- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
-
Ben evliyim . Ben yorum yapacak olursan bence de boşansın. O kadınla ay o yatağa yattığını Nil'e bile Nasıl o Ada'mın koynuna girebilir insan ? Nasıl yüzüne bakıp gülebilir ? Nasıl unutabilir ? Siz kabullenebilir misiniz ? Kocanızın başka kadına dokunduğunu bilip Nasıl yüzüne bakar insan ?Arkadaşlar nekadar kolay boşan ayrıl demesi ya çocuklu coluklu kadın boşanip ne yapcak ailesine sığınamaz bişey yapamaz sonuçta çocuklar var ya hele Bekarlar Hiç yorum yapmasın yani bu konuda çünkü hiç sağlıklı yorum olmaz canım sen onu bunu boşver sonuçta senin durumdnda olan bir çok kadın var hepsi ayrılıyor mu hayr herkes öğrenms bir kanıt kanıtlar eskisi gibi fayda etmiyor bak canim ben aile mahkemesinde çalıştım çok acı çekiyorsun belki ama işte olan olmuş benim sana tavsiyem şu ki boşanma babasız büyütme evlatlarını yuvani yıkma düzenin bozulursa bidaha eskisi gibi bi düzenin olmaz evlatları li düşün benim anam neler çekti babamdan ya ama o evlatları icin sabretti hepimizi okuttü evlendirdi şimdide çok şükür çok iyi çoğumuzun anası böyle çekmedimi sanki..eşinin ailesiyle konuş durumu anlat esinle konuşşunlar o kadını da git şikayet et aile huzurumu bozdu diye eğer kocan tövbe eder bidaha öyle bşey yapmazsa affet Eğer yok ben istemiyom seni derse hala öyle şeyler yapmaya devam ederse işte o zaman ayrıl evinde de otur gitme bi yere kocan anda nafakani al çocuklarını okut evi sen degil kocan terketsin..
Valla bunları okuya okuya iyice paranoyak olduk canım.eşim yasaklıycak kk yı diye korkuyomya şu programı bizede öğretsenzyabzde bakalm kocalarmıznkine
Sakin sakin sineye çekip affetme bugün yapan yarın yine yapar çalışıyor musuneşim aylar önce bu kadının facesine bakmış, aramalarından gördüm, tartıştık neden baktın dedim, kadında eşinden ayrılmış bizim iş yherimizde çalışıyor. çalışan olduğu için dedi, inmidir cinmidir herkese bakıyoruz dedi. kavga ettik düşündüğüm gibi bişi olmadığını anlattı barıştık sonra, burada hikayemi anlattım önceki konumda neler yaşadığımı, allah bin kere razı olsun arkadaşlar bana watsap web ten bahsetti bende telefonunu gizlice alıp okuttum pc ye bu akşam iftarı yaptık dışarı çıkıcam dedi çıktı şöyle msj yazmış hikayemiz devamında şöyleydi ve aralarında ayrılık başlar kız eski hayatına devam eder......kadın cvp vermemiş bu yine yazmış niye cvp vermiyorsun gururmu yapıyorsun demiş..... kadında demişki ne yazayım hikayeyi yazan sen oynayan sen gurur, neydiki o 7 aydır unuttum demişş budaa demişki oynayan ben değilim sadece.. kadındaa yazmış oynayan derken msjlar bunlar, ve direk siliyor okuduktan sonra allah aşkına bana yardım edin delirmek üzereyim 2 evladım var boşanacağım kesin ama bu adamın ve bu kadının yanına bırakmak istemiyorum bu olanları beni mahvettiler
Canım bütün yazdığın cevapları okudum çok üzüldüm. Whatsaptan bak diyen bendim iyi mi yaptım bilmiyorum,inş. bu soğukkanlılığın hiç bozulmaz mahkemede de anasından emdiği sütü burnundan getirirsin.nicini hatırlayamıyorum cıtyy miydi neydi arkadaşım allah senden 1 değil 1000000 kere razı olsun bana watsap webi anlattın ve elimde kanıtım var, seni şuan karşımda bulsam varya sarılır öperdim o derece haziran 19 da 12 yılımız bitti ve bana reva görülen hayat yaşattıkları hayat can çekişiyorum sanki şuan
sizin zekanız benim zekam diye kavga etmek çok avamca değil mi ? ayrıca her gün kaç tane kadın aldatılma dolayısı ile boşanıyor az çok istatistiğini biliriz.Yani sizin görüşünüz bu değil diye insanlar da bu görüşte olacak değil.Ayrıca bu kadar gereksiz polemiğe girip böylesine önemli bir konuyu da kapattırmayın lütfen.Zeka seviyeleriniz ortada işte o kadını boşatin siz bakın işte siz kimsiniz ben kim ya HC biriniz yeminle seviyemde insan değilsiniz imlayi çok iyi biliyorum ama değersiz gördügm için sizi gerek duymuyorum özene Aman siz kim ben kim ya sizden akıl alcak değilim izne ayrıldgm için bu saate kadar uyumadim yoksa sizin gibi bu saatte kadar boş vaktim yok olsada zaten burda isim Olmaz bu saatte işte belli herkesin durumu aman Allah başınıza verir emin olun çünkü çok büyük konuşuyorsnz bakalım boşanirmsnz görürüz o zaman hadi size iyi dava yormalar biriniz hakim olun biriniz avukat hemen boşatin işte kadını mahkeme ne gerek var ha ayrıca benim kocama güvenim sonsuz yapmaz yapsa bile demiyorum çünkü öyle bi ihtimal yok ...evde oturmaktan baska bişey yapamayan klavye başında ahkam kesiyr lar işte yoksa bu saatte ne işi olur burda aman ha siz dikkat edin kocaniz fingirdesmesin başkalarıyla cahiller sizin gibileri çok gördük biz o derece gururlusunuz ha aman o kadar seviyesiz insanlarsiniz ki her halinizden belli
bu konuda kavga nasıl çıktı ya???
konuya cevap;
aldatma varsa affı olmaz.
bdv işteYa konu bu hale ne ara geldi?
Dimi dimi hayır konuyu da zorla kapattıracaklar sonunda bu gidişlebdv işte
Ya konu bu hale ne ara geldi?
aynen çoğu konu bu yüzden hiç oluyor umarım kapatmazlarDimi dimi hayır konuyu da zorla kapattıracaklar sonunda bu gidişle
Nasıl oluyor bu whatsapp web merak ettim şimdi?Canım bütün yazdığın cevapları okudum çok üzüldüm. Whatsaptan bak diyen bendim iyi mi yaptım bilmiyorum,inş. bu soğukkanlılığın hiç bozulmaz mahkemede de anasından emdiği sütü burnundan getirirsin.
Sana kredi çektirmiş,babandan borç almış bir de pislik, bari dediğin gibi ev yanına kar kalmasın. Şu aşamada şöyle bir şey yapabilirsin,gizlice bir avukata danış. Whatsap yazışmaları delil kabul ediliyor mu? (Bazı deliller özel hayata saldırı olarak görüldüğü için suç da işlemiş olabilirsin.Bu siteden öğrenmiştim bunu) Eğer delil olarak kabul görüyorsa ve mahkemede lehine çevriliyorsa zaten yüklü tazminat alırsın,nafaka da alırsın. Mutlaka eşin takipte olduğunu anlamadan avukata danış derim ben. Maddi sıkıntın varsa,annenle aranız nasıl bilmiyorum ama ona söyle,destek al. Yalnız o da eşine söylemesin çünkü eşini biraz daha takip etmen lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?