welcome too candyshop;)

Hımmm doğru bişey asLındaa...ama bende ilaç kullanma yanlısı değilim..eşimde onu bile takmak istemiyo..eskilerin tekniğini kullanıyor ama güvenim yok yanii nolcak bakalımmm
olursa artık eskilerden bir isim koyarsın bakar bakar anı hatırlarsın durumumuz bir

maşallah...ömrü uzun ve hayırlı olsun..
bende kızım olursa zeynep ya da kevser erkek olursa yusuf koymayı planlıyorum..Nasip olursa eğer..benim adımın düzgün bir anlamı yok veletlein olsun bari
Ben Betül ismini çok severim hep. Begüm büşra Betül üzerinde kaldık Betül e karar verdik. Zeynep kevser yusuf bende cok severim bu isimleri. Insallah hayırlı bir zamanda Allah nasip eder sanada

Hımmm doğru bişey asLındaa...ama bende ilaç kullanma yanlısı değilim..eşimde onu bile takmak istemiyo..eskilerin tekniğini kullanıyor ama güvenim yok yanii nolcak bakalımmm

ya işte aslında fikir olarak hemfikirsinizdir belki ama afedersin o an ki zevkle çekilmeyedebilir
hap konusunda bende ablamla annemle çok çatıştım ne gerek var dediler ama doktorlar yeni nesil d.k haplarının zararı yok güvenin diyorlar bilmiyorum bakalım bende birkaç ay içerisinde bırakacağım zaten..bırakınca nolcak bakalım

geri cekilme mi? bu üstün körü konuştugunuz korunma metodu
arkadaşım bundan hamile kaldıda

geçtiğimiz hafta tatildeydik evde hiç sebze neyin yok markete gidesimde yok..ben ne yapsam acep
mercimek çorbası+makarna paklar galiba bizi

O nasıl çekiliyor bilmiyorum da :s o çekilince ben çıldırıyom resmen o yüzden hap kullanmak isterdim bide diyorum acaba kaçıyo da çocuk mu olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…