ya iki densizle uğraştım biri banlı mune gereken cevabı verdi şimdi bi başkası bulaştı bana konu benim değil ben bi üye ile polemiğe girdim zamanında sonuç ortada daha ne bulaşıyon arkadaş ısrarla benden alıntı yapıyo eşcinsel savunucusuOnu gordum ama okumadim mevzu ne orda ? Cidden kadin kadina asikmi olmuas
kocan naptı kız sen naptın bi anlat gitmeden mapıstayken görüş yasağı var
ulenthemis1990 hemen ne diye alıntı yapıyon ban yusufundan mozaiklemiştim mesajımı hemen alıntıyı yaptın ha: )
tatlım küçük bir polemiğe çekildim bende ilşkiler duygular ve hayatın içinden topiğinde KİB ledim ama olur ya mune beni de postalar bir şey diyememSemdemiparkcim ya sen gitne bariii
ay evet gitmeden öpüşüp kolaşalım bayramımız kutlu olsunHepimizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun kk
sanırsam bir üye ile tüm topiğin banlanması yeni moda bakalım sonumuz hayrolsun..böyle hatunların acayip gaza geldiğini bilenler eğlenerek konu açıyor yeminle..
office anahtar paspasn altında arada çiçekleri sula tozları al gelince bi kek yaparım saahepiniz gideceksiniz buralar bana kalacak:halay çeken üye smileyi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?