- 20 Kasım 2015
- 17
- 14
- 3
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
-
WHATSAPP web dıye bısey varbu silinmiş whats up mesajları nasıl bulunuyor konu sahıbı arkadaş nasıl yapmış acaba bılgısı olan warmı?
konu sahıbıne şu mübarek günlerde kolaylık versin rabbim, şeref haysiyet herkezde olmuyor ne yazıkkı, yuvayı yıkan yıkmış şimdi akıllı olma zamanı
Sorma bi tek ben mi böyle oldum diyorum bende kociş haklı galiba bu kk bana yaramıyor ama bağımlı oldum resmen bırakamıyorum da
Yani bildiğin adami teşvik ediyor gibi.. Ayrıca icindeki supheye habire yenik düşeceksek o zaman yandik.. Şeytan vesvese verip dururrKızlar bırakın şu w.upp net olayını kıllanmıyacağın msjdan bile kıllanır insan ben hiç bakılmasından yana değilim böyle şeylere gerçekten şüphe duyulmuyorsa
Yani sıfr kontrol amaçlı sakıncalı bence bakmak
Valla benim annem de neler çekmiş de katlanmis ama gel de bize sor bakalım biz öyle baba istedik mi ?
Annemin tek dert ortağı bendim, neler dinledim neler...
25 yaşında evliyim ailemden çok uzağım, hiç bir Allahın günü babam varmış gibi hissetmedim, kabullenmedim. Bugün ayrılsalar yılların intikamını ben almışcasina sevinirim.
Onların yüzünden çocuklugum gençliğim mahvoldu. 4 kardeşiz babam eve gelince herkes bi odaya çekilirdi onların kavgasını dinlememek için. Öyle vurup kıran esip gürleyen baba canlanmasn gözünüz de, tam bi pısırık, herkese yalakalik yapan bi adamdır. Ama annem onu yese doymaz, sürekli gururunu ezdirmenin bedelini odetmeye çalışır. Hayatı ona zehir edicem derken bizi kimse görmedi. Demem o ki sadece bosaninca çocuklar babasız kaliyo diye bisey yok. Bana sorsan benim de babam yok.
Çocuklarına tapar, bize vurmuşlugu bile yoktur. Ama anneme yaptıklarını hiç birimiz affedemedik. Bilmem anlatabildim mi??
Ben olsam senin yerinde.eşim aylar önce bu kadının facesine bakmış, aramalarından gördüm, tartıştık neden baktın dedim, kadında eşinden ayrılmış bizim iş yherimizde çalışıyor. çalışan olduğu için dedi, inmidir cinmidir herkese bakıyoruz dedi. kavga ettik düşündüğüm gibi bişi olmadığını anlattı barıştık sonra, burada hikayemi anlattım önceki konumda neler yaşadığımı, allah bin kere razı olsun arkadaşlar bana watsap web ten bahsetti bende telefonunu gizlice alıp okuttum pc ye bu akşam iftarı yaptık dışarı çıkıcam dedi çıktı şöyle msj yazmış hikayemiz devamında şöyleydi ve aralarında ayrılık başlar kız eski hayatına devam eder......kadın cvp vermemiş bu yine yazmış niye cvp vermiyorsun gururmu yapıyorsun demiş..... kadında demişki ne yazayım hikayeyi yazan sen oynayan sen gurur, neydiki o 7 aydır unuttum demişş budaa demişki oynayan ben değilim sadece.. kadındaa yazmış oynayan derken msjlar bunlar, ve direk siliyor okuduktan sonra allah aşkına bana yardım edin delirmek üzereyim 2 evladım var boşanacağım kesin ama bu adamın ve bu kadının yanına bırakmak istemiyorum bu olanları beni mahvettiler
TESEKKÜR EDERIM ASLINDA EŞİMDEN HİC SÜPHEM YOK COK SÜKÜR AMA ŞU DÜNYANIN GİDİŞ HATINA BAKIP KORKMAMAK ELDE DEĞİL FAZLA BİLGİ GÖZ CIKARMAZWHATSAPP web dıye bısey var
goole yazın whatsappa gelın telefondan , web whatsappa tıklayın ekrandakı kodu okutmanızı ıstıyor sureklı acık kalsın gıbı bısey var onu tıklarsanız eger telefon nerede olursa olsun mesjalar sızın actıgınız ıkıncı bır sayfada gozukuyor
sılınmıs mesajlara gelırsek eger ekran basında degılse bayan , 24 saattın sılınmıs mesajı uygulamayı telefondan sılıp tekrar yuklemenızle gerı gelıyor
