welcome too candyshop;)

Ben evlenmeme bir ay varken basladim evlennce duzensizlesti kullanmam sonrada biraktim evlendkten 1hafta sonrs :) olmayinca olmuyor :)
dengem bozuldu resmen ama bahara dogru doktora gitcm genel kontrole ful bakim olcak 2,5sendr evliyim ama dengm bpzuldu yani

nasıl dengn bozuldu?

detoks bu ben ankara da yaşarken spor yaptığım zamanlar çok içerdim birde limon yerine portakal koyuyorduk..

Sütüme bir sıkıntısı olurmu acep?

kızlar d.k mevzusu geçmiş..bende evlendim evlenelim kullanıyorum-3 sene olacak yakında hiçbir yan etkisini göstermedi bende.ara ara dr.a kontrole gidiyorum problem yok diyor devam ediyoruz..

birara sebebini tam hatırlamıyorum 2ay kadar d.k hapını bıraktık kondom denedik ama pek bir keyifsiz geldi nedense..yani konunun içeriğinden dolayı rahat yazıyorum ama tam kıvama geliyorsun hopp onu takmakla uğraşıyorsun..belki biz bilemedik kullanmayı ama gıcık oldum ben ona

yok bizde beceremiyoruz doğal sisteme geçiş yapıyoruz bazen haklısın ne yalan söyleyeyim ama kullanmayı bilene en temizi..

Hımmm doğru bişey asLındaa...ama bende ilaç kullanma yanlısı değilim..eşimde onu bile takmak istemiyo..eskilerin tekniğini kullanıyor ama güvenim yok yanii nolcak bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…