- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
-
msjların resmini çektim, bu zamana kadar bir tokat atmadı bana, kavgalarımız oldu ama şiddet sadece manevi açıdan oldu, konuşursam konuyu açarsam büyük kavga çıkar ve ben bu evde 1 dk bile kalamam, maddiolarak onu çöküntüye uğratmak istiyorum, ev benim üzerime ama hipotek var evi satsam diyorum habersizce, babama 30 bn borcu var , babamla konuşssam istese parasını vs vs deli deli şeyler aklımda silahım var doldurdum şuan masada onu eve geldiğinde alnın ortasından vurmak istiyorum
Sabretmiş? Bir de iyi bir şeymiş gibi anlatmak,öğüt vermek...Yahu mükafatı ne peki bunun,biri de bunu açıklasın ya. Yuvayı kurtarmış mı olunuyor böyle? Vallahi şaka gibiTam.anlatayım madem, 1 aya yakın ankaradayim teyzeme gittik bu komşu da ordaydı, Teyzem enistemden dertleniyo annesine aşırı düşkün diye,bende aynı burda ne yorum yapıyorsam teyzeme de saydım bu kadın başladı bak kızım anneye düşkünlük ne ki benim.kocam başka kadınlara düşkündü diye, işte o lafları etmiş kocası bu da sabretmis,hatta kocası o dönem eve bakmiyomiş bu kadın dantel falan satıyomuş çocuklara ben baktım diyo,şimdi adam emekli yaş kemale erdi emekli maaşı neye yeter parası olsa gene yapar da diyo delirirsin
Toplumda bu tip kadınlar azalarak değil birden bitsin yaa bu nedir
Sattığın kişiyle anlaşırsan oluyo evetallah hepinizden razı olsun iyiki varsınızz, bana yardımcı olun nolur bilgisi olan arkadaşlar evin üzerinde hipotek var sattığım kişiyle anlaşıp evin hipoteğini kaldırıp kalan parayımı alıocam nasıl yapıcam nasıl ilerler bu süreç
Arkadaşlar nekadar kolay boşan ayrıl demesi ya çocuklu coluklu kadın boşanip ne yapcak ailesine sığınamaz bişey yapamaz sonuçta çocuklar var ya hele Bekarlar Hiç yorum yapmasın yani bu konuda çünkü hiç sağlıklı yorum olmaz canım sen onu bunu boşver sonuçta senin durumdnda olan bir çok kadın var hepsi ayrılıyor mu hayr herkes öğrenms bir kanıt kanıtlar eskisi gibi fayda etmiyor bak canim ben aile mahkemesinde çalıştım çok acı çekiyorsun belki ama işte olan olmuş benim sana tavsiyem şu ki boşanma babasız büyütme evlatlarını yuvani yıkma düzenin bozulursa bidaha eskisi gibi bi düzenin olmaz evlatları li düşün benim anam neler çekti babamdan ya ama o evlatları icin sabretti hepimizi okuttü evlendirdi şimdide çok şükür çok iyi çoğumuzun anası böyle çekmedimi sanki..eşinin ailesiyle konuş durumu anlat esinle konuşşunlar o kadını da git şikayet et aile huzurumu bozdu diye eğer kocan tövbe eder bidaha öyle bşey yapmazsa affet Eğer yok ben istemiyom seni derse hala öyle şeyler yapmaya devam ederse işte o zaman ayrıl evinde de otur gitme bi yere kocan anda nafakani al çocuklarını okut evi sen degil kocan terketsin..
Sabretmiş? Bir de iyi bir şeymiş gibi anlatmak,öğüt vermek...Yahu mükafatı ne peki bunun,biri de bunu açıklasın ya. Yuvayı kurtarmış mı olunuyor böyle? Vallahi şaka gibi
Valla karısı gayet durumdan memnun kocamla sınandım şükür alnımın akıyla çıktım diyo
Adam orda burda gönlünü eğledi kadına sorsan orgazm ne diye hastanede bi branş zanneder, vay giden ömre
Tam.anlatayım madem, 1 aya yakın ankaradayim teyzeme gittik bu komşu da ordaydı, Teyzem enistemden dertleniyo annesine aşırı düşkün diye,bende aynı burda ne yorum yapıyorsam teyzeme de saydım bu kadın başladı bak kızım anneye düşkünlük ne ki benim.kocam başka kadınlara düşkündü diye, işte o lafları etmiş kocası bu da sabretmis,hatta kocası o dönem eve bakmiyomiş bu kadın dantel falan satıyomuş çocuklara ben baktım diyo,şimdi adam emekli yaş kemale erdi emekli maaşı neye yeter parası olsa gene yapar da diyo delirirsin
Toplumda bu tip kadınlar azalarak değil birden bitsin yaa bu nedir
Oyy sen ne diyosun o daha bana üzüldü bu fevrilikle evliliğin uzun sürmez diye, sürmesin dedim bende,böyle sürecekse sürmesin
ailemin yanına giderim ama bu onların ekmeğine bal sürmek olur, annemde net yok msjlaşmalarını göremem yeterince kanıt yok elimde, sizinle paylaştıktan sonra daha sakin düşünebiliyorum şuan, hepinizden allah razı olsun , kumarını çektim, alkolünü çektim, neler neler çekmedimki sırf evlatlarım babasız kalmasın diye, hayatları düzenleri bozulmasın diye, bana dua edin nolur yawrularıma dua edin
Ayrıldığın kocanın parası değil o cute,evladının hakkı.Sen küçük düşmezsin.Sen zaten onurlu bir duruş sergilemişsin.Ne yaparsa yapsın,dünyaya birlikte getirdiğiniz evladına bakmak zorunda.Evet sen annesin her şekilde yetersin evladına.Ama o insanın sorumluluğunu da yüklenip onu rahata erdirme.Evladının eğitim masrafı için daha da iyi imkanlarda okuması yaşaması için yavrunun hakkını elaleme yedirme.Bnim annemde babamdan hiç nafaka talep etmemiş.Keşke etseymişte o kadar sorumluluğu tek başına yüklenmeseymiş.7 aydır beraberlermıs galıba
Bende aldatıldım. Önce bır yalanını yakaladım ve tetıkte kalmadım ıcımden geldıgı gıbı davrandım daha eve gelmeden yalan soyledııgnı bıldıgımı soyledım.
