Allah aşkına ver bakalım cevap. Ben o işi yapanlar dinsiz dedim. Her din adamı dinsiz olabilir mi bu mümkün mü? Kendimi kandıracak ne var. Kim böyle bir iğrençlik yapıyorsa dini yoktur bana göre. Bunun mesleği beni ilgilendirmez. Meslek değil insandır günahkar
Sevgili milana. İnanan inanmayan herkese saygım sonsuz. Ama Müslüman ya da Hristiyan ya da yahudi adı altında ahlaksızlık yapan kimse dindar değildir ben onu kastettim.Ben dinsizim , pedofili miyim yani?
İyi misiniz siz ? Nasil bizi bu sapiklarla bir tutabilirsiniz
Kac tane cok dindar rahip , cami imami cocuga tecavuzden tutuklu bir bakim bakalim googlea !!
Ne alakasi var bu sapikligin dinle ??
Adamın başka bir sebebi olsa neden kaldırsınAMANNNALLAHIMMM
bende inanmadım önce ama şöle bi göz gezdiriyim dedim birde ne görüyüm türkiye de ünlü bi alışveriş sitesinde adamın biri sadece 4 ürün satıyor ve fiyatları son model araba parası demekki elbisenin içindekini satıyolar yani öle mi bu teoriye göre
edit: aynı siteye tekrar bakıyım ziraaa twitırda topik olmuş dedim hemen kaldırmışlar satıcı ve elbiseler yok
40n kere mi açıklayacağım? Oyy başa dönüp okuyun bir zahmet.Bunuda sen yazdin ayrica.. ben ne diyorum sen ne diyorsun
Sevgili milana. İnanan inanmayan herkese saygım sonsuz. Ama Müslüman ya da Hristiyan ya da yahudi adı altında ahlaksızlık yapan kimse dindar değildir ben onu kastettim.
Şimdi gittim baktım adam yerde gördüğü herşeyi çekmiş ki çımbızla bu fotolar alınmış yere ne atılmışsa çekmiş en çok inşaat eldiveni varBal gibi adamın instagramına bir girip bakın derim. Bi kaç örnek attım hatta buraya. Ben de öyle sanardım ve şok oldum, korkunç
Amazonu bende okudumAdamın başka bir sebebi olsa neden kaldırsınolabilir,çok mümkün. Çok fazla ülkede var diyorlar zaten. Amazonda bulaşmış. Biz saf saf ürün bakarken neler dönüyor yarabbim
Zahmet etme guzelim40n kere mi açıklayacağım? Oyy başa dönüp okuyun bir zahmet.
Doğru ne de olsa karşıdakinin anlayacağı kadardır.Zahmet etme guzelim
Yanlış ifade ettim. Ben müslümanım deyip bir çocuğa ya da bir canlıya zarar veren kimse Müslüman olmaz ya da yahudi ya da başka bir şey. İnsan olması bile olası olamaz.Dinsiz demeniz dogru degil , dine inanmayan insan Allah'a inanmiyor mu saniyorsunuz?
Allah korkusu olmayan deseniz bir nebze anlayacagim ama dinsiz diyerrk benim gibi milyonlarca insana pedofil diyorsunuz , bu sapikligin din ile alakasi yok
Esim de dinsiz , erkek kardesim agnostik , cevremde tonlarca dinsiz insan var birinde bile boyle bir sapiklik yok , insanlari yaftalamayin rica ediyorum
Nasil ki bir imam cocuga tecavüz ederse tum müslümanlar sapik olmuyorsa bu tarz konularda din vs konularina girmeden yorum yapmak gerekiyor
Bu hangi sitedeymis?AMANNNALLAHIMMM
bende inanmadım önce ama şöle bi göz gezdiriyim dedim birde ne görüyüm türkiye de ünlü bi alışveriş sitesinde adamın biri sadece 4 ürün satıyor ve fiyatları son model araba parası demekki elbisenin içindekini satıyolar yani öle mi bu teoriye göre
edit: aynı siteye tekrar bakıyım ziraaa twitırda topik olmuş dedim hemen kaldırmışlar satıcı ve elbiseler yok
He ben anlamam canim, bunuDoğru ne de olsa karşıdakinin anlayacağı kadardır.
Bence bu hala 0ları atmadan konuşanlar varya onlardan yanlıs yazımAMANNNALLAHIMMM
Bu hangi sitedeymis?
AMANNNALLAHIMMM
bende inanmadım önce ama şöle bi göz gezdiriyim dedim birde ne görüyüm türkiye de ünlü bi alışveriş sites
TrendyolBu hangi sitedeymis?
Trendyol mualtındaki yorumların da resmini çekmiştim ama şimdi giriyorum yok sanırım tepkilerden kaldırdılar
Evet baktim bende cnmTrendyolşimdi baktım,bir sürü dehşet pahalı halı var. Ölçüye çocuk beden tablosu koymuşlar, Twitter yıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?