watsapta msjlarını gördüm kocamın, ikisinide öldürebilirim

Silahın neden var
Töbe ya
Kocan baba olamadı bari sen anne ol
O hıyar için elini kana bulamaya değer mi, hapise düşersin çocukların kimsesiz kalır

Aklını başına al
O adiyi boşa, tazminat al
Çocukların için dik dur

Sabretmiş? Bir de iyi bir şeymiş gibi anlatmak,öğüt vermek...Yahu mükafatı ne peki bunun,biri de bunu açıklasın ya. Yuvayı kurtarmış mı olunuyor böyle? Vallahi şaka gibi

Konu sahibi 7 aydir hem baska adamla hem kendi kocasiyla beraber olsa evden cenazesi cikardi, koca olacak adamada mahkeme kocaman bir odul verirdi namus cinayeti diye.

Cocuklarin icin bosanma diyosunda biseyi cok merak ediyorum : kac tane cocuk babasinin disarida kadinlarla gununu gun ettigini, annesinin agladigini gormesine rağmen yeterki ayrilmasinlar anam aglasa babam aldatsada olur der?

Valla karısı gayet durumdan memnun kocamla sınandım şükür alnımın akıyla çıktım diyo

Adam orda burda gönlünü eğledi kadına sorsan orgazm ne diye hastanede bi branş zanneder, vay giden ömre

Ben gencecik ve aktif cinsel hayatı olan bir kızdan "aaa kadınlar da orgazm oluyor mu?" lafını duyduktan sonra şaşıramaz oldum böyle şeylere. Büyüyünce sizin teyze gibi olacak kesin.

Kadın bir adamın annesine düşkünlüğüyle 2.,3. kadınlara düşünlüğü bir tutuyor
Adam gezmiş eğlenmiş

Oyy sen ne diyosun o daha bana üzüldü bu fevrilikle evliliğin uzun sürmez diye, sürmesin dedim bende,böyle sürecekse sürmesin

Ay lütfen öyle sürmesin boşanalım zaten. En azından zorluk çekersem adamın ağız kokusunuz çekmem. Adam bu sefer kimin koynunda diye dert yanacağıma çocuğuma daha çok vakit ayırırım.
Evlilik için zaten hep kadın fedakarlık yapsın. Erkeğe herşey mübah.

Öyle bi anlatıyodun ki asla aldatmaz dediğin adamı dört dörtlük sandık
Her nanesi varmış
Belki de bu adamı baba yapmamak en doğrusuydu ama olan olmuş
Genç kızlarımıza ibret olsun
Bi adam dandikse herşeyini sineye çekerek onu adam edemezsiniz
Evladı olması da babalık vasfını kazandırmaz
Bkz : Şekil A

Ama sen annesin
Yıllardır evlatların için dayandın denedin ama olmadığını gördün
Silahı milahı unut kurtlar vadisi değil bura gerçek hayat
Kanlı canlı evladın var, annesi olarak yine onları düşünerek at her adımını

Ayrıldığın kocanın parası değil o cute,evladının hakkı.Sen küçük düşmezsin.Sen zaten onurlu bir duruş sergilemişsin.Ne yaparsa yapsın,dünyaya birlikte getirdiğiniz evladına bakmak zorunda.Evet sen annesin her şekilde yetersin evladına.Ama o insanın sorumluluğunu da yüklenip onu rahata erdirme.Evladının eğitim masrafı için daha da iyi imkanlarda okuması yaşaması için yavrunun hakkını elaleme yedirme.Bnim annemde babamdan hiç nafaka talep etmemiş.Keşke etseymişte o kadar sorumluluğu tek başına yüklenmeseymiş.

Oyle kolay olmamali yuva yikmak
tamm kocasi buyuk mallik yapmis ama
iki evladi var
uveylerdemi buyusunler
terapiste gidebilir esi
aman ya ne biliyim bosannakta cok zor
Yuva mı kalmış
Yuvayı yıkan adam ayrıca
Gidin kocasına yuvayı yıkma çocuklarını düşün deyin
Terapist ne yapsın maymun iştahlı beyin yoksunu babalara

Tabi ha kurban eti ha kocanın eti, sakla buzlukta

Kumar alkol neler neler var. Boşan diyince şiddet yokmuş yuvanı dağıtma diyorlar. Taviz tavizi doğurur. İnsanlar bunu anlamıyorlar. Neden anlamıyorlar bende onları anlamıyorum.

umuda_yolculuk2005 adım adım daha fazlasıyla gelmiş adam size. Delilleri toplayın kendinizi garantiye alın sonra önünüze bakın.
Giderim ama ekmeklerine bal sürerim demeniz yanlış bir düşünce. Hayatınız değerli. Bırakın onlar pisliklerinde boğulsunlar.
Bu pisliğin içinde yaşamak, çocuklarınızı yaşatmak zorunda değilsiniz.
Hayat devam ediyor. Siz ekmeklerine bal sürmemek için gitmemeyi tercih ettiğinizde kendize yazık ediyorsunuz. Kendi hayatınızı rezil edip feda ediyorsunuz.

Yoo neden evladımın hakkı olsun kı , ne kadar beraber zaman gecırdıde oglumun onun parasında hakkı olsun
Ben o sekılde dusunmuyorum , benım yettıgım kadar yasar gıyer gezer, ki ben koca karı olana kadarda calısıcam zaten allah bereket versın fazlasına ıhtıyac duymayacak

Eger eskı kocam onun sorunu yuzunden bana tup bebegı yaptırırken benı aldatmasaydı , baska bı sebeble sadece benden ayrılmıs olsaydı, ege bu ısın ıcıne hıc karısmasaydı o zaman belkı durum farklı olabilirdi.

Oğlum 6 yasında cok sukur ne bogazından onun parası nede sırtındakı kıyafette bır gıdım emegı olmadı , bu saatten sonrada olmasına musade etmıcem , nafaka gelmıyor eger bır gun gelırsede o paraları gozlerı onunde cayır cayır yakarım .
Kısacası o ne parası varsa dıledıgınce harcayabılır yeterkı bıze dokunmasın

Bi avukatla görüşsen sana daha güvenilir cevaplar verir. Uzmanda danışmak en iyisi.

Mesajları okumak telefon bilgisayar karıştırmak kamera falan koymak özel hayata müdahale olduğu için suç sayılabiliyodu

Avukata danışmak en iyisi

Benim kocam da sorun yokki canm merak etme öyledir yapmaz bundan kocam kadar eminim çok şükür benim kocam adamn ağzını yirtar

Kocan mı ağız yırtar
E bu övünülecek birşey mi
Mahalle kavgasına döndü iş, kadınlar bitti kocan da dahil oldu
Oldu görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…