welcome too candyshop;)

valla biliyor kız işi üzülmeyin ben size içeride gül gibi bakarım, kazak, yorgan herbişi getiririm themis senin içinde tv koyacam mapusa özlemi izlersin bak millan da uçmuş.

kafaya saksı düştü galiba baktı pabuç pahalı geri vites yapıyor
yav işsiz güçsüz çocuktan bınalmış muhtemelen sabi bilinçsiz cahil bir gelin kız işte ,yoksa istanbul da sokak yüzü görmediğimden nerdeyse eminim ama yinede bence fake milleti gazladı şimdi geri vitesle benzin yakmıyor

kaynana adayıyım ben cadı kaynana hemide 2 yaşında ama daha şimdiden alıştırmalara başladım
anam benim oluna nasıl bir canavar ruh haline bürüncem acep,geleceğin kaynanası olmakta problem kaçacak yer yok her yer kamera her yer internet her yer şebeke anasını satayım

valla biliyor kız işi üzülmeyin ben size içeride gül gibi bakarım, kazak, yorgan herbişi getiririm themis senin içinde tv koyacam mapusa özlemi izlersin bak millan da uçmuş.

koy valla ben bu tarz benimsiz yapamamam allah razı olsun senden,
millan ince bel olayına kurban gitmiş galiba

biz içeri gircez diye içten içe mutlu muusn sen,tabi karışan görüşenyok dmi kırarım bacaklarını dışarı çıktığını duyarsam biriyle görüştüğünü duyarsam vr ya..
içerden çıkar çıkmaz iilk işim o enişteyi vurmak (pardon)

anam benim oluna nasıl bir canavar ruh haline bürüncem acep,geleceğin kaynanası olmakta problem kaçacak yer yok her yer kamera her yer internet her yer şebeke anasını satayım

bak görürsün benim gelin abe kaynana ne yaptın bize dinleyip içli içli ağlayacak

koy valla ben bu tarz benimsiz yapamamam allah razı olsun senden,
millan ince bel olayına kurban gitmiş galiba

buralar benim olacak basıcam kırbacı basıcam kırbacı millan 90-60-90 banu alkan kurbanı oldu

yok ben bu tarz benimciyim

en tutkulu fanatiklerinden biri
ya ciddi olamazsam 200 gram bile olmayan beyinleri birbirine tokuşturdukları saçma şey bir gün reklam arası izledim insanları neden bu kadar gereksiz şeylerle oyalıyolar dedim ..sonra dün kendimi izlerken buldum

buralar benim olacak basıcam kırbacı basıcam kırbacı millan 90-60-90 banu alkan kurbanı oldu
aşkıma ne oldu hangi konu bu aman yarebbim mune aba altından sopayı gösterdiydi geçen hafta bize ,tutması lazımdı kendini..neyse sanırsam bende aşkımın peşinden gidecem mapıs damlarına

ya ciddi olamazsam 200 gram bile olmayan beyinleri birbirine tokuşturdukları saçma şey bir gün reklam arası izledim insanları neden bu kadar gereksiz şeylerle oyalıyolar dedim ..sonra dün kendimi izlerken buldum

aşk olsun bacım sende mi izliyoruz ama beyin hücrelerimiz yerinde çok şükür

orada bir özlem var görmüşsündür onu bir gör bir daha saatini geirmeden tv karşınısa koşarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…