welcome too candyshop;)

aleyküm selam tatlım trakyalıları kanatlarımın altına aldım merak etme
hoşgeldin çayını al geç köşeye cutenin dersleri bugün yarın başlar inşallah gelirse şayet
Bir konyalı olaraktan çok normal , malum en büyük şehir
Çay mı ay yok bu aralar mide bulantımdan bir şey atıştırasım yok
ama köşeye geçtim

Valla bilmiyorum bende şaşırdım ama olması gereken buydu ,napçaktım o densize ...Nevrim döndü yaw zaten gurbet ellerdeyim,burnumun direği sızladı valla

geçmiş olsun gökçecim sen zaten banlanmayı göze almıştın.

anaa gökçe şomağzımı açmışım efsunun gitmiş ya ,o bandan kaçılmaz arkadaş mapıs damlarında nöğrecen şinci... themis1990 yavrım koş getir gökçenin çamaşırını zıbınını çorabını ben ziyarete gideyim nereydi shangay mapıshanesi mi

Gökçeye katıldım şahsen trakyalı değilim ama konu sahibinin üslubu hoş değildi.Gökçe de iyi kazıtmış deyim yerindeyse

Ben o konuyu okudum.
Bir konuda Kürtlerle ilgili bir sahis agir hakaretler edip irkcilik yaptigi icin 1 2 saat banlandi. Ben onu uyardigim icin 5 gün banlandim.
Gökçe de az banlanmis valla. Ben hakaretlerini okudum. Ben öyle hakaretler etmemistim. Ama Kürt olduğum için olsa gerek heralde 5 gün ban yedim..
Neyse. ....

valla bilgecem gökçe dolu dolu okkalı hakaretler etti evet biraz gaza geldi ama o üyeye kim olsa aynı tepkiyi verirdi sırf ban yusufundan bunlar

aynen valla bende
hastayım ya. hemde yaklaşık 1haftadan fazla süredir
kıcımı dogrultamadım bi
sen nasılsın canım
çok şükür bende sırt ve omuz tutulmalarım haricinde harikayım dukan diyetine başlamaya karar verdim kitabımı defterimi getirdim birazdan ar ge çalışmalarına başlayacağım bende

çok şükür bende sırt ve omuz tutulmalarım haricinde harikayım dukan diyetine başlamaya karar verdim kitabımı defterimi getirdim birazdan ar ge çalışmalarına başlayacağım bende
geçmiş olsun canım
ne kadan terbiyesizim demeyi unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…