watsapta msjlarını gördüm kocamın, ikisinide öldürebilirim

Yuvayı yıkan konu sahibesi değil o eşi olacak kişi.
Sen evinde eşini,2 çocuğuna rağmen zamparalık peşindeysen ortada yuva muva kalmamıştır zaten.
Evli değilim rabbim kimselerin başına göstermesin ama böyle bir durumla karşılaşırsam affı olacağını sanmıyorum.
Konu sahibesi lütfen sakin olun ,o masum 2 evladını düşünün,sakin kalıp delil toplayın,avukat tutun ve maddi olarak tüm haklarınızın arkasında durun.
Bu mübarek günlerde Rabbim yar ve yardımcınız olsun..

Hey allahım ya ne yapsın yani sineye mi çeksin o konuşanların başına gelmişte sineye mi çekmişler burda ahkem kesiyorlar harbi terapist ne alaka şiddetli geçimsizlik ,iletişimsizlik olur anlarım da aldatmaya terapist ne yapsın adamın kanı bozuk olduktan sonra

yuvanı yıkma dıyenler,hemcinleri kadın aldatsa,rezil namussuz o adamı hak etmıyorsun der,ama erkek yapınca yuvanı bozma,acaba sizlere bir erkek gelse karım aldatıyor dese,emınımkiii hemen boşa o namusszu kadını derler,asıl namussuzluk böle iki yüzlü olmaktır,ortada yuva varda,yuvasını bozmayacak,mılletın yuva anlayışı çokk ilginç

çok geçmiş olsn öncelikle... bu insanlar vicdan yoksunu. güzelim karısı çocuğu evde dururken böyle bi haltı yemek gerçekten vicdansızlık ve bnce affedilmesi mümkün olmayan bişey.Allah sabr versn kardeşim bn olsam bnde para almam asla..parasıda batsın kendiside ne hali varsa görsün..hiç param kalmasada minnet etmem öyle bi adamın parasına

Başıma gelse aynısını yapardım sanırım, ben de senin gibi düşünüyorum. O yüzden eğitimin, kadının çalışmasının ne kadar önemli olduğunu yazıp/söyleyip duruyorum. Ama konu sahibi arkadaşın iş hayatı yok,maddi kaygıları var çocuklarını düşünmek zorunda.Şerefsiz bir de enayi yerine koyup kadına kredi çektirmiş,kadının babasına borç takmış.Onu da okudum ya benim sinirden başım ağrıdı. Bütün bunlara sebep canını da acıtmak istiyor. Bu durumda gurur yap, anlaşmalı boşan gitsin demek...Bilemedim...

Son düzenleme:
Yıl olmuş 2016 ama milletimizde hala yuvayı dişi kuş yapar dişi kuş yıkar düşüncesi mevcut yok arkadaş yok bizde bu kafa varken arpa boyu kadar yol alamayız hiçbir konu da

Şu "yuvanı yıkma"cılara fıtık oluyorum yeminle yaa. Arkadaş hangi yuva ? Adam zaten yıkmıs. Kadın yapsa o... olur, adam yapinca "yapmis bi hata/mallik" falan nasıl oluyor neyin kafasini yaşıyor bunu diyen bayanlar anlayamıyorum. Hep bu bayanlar getiriyor erkekleri bu hale. Oğullarını baska nasıl yetistirecekler ki bu kafayla ?

Vlla ben de boyle konular okuya okuya eşimden soğudum. İnsan ister istemez belki o da yaptı ama ben bilmiyorum moduna giriyo. Niye biz yaa !! Niye erkekler böyle site site gezip eşim beni aldattı konuları okumuyor... Niye onlar bu kadar emin ve rahatlar...

Ya mahkemede oyle parayı buyur gulum al dıye vermıyor yıllarca mahkemesı suruyor.Hem bu sürecte hala evlı olacaklar hala aynı soyadı ve hala aldatılmaya devam edılecek .

Degermi ya para ıcın bu kadar yıpranmaya , ben tenezzul etmem o yuzdende hep etmeyın dıye tavsıye verıyorum
Bende babamın evıne dondugumde 1 lıram dahı yoktu ama suanda cok sukur ıyı bır hayat yasıyorsak benım eşim(buda yenisi) kadar emeğim ve karşılığından do0layı yaşıyoruz.

Bu tiplere verilebilecek en iyi cevap olmuş

7 aydır sizinlede cinsi muhabbeti devam ediyordu sanırım, erkeklere bu zevkleri yaşatan tüm hemcinslerimize lanet olsun..

Doğru, o kısımlar da var. Buyur bu tazminatın,bu da çocukların nafakası diye sunmuyor çoğu.

ya gercekten paranoyak olucam bu kk'da yazilanlari okuyarak.. yani esime guveniyorum ama diyemem ki "benim esim yapmaz". gayet de yapabilir yani neler duyuyoruz. ama bana gore aldatmanin affi olmaz. ben icime sindiremem. yediremem yani bu durumu. o an hersey biter benim icin. henuz cocugum yok ama olsa da hicbirseyi degistirmez. empati yapmali insan, eminim ben boyle birsey yapsam esim de beni affetmez, kapiyi ceker gider. o zaman ben neden kalayim? insan biraz gururlu olmali. bu adam beni istememis, sevmemis ki baskasina gitmis, daha zorlamanin anlami ne? buyuk gurursuzluk olarak gorurum ve orada bir saniye duramam. konu sahibine de bu hayati daha fazla cekmemesini ve en kisa zamanda bosanip onune bakmasini tavsiye ediyorum. kendisi ve cocuklari icin en hayirlisi bu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…