office anahtar paspasn altında arada çiçekleri sula tozları al gelince bi kek yaparım saaellerini kafaya vuran üye smileyi
office anahtar paspasn altında arada çiçekleri sula tozları al gelince bi kek yaparım saaellerini kafaya vuran üye smileyi
tamam gözüm gibin bakarım buraya, size çamaşır, kazak, çekirdek getiririm mapus damlarında donmayın yazık
tamam gözüm gibin bakarım buraya, size çamaşır, kazak, çekirdek getiririm mapus damlarında donmayın yazık
aaa kız bilir o kadarını sende kaynana gibi tövbe tövbecamları aç acık hava alsın içerisi demeyi unutmuşsun
kız bizi yaktı şimdi çatır çutur özür diliyor yahuuu
aaa kız bilir o kadarını sende kaynana gibi tövbe tövbe
yav işsiz güçsüz çocuktan bınalmış muhtemelen sabi bilinçsiz cahil bir gelin kız işte ,yoksa istanbul da sokak yüzü görmediğimden nerdeyse eminim ama yinede bence fake milleti gazladı şimdi geri vitesle benzin yakmıyorkafaya saksı düştü galiba baktı pabuç pahalı geri vites yapıyor
anam benim oluna nasıl bir canavar ruh haline bürüncem acep,geleceğin kaynanası olmakta problem kaçacak yer yok her yer kamera her yer internet her yer şebeke anasını satayımkaynana adayıyım ben cadı kaynana hemide 2 yaşında ama daha şimdiden alıştırmalara başladım
valla biliyor kız işi üzülmeyin ben size içeride gül gibi bakarım, kazak, yorgan herbişi getiririm themis senin içinde tv koyacam mapusa özlemi izlersin bak millan da uçmuş.
biz içeri gircez diye içten içe mutlu muusn sen,tabi karışan görüşenyok dmi kırarım bacaklarını dışarı çıktığını duyarsam biriyle görüştüğünü duyarsam vr ya..valla biliyor kız işi üzülmeyin ben size içeride gül gibi bakarım, kazak, yorgan herbişi getiririm themis senin içinde tv koyacam mapusa özlemi izlersin bak millan da uçmuş.
anam benim oluna nasıl bir canavar ruh haline bürüncem acep,geleceğin kaynanası olmakta problem kaçacak yer yok her yer kamera her yer internet her yer şebeke anasını satayım
themis sende mi karagülcüsün bacımkoy valla ben bu tarz benimsiz yapamamam allah razı olsun senden,
millan ince bel olayına kurban gitmiş galiba
themis sende mi karagülcüsün bacımmillanım aşkımda gitti yahu..
koy valla ben bu tarz benimsiz yapamamam allah razı olsun senden,
millan ince bel olayına kurban gitmiş galiba
biz içeri gircez diye içten içe mutlu muusn sen,tabi karışan görüşenyok dmi kırarım bacaklarını dışarı çıktığını duyarsam biriyle görüştüğünü duyarsam vr ya..
içerden çıkar çıkmaz iilk işim o enişteyi vurmak (pardon)
ya ciddi olamazsam 200 gram bile olmayan beyinleri birbirine tokuşturdukları saçma şey bir gün reklam arası izledim insanları neden bu kadar gereksiz şeylerle oyalıyolar dedim ..sonra dün kendimi izlerken buldumyok ben bu tarz benimciyim
en tutkulu fanatiklerinden biri
buralar benim olacak basıcam kırbacı basıcam kırbacımillan 90-60-90 banu alkan kurbanı oldu
aşkıma ne oldu hangi konu bu aman yarebbim mune aba altından sopayı gösterdiydi geçen hafta bize ,tutması lazımdı kendini..neyse sanırsam bende aşkımın peşinden gidecem mapıs damlarınaburalar benim olacak basıcam kırbacı basıcam kırbacımillan 90-60-90 banu alkan kurbanı oldu
ya ciddi olamazsam 200 gram bile olmayan beyinleri birbirine tokuşturdukları saçma şey bir gün reklam arası izledim insanları neden bu kadar gereksiz şeylerle oyalıyolar dedim ..sonra dün kendimi izlerken buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?