O sıra henuz 1.5 aylık olan oglumu ust komsuma bıraktım medıvenlerden bızı dınlemelerını ıstedım olakı ne bılım bana bısey yapmaya kalkar polıs cagırırsınız dedım . Kavga bıle edemedık oyle guzel hazırlamıstı kı oyunu . 2 hafta daha yanında kaldım soyledıklerıne ınanmak ıstedım, sısmıstı kafa dınlemeye gıttı bır kadın yoktu. Ama yınede temkınlıydım bu sırada suphelendıgım kısılerın numarasını kendıme alabıldım o zaman bundan 6 sene once whatsapp fılan hak getıre ,oyle zaten ayrıca emın oldugum bısey ıcın pusuya yatamam ben yanı
Aldatıldıgımı ogrendıgımın uzerınden 24 saat bıle gecmeden ayrıldık. Ayrılıs o ayrılıs.
Ne bır nafaka ne bir tazminat almadım , buarada sadece bir kişiye bunu tavsıye ettım oda 3 cocugu olan senelerce muhtemelen yurt dısında evlı kocasına karsı bosanma dedım maddıyat ıcın ama aksı bana cok cırkın gelıyor.
Adam benım varlıgıma saygı duymayacak bana yasatacagı en kotu seyı yasatacak , benım tırnagım olamayacak bır adam, yıne benım tırnagım olamayacak kadınlarla benı aldatacak benı kucuk dusurecek ben ona ceza olarak ondan para alıcam ,
Almadım .
Almayada hıc nıyetım yok 6 sene oldu , epey yuklu nafaka bırıkmıs olsa gerek ama ben bunu valla nasıl desem kötü niyet değilde , dahada bi küçük düşmek olarak görüyorum.
Geçirmem kardesim cocugum bogazından serefsiz birinin parasını , alnımın terıyle kazanırım cok mu zor?
Ben ayrıldıgım kocamın parasını ne dusuneyım , banane yahu
ardına bakan ne olsun !
Yuva mı kalmışOyle kolay olmamali yuva yikmak
tamm kocasi buyuk mallik yapmis ama
iki evladi var
uveylerdemi buyusunler
terapiste gidebilir esi
aman ya ne biliyim bosannakta cok zor
Tabi ha kurban eti ha kocanın eti, sakla buzluktayuvamın kurtarılacak bir yanı kalmadı artık herşeyine eywallah dedim ama aldatılma konusuna asla eywallah etmeyeceğim, babamla yaşamak zor olsada ailemin yanına döneceğim, evlatlarım için ayakta duryamaya çalışacağım, ona espiriyle karışık şöyle takılırdım hep aldatırsan seni banyoda keserim cesedini parçalayıp derindondurucuda saklarım :) o da gülerdi tövbe yarabbi sen aklıma mukayyet ol
Öyle bi anlatıyodun ki asla aldatmaz dediğin adamı dört dörtlük sandık
Her nanesi varmış
Belki de bu adamı baba yapmamak en doğrusuydu ama olan olmuş
Genç kızlarımıza ibret olsun
Bi adam dandikse herşeyini sineye çekerek onu adam edemezsiniz
Evladı olması da babalık vasfını kazandırmaz
Bkz : Şekil A
Ama sen annesin
Yıllardır evlatların için dayandın denedin ama olmadığını gördün
Silahı milahı unut kurtlar vadisi değil bura gerçek hayat
Kanlı canlı evladın var, annesi olarak yine onları düşünerek at her adımını
Yoo neden evladımın hakkı olsun kı , ne kadar beraber zaman gecırdıde oglumun onun parasında hakkı olsunAyrıldığın kocanın parası değil o cute,evladının hakkı.Sen küçük düşmezsin.Sen zaten onurlu bir duruş sergilemişsin.Ne yaparsa yapsın,dünyaya birlikte getirdiğiniz evladına bakmak zorunda.Evet sen annesin her şekilde yetersin evladına.Ama o insanın sorumluluğunu da yüklenip onu rahata erdirme.Evladının eğitim masrafı için daha da iyi imkanlarda okuması yaşaması için yavrunun hakkını elaleme yedirme.Bnim annemde babamdan hiç nafaka talep etmemiş.Keşke etseymişte o kadar sorumluluğu tek başına yüklenmeseymiş.
Aldatan adama terapist ne yapacak yahu karını aldatmak yanlıştır falan mı diyecek
Cerrahi müdahale lazım aldatamamaları için benceAldatan adama terapist ne yapacak yahu karını aldatmak yanlıştır falan mı diyecek
boşanacağım kesinlikle, bunu kaldıramam asla, ama aması var işte maddi anlamda zarar vermek istiyorum dımdızlak kalsın istiyorum sizlerden yardım istiyorum bana bir akıl verin nasıl yaparım nasıl başarabilirim
Benim kocam da sorun yokki canm merak etme öyledir yapmaz bundan kocam kadar eminim çok şükür benim kocam adamn ağzını yirtar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?