- 20 Ağustos 2013
- 2.388
- 2.411
- 178
cok fedakar gördüm kendimizihahahhaa ben ilk dedim eşime ben hap kullanırım senin vücut kimyanı bozmayı uygun bulmuyorum didi kahramanım
öyleyiz maşşallah beyin kimyamızı da arada rahat bırakırlarsa tam süper olacakcok fedakar gördüm kendimizi
nasıl dengn bozuldu?Ben evlenmeme bir ay varken basladim evlennce duzensizlesti kullanmam sonrada biraktim evlendkten 1hafta sonrs :) olmayinca olmuyor :)
dengem bozuldu resmen ama bahara dogru doktora gitcm genel kontrole ful bakim olcak 2,5sendr evliyim ama dengm bpzuldu yani
detoks bu ben ankara da yaşarken spor yaptığım zamanlar çok içerdim birde limon yerine portakal koyuyorduk..yag yakıcı özellige sahip bi cay tarifi var.
Gerci hepiniz azcok biliyosunuzdur. ama ben kilo verirken bana baya faydası oldu.
bol su içiodum ayrıca.
1tane elma(4eşit parcaya kesiyoruz.)
1tane limon(4eşit parcaya kesiyoruz.)
1tatlı kaşıgı karanfil
1tatlı kaşıgı tane karabiber
1dal tarcın.
2lt suya koyup kaynatıyoruz 20-25dkka.
sonra süzüp içiyoruz
ana
anaaaaa bursada mısın tatlım bak senle kardeşlik edebiliriz alışverişe çıkabiliriz cute reçeteleri verdiğinde
Sütüme bir sıkıntısı olurmu acep?yag yakıcı özellige sahip bi cay tarifi var.
Gerci hepiniz azcok biliyosunuzdur. ama ben kilo verirken bana baya faydası oldu.
bol su içiodum ayrıca.
1tane elma(4eşit parcaya kesiyoruz.)
1tane limon(4eşit parcaya kesiyoruz.)
1tatlı kaşıgı karanfil
1tatlı kaşıgı tane karabiber
1dal tarcın.
2lt suya koyup kaynatıyoruz 20-25dkka.
sonra süzüp içiyoruz
yag yakıcı diye vermişti bana diyetisyenim gecen yıl.detoks bu ben ankara da yaşarken spor yaptığım zamanlar çok içerdim birde limon yerine portakal koyuyorduk..
Adetm hep duzrnliydi hapa basladim biraktim duzensizlesti ve hapin norml yan etkisini yasiyordumnasıl dengn bozuldu?
bilemedimki canımSütüme bir sıkıntısı olurmu acep?
defterim yanımda diyet programı yapacaktım bunu da ekleyeyim hemenyag yakıcı diye vermişti bana diyetisyenim gecen yıl.
çocuuunda yağlarını yakarsın Allah cezamı vermesinSütüme bir sıkıntısı olurmu acep?
adet düzene girsin diye soğan kürü yaptın mıAdetm hep duzrnliydi hapa basladim biraktim duzensizlesti ve hapin norml yan etkisini yasiyordum
Kız öyle valla her halta başlamaya niyetlensem ilk iş bu soruyu sormak oluyor bende.. yavrum yavrum zaten minnak doğdu.çocuuunda yağlarını yakarsın Allah cezamı vermesin
adı ne paşamızın /prensesimizin?Kız öyle valla her halta başlamaya niyetlensem ilk iş bu soruyu sormak oluyor bende.. yavrum yavrum zaten minnak doğdu.
yok bizde beceremiyoruz doğal sisteme geçiş yapıyoruz bazen haklısın ne yalan söyleyeyim ama kullanmayı bilene en temizi..kızlar d.k mevzusu geçmiş..bende evlendim evlenelim kullanıyorum-3 sene olacak yakında hiçbir yan etkisini göstermedi bende.ara ara dr.a kontrole gidiyorum problem yok diyor devam ediyoruz..
birara sebebini tam hatırlamıyorum 2ay kadar d.k hapını bıraktık kondom denedik ama pek bir keyifsiz geldi nedense..yani konunun içeriğinden dolayı rahat yazıyorum ama tam kıvama geliyorsun hopp onu takmakla uğraşıyorsun..belki biz bilemedik kullanmayı ama gıcık oldum ben ona
Betül ismi.adı ne paşamızın /prensesimizin?
kızlar d.k mevzusu geçmiş..bende evlendim evlenelim kullanıyorum-3 sene olacak yakında hiçbir yan etkisini göstermedi bende.ara ara dr.a kontrole gidiyorum problem yok diyor devam ediyoruz..
birara sebebini tam hatırlamıyorum 2ay kadar d.k hapını bıraktık kondom denedik ama pek bir keyifsiz geldi nedense..yani konunun içeriğinden dolayı rahat yazıyorum ama tam kıvama geliyorsun hopp onu takmakla uğraşıyorsun..belki biz bilemedik kullanmayı ama gıcık oldum ben ona
maşallah...ömrü uzun ve hayırlı olsun..Betül ismi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?