watsapta msjlarını gördüm kocamın, ikisinide öldürebilirim

Ben evliyim . Ben yorum yapacak olursan bence de boşansın. O kadınla ay o yatağa yattığını Nil'e bile Nasıl o Ada'mın koynuna girebilir insan ? Nasıl yüzüne bakıp gülebilir ? Nasıl unutabilir ? Siz kabullenebilir misiniz ? Kocanızın başka kadına dokunduğunu bilip Nasıl yüzüne bakar insan ?

Sakin sakin sineye çekip affetme bugün yapan yarın yine yapar çalışıyor musun

Canım bütün yazdığın cevapları okudum çok üzüldüm. Whatsaptan bak diyen bendim iyi mi yaptım bilmiyorum,inş. bu soğukkanlılığın hiç bozulmaz mahkemede de anasından emdiği sütü burnundan getirirsin.
Sana kredi çektirmiş,babandan borç almış bir de pislik, bari dediğin gibi ev yanına kar kalmasın. Şu aşamada şöyle bir şey yapabilirsin,gizlice bir avukata danış. Whatsap yazışmaları delil kabul ediliyor mu? (Bazı deliller özel hayata saldırı olarak görüldüğü için suç da işlemiş olabilirsin.Bu siteden öğrenmiştim bunu) Eğer delil olarak kabul görüyorsa ve mahkemede lehine çevriliyorsa zaten yüklü tazminat alırsın,nafaka da alırsın. Mutlaka eşin takipte olduğunu anlamadan avukata danış derim ben. Maddi sıkıntın varsa,annenle aranız nasıl bilmiyorum ama ona söyle,destek al. Yalnız o da eşine söylemesin çünkü eşini biraz daha takip etmen lazım.

sizin zekanız benim zekam diye kavga etmek çok avamca değil mi ? ayrıca her gün kaç tane kadın aldatılma dolayısı ile boşanıyor az çok istatistiğini biliriz.Yani sizin görüşünüz bu değil diye insanlar da bu görüşte olacak değil.Ayrıca bu kadar gereksiz polemiğe girip böylesine önemli bir konuyu da kapattırmayın lütfen.

Boşan demekte zor katlan demekte.. ama göz göre göre aldatma yalan ve anladığım utanma ve imalarınızdan şüphelerinizden korkupta geri adım atma da yok... adam yasak meyveyi yemiş ve telaşsız paniksiz pişmanlık göstermeden devam ediyor... üzgünüm ama düzelmesini beklemeyin... kadını rezil etmenizde faydasız kocanız başka birini bulur..

öf kadın ne yaptı acaba??? inşallah sinirlerine hakim olmuştur şuan için Allah o kocasını yoketsin rezil kopek

bu konuda kavga nasıl çıktı ya???

konuya cevap;
aldatma varsa affı olmaz.

çıkar canım mutlaka dur muhalefet olayım dikkat çekeyim diyen tipler her konuda çıkar..

umuda_yolculuk2005 canım çok üzüldüm ama biraz sakin olup delil toplayıp sonra boşanmanı tavsiye ediyorum diğer arkadaşlar gibi..

7 aydır beraberlermıs galıba
Bende aldatıldım. Önce bır yalanını yakaladım ve tetıkte kalmadım ıcımden geldıgı gıbı davrandım daha eve gelmeden yalan soyledııgnı bıldıgımı soyledım.
O sıra henuz 1.5 aylık olan oglumu ust komsuma bıraktım medıvenlerden bızı dınlemelerını ıstedım olakı ne bılım bana bısey yapmaya kalkar polıs cagırırsınız dedım . Kavga bıle edemedık oyle guzel hazırlamıstı kı oyunu . 2 hafta daha yanında kaldım soyledıklerıne ınanmak ıstedım, sısmıstı kafa dınlemeye gıttı bır kadın yoktu. Ama yınede temkınlıydım bu sırada suphelendıgım kısılerın numarasını kendıme alabıldım o zaman bundan 6 sene once whatsapp fılan hak getıre ,oyle zaten ayrıca emın oldugum bısey ıcın pusuya yatamam ben yanı
Aldatıldıgımı ogrendıgımın uzerınden 24 saat bıle gecmeden ayrıldık. Ayrılıs o ayrılıs.
Ne bır nafaka ne bir tazminat almadım , buarada sadece bir kişiye bunu tavsıye ettım oda 3 cocugu olan senelerce muhtemelen yurt dısında evlı kocasına karsı bosanma dedım maddıyat ıcın ama aksı bana cok cırkın gelıyor.

Adam benım varlıgıma saygı duymayacak bana yasatacagı en kotu seyı yasatacak , benım tırnagım olamayacak bır adam, yıne benım tırnagım olamayacak kadınlarla benı aldatacak benı kucuk dusurecek ben ona ceza olarak ondan para alıcam ,
Almadım .
Almayada hıc nıyetım yok 6 sene oldu , epey yuklu nafaka bırıkmıs olsa gerek ama ben bunu valla nasıl desem kötü niyet değilde , dahada bi küçük düşmek olarak görüyorum.
Geçirmem kardesim cocugum bogazından serefsiz birinin parasını , alnımın terıyle kazanırım cok mu zor?
Ben ayrıldıgım kocamın parasını ne dusuneyım , banane yahu
ardına bakan ne olsun !

öncelikle Allah sabır versin arkadaşım. bnce bunun affedilecek bir yanı yok bn olsam kocamı her gördğmde aklıma gelrdi. bi an unutsam hatrladığımda mutlaka kendimi çok kötü hissederdim. onunla kalıpta bu eziyeti kendime yapmazdm.çocuklar içinde birlikte kalmaya çok karşıyım.ister istemez kavgalarınız olucak ve o çocuklar hep buna şahit olucak bnce çocukların psikolojisi açısından çok daha zor olur

Ya konu bu hale ne ara geldi?

birileri yuvanı yıkma filan demiş. ordan patlak verdi kavga sanırım.

ben anlamıyorum. adam aldatıyor. yuvayı yıkan boşanmak isteyen kadın oluyor. çok ilginç.

eşin terapiste gitsin filan demişler. bildiğin kadarıyla ahlaksızlığın bi tedavisi yok.

Nasıl oluyor bu whatsapp web merak ettim şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…