sinir harbiyle çocuklarına melek gibi davrandıkları görülmemiştir, kocaya söyleyemediği yapamadığı herseyin hıncı çocuktan çıkar bir süre sonra, üstüne birde ben sizin için katlandım bunca şeye arabeski girince tadından yenmez

İlk senaryo bu, ikincisi ise daha berbat, kadın harbi çocuğu için katlanır hayatını ona adar ama sonra bunun diyetini bekler, atıyorum oğlu evlenecek kızı beğenmedi mi ben senin için hayatımı harcadım Besle kargayı oysun gözünü tribe atar

İki senaryo da çocuğa zarar kendilerini kandırırlar ancak

Ve de çocuklarım için derken aslında en büyük zararı çocuklarına veriyorlar..
Onları mutsuz, huzursuz bir ortamda büyüttükleri için..
Ahlak ve değerlerden yoksun ebeveynlerini örnek alma ihtimalleri için..
En temiz en mutlu olması gereken çocukluklarını kavgalar içinde geçirttikleri için..

umuda_yolculuk2005 son durum nedir? Merak ettik. Çok ünlü bir replik vardır. Sahnede silah varsa patlar. Bir delilik yapmadınız inşallah. Bak çilem neler çekti kocasını öldürdü ona rağmen kadın dernekleri zor çıkardı onu hapisten. Seni çıkarmak imkansız olur. Aklını başına devşir meleklerin için. Biz işin teknik kısmını bilmeyiz. Delil topla bir avukata danış. Sevgiler.

Kızlar konunun kapanmasına vesile olacaksınız. Birbirinize girmeyin lütfen. Herkesin kendi görüşü. Kimi kabul eder,kimi etmez. Konu Sahibi inşallah bir şey olmamıştır. Rabbim yardımcın olsun

Melek gibi davranmıyorları bırak, ruhsuz bir insan oluyorlar. Ne huzur, ne mutluluk ne sevgi hiç bir şey yok. İnsanın psikolojisi bozuluyor. Düzeltmek o kadar zor ki... Hangi anne çocuğuna bunu yapar? O çocuklar zamanı gelince anlar. Benim minik kardeşim şuan panik atak yaşıyor. Sürekli evhamlı. İlk okuldayken öyle parlaktı ki hepimizin ışığı söndü. Çocukların içine karanlığı ekiyorlar anlamıyorlar. Ben bu konudan müzdaribim ve böyle yazanları görünce bana bir delirme geliyor.

Böyle bir ailede büyüyen çocukların anne babaları gibi olmamaları için çok sağlam iradeleri olması gerekiyor. Çocuğu çocuk doğru ile yanlışı ayırt edemiyorlar.
Zamanında ailelerinin acı çekmesine neden olan şeylere yöneliyorlar. Basit olanı seçiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…