olursa artık eskilerden bir isim koyarsın bakar bakar anı hatırlarsın durumumuz birHımmm doğru bişey asLındaa...ama bende ilaç kullanma yanlısı değilim..eşimde onu bile takmak istemiyo..eskilerin tekniğini kullanıyor ama güvenim yok yaniinolcak bakalımmm
Ben Betül ismini çok severim hep. Begüm büşra Betül üzerinde kaldık Betül e karar verdik. Zeynep kevser yusuf bende cok severim bu isimleri. Insallah hayırlı bir zamanda Allah nasip eder sanadamaşallah...ömrü uzun ve hayırlı olsun..
bende kızım olursa zeynep ya da kevser erkek olursa yusuf koymayı planlıyorum..Nasip olursa eğer..benim adımın düzgün bir anlamı yok veletlein olsun bari
olursa artık eskilerden bir isim koyarsın bakar bakar anı hatırlarsın durumumuz bir
Hımmm doğru bişey asLındaa...ama bende ilaç kullanma yanlısı değilim..eşimde onu bile takmak istemiyo..eskilerin tekniğini kullanıyor ama güvenim yok yaniinolcak bakalımmm
yemek ne yapıyosun kız.neyse yemeklerimi yapayım hanımlar görüşürüz hoşçakalın..
aynen,kötü bi anı ne zaman kaçırdı baban bilmiyoz dicem :) sizde mi bu yöntemi kullanıyorsunuz ?
yeşil fasulye lahana dolması yoğurt turşu soğanyemek ne yapıyosun kız.
bende şimdiden düşünüyoreum ne yapsam diye
bi arkadaşımda 4 yıldır bu yöntemle rahat ama şans işi bence..geri cekilme mi? bu üstün körü konuştugunuz korunma metodu
arkadaşım bundan hamile kaldıda
bende kac gündür dolma yapıcam.yeşil fasulye lahana dolması yoğurt turşu soğan
ilginç.erkege baya iş düşüyo bencebi arkadaşımda 4 yıldır bu yöntemle rahat ama şans işi bence..
valla aynı benaynen,
yemeğimide yaparım laptopuma da bakarım ne kadaaan becerikliyim
ohhh misssgeçtiğimiz hafta tatildeydik evde hiç sebze neyin yok markete gidesimde yok..ben ne yapsam acep
mercimek çorbası+makarna paklar galiba bizi
birde salata patlatgeçtiğimiz hafta tatildeydik evde hiç sebze neyin yok markete gidesimde yok..ben ne yapsam acep
mercimek çorbası+makarna paklar galiba bizi
bol et yeşil fasulye sarma var buzluk dolu derin dondurucu almam lazımvalla aynı ben
gecen hem yemeklerimi yapıyorum hem sigara böregi yapıyorum.
buzluga ötelemek için
O nasıl çekiliyor bilmiyorum da :s o çekilince ben çıldırıyom resmen o yüzden hap kullanmak isterdimya işte aslında fikir olarak hemfikirsinizdir belki ama afedersin o an ki zevkle çekilmeyedebilir
hap konusunda bende ablamla annemle çok çatıştım ne gerek var dediler ama doktorlar yeni nesil d.k haplarının zararı yok güvenin diyorlar bilmiyorum bakalım bende birkaç ay içerisinde bırakacağım zaten..bırakınca nolcak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?