- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
derin dondurucu şart zaten. bende alıcam inşallah aklımda.bol et yeşil fasulye sarma var buzluk dolu derin dondurucu almam lazım
işte hiç yeşillik yok ve markete uğramaya üşeniyorum...galiba mecbur uğrıcambirde salata patlat
iyi fikirderin dondurucu şart zaten. bende alıcam inşallah aklımda.
atarım herşeyi.
kocayıda atarım arada
hadiii ya kalabilirim ama napayım ben hap oda şey takmıyo kaldm bölegeri cekilme mi? bu üstün körü konuştugunuz korunma metodu
arkadaşım bundan hamile kaldıda
Salatalık domates soğan varsa kaşık salatası yap pul biberli gitmene gerek kalmaz..işte hiç yeşillik yok ve markete uğramaya üşeniyorum...galiba mecbur uğrıcam
yani. zekama hayran kaldın dimiiyi fikir
evde yer de yok nere koyacam bilmiyorum vall
uzun süre yapıosanız aynen devam ne diyelimhadiii ya kalabilirim ama napayım ben hap oda şey takmıyo kaldm böle
bayıldım graliçamyani. zekama hayran kaldın dimi
o takmıyosa sende onu takma olsun bitsinhadiii ya kalabilirim ama napayım ben hap oda şey takmıyo kaldm böle
güne negatif başladın tatlım farkındasın zaten eve geçtiysen bir kahve iç ayaklarını uzat..neler yaptınız?,
aksilikler peşimi bırakmıyor.
Öğlen yemeğimden sinek çıktı iyi mi?
Firmayı çağırdım dağıttım ortalığı ama olan bana oldu.
sende anca sinsi sinsi oku altta görmüyom sanmaAmma kaynatmissiniz ya :)
Kiz kocis geldi yemk yiok diger topiklerede bakiom gelcm genesende anca sinsi sinsi oku altta görmüyom sanma
bende az benimkiyle ilgileneyim hadi kolay gele..Kiz kocis geldi yemk yiok diger topiklerede bakiom gelcm gene
yani 5 ay olacak böyle devam ama sıkıntı yapıyor banauzun süre yapıosanız aynen devam ne diyelim
Zaten uyuz oluyor telfonla oynamaya ii alttan aliyor genede bnmki :)bende az benimkiyle ilgileneyim hadi kolay gele..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?