- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Bir konyalı olaraktan çok normal , malum en büyük şehiraleyküm selam tatlım trakyalıları kanatlarımın altına aldım merak etme
hoşgeldin çayını al geç köşeye cutenin dersleri bugün yarın başlar inşallah gelirse şayet
Kolay gelsiinnben yemek yapıyorum sonra geleceğim görüşürüz
gökçe kk tarihinde haklı olduğu halde hakaretin dibine vuran biri banlanmadı kızım efsunlu musun nesin ?
Valla bilmiyorum bende şaşırdım ama olması gereken buydu ,napçaktım o densize ...Nevrim döndü yaw zaten gurbet ellerdeyim,burnumun direği sızladı valla
aleyküm selam tatlım trakyalıları kanatlarımın altına aldım merak etme
hoşgeldin çayını al geç köşeye cutenin dersleri bugün yarın başlar inşallah gelirse şayet
Gökçeye katıldım şahsen trakyalı değilim ama konu sahibinin üslubu hoş değildi.Gökçe de iyi kazıtmış deyim yerindeyseanaa gökçe şomağzımı açmışım efsunun gitmiş ya ,o bandan kaçılmaz arkadaş mapıs damlarında nöğrecen şinci...themis1990 yavrım koş getir gökçenin çamaşırını zıbınını çorabını ben ziyarete gideyim nereydi shangay mapıshanesi mi
günaydın graliçam anca oturduk pc nin başına nasılsıngünaydın kızlar
valla bilgecem gökçe dolu dolu okkalı hakaretler etti evet biraz gaza geldi ama o üyeye kim olsa aynı tepkiyi verirdi sırf ban yusufundan bunlarBen o konuyu okudum.
Bir konuda Kürtlerle ilgili bir sahis agir hakaretler edip irkcilik yaptigi icin 1 2 saat banlandi. Ben onu uyardigim icin 5 gün banlandim.
Gökçe de az banlanmis valla. Ben hakaretlerini okudum. Ben öyle hakaretler etmemistim. Ama Kürt olduğum için olsa gerek heralde 5 gün ban yedim..
Neyse. ....
aynen valla bendegünaydın graliçam anca oturduk pc nin başına nasılsın
çok şükür bende sırt ve omuz tutulmalarım haricinde harikayımaynen valla bende
hastayım ya. hemde yaklaşık 1haftadan fazla süredir
kıcımı dogrultamadım bi
sen nasılsın canım
yaaa 28 ekim aksama beni bamlamışlar neden ki cok sinir oldumZeynepcike ne oldu ki uzgun yaziyo proflnde
geçmiş olsun canımçok şükür bende sırt ve omuz tutulmalarım haricinde harikayımdukan diyetine başlamaya karar verdim kitabımı defterimi getirdim birazdan ar ge çalışmalarına başlayacağım bende
yoklama da ismim yokk hocam yeni kayıt olmuştum dakızlar yoklama mı alayım nirdesiniz?
CuteMom
Munzevi Zencefil
BenIpek
@miskamber
themis1990
sayamıyorum daha sağ baştan sayın hele
graliçam burda zaten
tatlım hoş geldin o konudaki herkesi banlamış mune affetmemiş kimseyi çok güldüm ama iyi deşarj olmuşunuz ben nasıl kaçırdım diyorumyaaa 28 ekim aksama beni bamlamışlar neden ki cok sinir oldumGünaydın bu arada Herkeseee :)
ay yok olur mu hızlı hızlı sıradan geçtim öyle affet beni zeynepciğimyoklama da ismim yokk hocam yeni kayıt olmuştum daizmirden geldim de yeni
neden herkesiii ??? nedennntatlım hoş geldin o konudaki herkesi banlamış mune affetmemiş kimseyi çok güldüm ama iyi deşarj olmuşunuz ben nasıl kaçırdım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?