Yani aldatılan kadınlar her şeye katlanıp, başkasının koynundan gelen kocasını kendi koynuna mı alsın, bu mu tavsiyeniz? Ayrıca yuvayı dağıtan eşinden ayrılan kadın olmayacak, karısını aldatan şerefsiz koca olacak!Arkadaşlar nekadar kolay boşan ayrıl demesi ya çocuklu coluklu kadın boşanip ne yapcak ailesine sığınamaz bişey yapamaz sonuçta çocuklar var ya hele Bekarlar Hiç yorum yapmasın yani bu konuda çünkü hiç sağlıklı yorum olmaz canım sen onu bunu boşver sonuçta senin durumdnda olan bir çok kadın var hepsi ayrılıyor mu hayr herkes öğrenms bir kanıt kanıtlar eskisi gibi fayda etmiyor bak canim ben aile mahkemesinde çalıştım çok acı çekiyorsun belki ama işte olan olmuş benim sana tavsiyem şu ki boşanma babasız büyütme evlatlarını yuvani yıkma düzenin bozulursa bidaha eskisi gibi bi düzenin olmaz evlatları li düşün benim anam neler çekti babamdan ya ama o evlatları icin sabretti hepimizi okuttü evlendirdi şimdide çok şükür çok iyi çoğumuzun anası böyle çekmedimi sanki..eşinin ailesiyle konuş durumu anlat esinle konuşşunlar o kadını da git şikayet et aile huzurumu bozdu diye eğer kocan tövbe eder bidaha öyle bşey yapmazsa affet Eğer yok ben istemiyom seni derse hala öyle şeyler yapmaya devam ederse işte o zaman ayrıl evinde de otur gitme bi yere kocan anda nafakani al çocuklarını okut evi sen degil kocan terketsin..
Ama psikolojimi bozdular derse velayette sorun çıkmaz mı. Dava sırasında . Pek bilgim yok ama ne bilimba890, post: 47042628, member: 754461"]Sakin ol butun delilleri topla sonra psikatriye git olanlari anlat ve rapor al dava ac ayni evde yasamaya devam et eline celp gelincede sok olsun pislik sonrada donuna kadar al kadina da ac dava ama iki tarafli benim psikolojimi bozdular die elinde belge var maddi tazminat ac ikisine de rezil et
birileri yuvanı yıkma filan demiş. ordan patlak verdi kavga sanırım.
ben anlamıyorum. adam aldatıyor. yuvayı yıkan boşanmak isteyen kadın oluyor. çok ilginç.
eşin terapiste gitsin filan demişler. bildiğin kadarıyla ahlaksızlığın bi tedavisi yok.
Böyle pişkinleri de mi var yahuBen pişman olan adam görmedim dikkatli olan adam duydum
Ne olur az sabretsen yaşayacağım 10 sene 50den sonra zaten torun torba olur bana kimse bakmaz çok görme diyen adam duydum,teyzemin komşusunun kocası bunu diyen,bu adamlar bu rahatlığı kadınlar yüzünden buluyo
Böyle pişkinleri de mi var yahuKadın ne cevap vermiş çok merak ettim.
Ben pişman olan adam görmedim dikkatli olan adam duydum
Ne olur az sabretsen yaşayacağım 10 sene 50den sonra zaten torun torba olur bana kimse bakmaz çok görme diyen adam duydum,teyzemin komşusunun kocası bunu diyen,bu adamlar bu rahatlığı kadınlar yüzünden buluyo
Evliyim ve çocukluyum senin zihniyetini anlamıyorum asla da anlamayacağımArkadaşlar nekadar kolay boşan ayrıl demesi ya çocuklu coluklu kadın boşanip ne yapcak ailesine sığınamaz bişey yapamaz sonuçta çocuklar var ya hele Bekarlar Hiç yorum yapmasın yani bu konuda çünkü hiç sağlıklı yorum olmaz canım sen onu bunu boşver sonuçta senin durumdnda olan bir çok kadın var hepsi ayrılıyor mu hayr herkes öğrenms bir kanıt kanıtlar eskisi gibi fayda etmiyor bak canim ben aile mahkemesinde çalıştım çok acı çekiyorsun belki ama işte olan olmuş benim sana tavsiyem şu ki boşanma babasız büyütme evlatlarını yuvani yıkma düzenin bozulursa bidaha eskisi gibi bi düzenin olmaz evlatları li düşün benim anam neler çekti babamdan ya ama o evlatları icin sabretti hepimizi okuttü evlendirdi şimdide çok şükür çok iyi çoğumuzun anası böyle çekmedimi sanki..eşinin ailesiyle konuş durumu anlat esinle konuşşunlar o kadını da git şikayet et aile huzurumu bozdu diye eğer kocan tövbe eder bidaha öyle bşey yapmazsa affet Eğer yok ben istemiyom seni derse hala öyle şeyler yapmaya devam ederse işte o zaman ayrıl evinde de otur gitme bi yere kocan anda nafakani al çocuklarını okut evi sen degil kocan terketsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?