welcome too candyshop;)

çok şükür bende sırt ve omuz tutulmalarım haricinde harikayım dukan diyetine başlamaya karar verdim kitabımı defterimi getirdim birazdan ar ge çalışmalarına başlayacağım bende
hadi bakalım hayırlısı canım
bende kıcımı düzeltsem sporuma başlıcam
bende kg alıyorum sanki
cok cabuk alıp veren bi bünyem var

bütün cinsel hayatım bitti
kocamla çok kötü küsüsüz mü desem küs mü desem ne desem.
içim kurur gider artık of

CuteMom iki ders verecem dedin bizi gaza getirdin topik açtık sen yoksun ,benim herif totosunu dönüyo bana cute yetiiiş

bütün cinsel hayatım bitti
kocamla çok kötü küsüsüz mü desem küs mü desem ne desem.
içim kurur gider artık of
ya cute ya benimki de kendini kötü hissetti iki gün önce ama tribinide bana atıyo döndü totosunu yatıyo

çok kötü bişey olmamıs olsaydı
sevişerek barısabilirdim yani o barışabilirdi
ah cok fena bdv acsammı konu acmasammı gıdıpg elıyorum
bıraz dedıkodu yaparken arkadasımla esımın bunları okumasıyla kıyametler koptu desem :S
sanırım uzunca bır sure ben devre dısı kaldım :S

bende çok uysaldım geceden regl olmustum çikolatamda vardı eşimede sarmadım...ama cok komikti peşimden lavaboya gelmiş regl olmustum bu ne diyooo uykulu uykuluu :)))) cinayet işledim dicektimmm...

ne tartışmasıdır bu yaw noluyor size küslük tartısmalıklar falannn
tartışma kk da olan tartışmalar küslüğe gelince valla burdan da konuşulmaz da bu durumlar kimle nasıl konuşulur hiç bilmiyorum bende var sanırım bi tecrübesizlik yani eşim açısından sıkıntı yok o rahatlıyor da devamı cıks sonra olmayınca da kendi kendine kızıyor heralde totosunu dönüyor bana e ben napıym allahallah
valla anama desem çatır çatır konuşur o çok fettandır da bana fazla büyük geliyor anlattıkları

nasıl yani ya sen bdv ye açana kadar yazsana şuraya ayrıntılı

ben bişey anlamadım...

nasıl yani ya sen bdv ye açana kadar yazsana şuraya ayrıntılı
ya aslıdna cok fena bısı degıl son gundemde olan bızım gundemımızde olan 3 olay hakkında arkadasımla dertlesmısım
derlestım yanı bılmedıgı seyler degıl
ama konusurken aslında esprı manasında bosucam bu adamı sonunda ha
ayretten sevgılı kayınvalıdeme salak demem gıbı seyler var
:S
kabus gıbı alalhım
uyanamayız bu uykudan da yemın ederım

algılarım kapalı
sen neden bahsedıyrosun kı yaw

uyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…