- 15 Ağustos 2013
- 1.218
- 459
- 398
- 33
öyle valla bebiş olursada oldu bittiye gidiceko takmıyosa sende onu takma olsun bitsin
eve geçtiysen mi?güne negatif başladın tatlım farkındasın zaten eve geçtiysen bir kahve iç ayaklarını uzat..
yavrım kıyamam biz herifle gitar akordu yapıyoz düşüneve geçtiysen mi?
Şaka gibi 19,30 da evde oluyorum..
Bitsin artık bugünnnnn
anoo niye banlanmışZeynepcike ne oldu ki uzgun yaziyo proflnde
bende 6.30 da çıkıyorum,sendenim yani..eve geçtiysen mi?
Şaka gibi 19,30 da evde oluyorum..
Bitsin artık bugünnnnn
Aaa nedn axaba bole yazinca ban mi oluyoranoo niye banlanmış
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sanirsam-kizlaarr.765322/page-6#post-37515712
bu konuya yorum yapmış,yorum yapan üyelerin nerdeyse tamamı banlı,iyiki yürümemişim mevzuya
kocan naptı kız sen naptın bi anlat gitmeden mapıstayken görüş yasağı varAman banlarsa banlasın yaaa ne bu böyle hımmmm şöyle yazarsan basarım banı ,böyle yaparsan sürerim seni ..Nereye sürerse sürsün .oku çıktı zaten kk nın ..Böyle hayvanlar geliyor ,insanın asabını bozuyo ,zaten gurbet ellerdeyim,reglim ,kilo veremiyom,çince zor,canım burnumda bir de böyle denyolar çıkıyor ..
Onu gordum ama okumadim mevzu ne orda ? Cidden kadin kadina asikmi olmuasyokta bende şu kadın kadına aşk muhabbetinden banlancam az kaldı
canı sıkkın onun zaten kocadan ötürü..(hahah aklıma geldi dün eyvah eyvah 3 vardı ata diyoya senden ötürü senden ötürü)witch hunt fena doluymussn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?