olmayan beyin onlarda zatii bebişim ..izledim bi ayşegül ile özlem var onlara denk gelip kitlenmişim zati..aşk olsun bacım sende mi izliyoruz ama beyin hücrelerimiz yerinde çok şükür
orada bir özlem var görmüşsündür onu bir gör bir daha saatini geirmeden tv karşınısa koşarsın
olmayan beyin onlarda zatii bebişim ..izledim bi ayşegül ile özlem var onlara denk gelip kitlenmişim zati..
bunlar evde ezilip netteçemkiren üyeler değilse benimde adım BURCU değil arkadaş..
kız nurcuyum derken paralele kaçarsın yeminle bu tarz benim nurcusuyum de bariBen nurcuyum bacım
güldür güldür
kocamın ailesi
karagül
şaşma izle izlettir
nurten mi nur mu tatlım her türlü memnun oldumAdın Burcu mu ilkokul arkadaşımın ismi,bende Nur tan tanıştığımıza memnun oldum tekrar
kız nurcuyum derken paralele kaçarsın yeminle bu tarz benim nurcusuyum de bari
nurten mi nur mu tatlım her türlü memnun oldum
hadi 3 harflim görüşürüz kaçıore benNur bebeğim nurten falan değil 3 harfli yanında başka herhangi bir isim yok
neyse gidem ıspanağımı pişirem mantarları fırına koyam benimki gelecek 3 te
eğer mapıslık olmazsam görüşürüz zaten..
gidersemde anahtarın yerini biliyonuz temiz tutun hanemi
hadi 3 harflim görüşürüz kaçıore ben
eeeeee yırttık o zaman
sen nasıl yırttın bir türlü aklım ermedi,yılanın başını ezmişler ama iyi olmuş
gökçe kk tarihinde haklı olduğu halde hakaretin dibine vuran biri banlanmadı kızım efsunlu musun nesin ?Valla bilmiyorum bende şaşırdım ama olması gereken buydu ,napçaktım o densize ...Nevrim döndü yaw zaten gurbet ellerdeyim,burnumun direği sızladı valla
aleyküm selam tatlım trakyalıları kanatlarımın altına aldım merak etmeBizim trakyalılar buraya toplanmış dimek kii , mirabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?