hayır bırde ben kaynanama saran bır tıp degılım
kk ile mi ilgili eşinlemii?ya ben sana akşam evden mailleyim iş yerinden yazılmaz olur mu?
ay Allasen ne diye dert ediyon onlar istedikleri zaman ağızlarına vizesiz geçiş yapıyorlar bi kere kaçmış gitmiş iki güne unutur rahat ol sen işini bilirsin halledersinhayır bırde ben kaynanama saran bır tıp degılım
ılıskılerde ıkı yuzluyum
herseyın farkındayım ama genelde esımle bunun kavgasını yapmam
yada yapsamda anlamıcak oldugu bısı varsa kendımı yormam
yanı esım karsısında asla asla kendı ducunselerımle cıplak kalmadım
hep oynarım :S
ne kadar ıyıyım dımı
kaynanama salak dıcek bırıde degılım ama
tamamen olayın anlatıs seklımden gıdısata gore sıraladım bısı
salak karı:S
allahım ıkı paralık ettım kendımı
hmm sana da içini dökme dersi vermemiz lazımtartışma kk da olan tartışmalar küslüğe gelince valla burdan da konuşulmaz da bu durumlar kimle nasıl konuşulur hiç bilmiyorum bende var sanırım bi tecrübesizlik yani eşim açısından sıkıntı yok o rahatlıyor da devamı cıks sonra olmayınca da kendi kendine kızıyor heralde totosunu dönüyor bana e ben napıym allahallah
valla anama desem çatır çatır konuşur o çok fettandır dabana fazla büyük geliyor anlattıkları
hahahah bizimle ilgili kk ile ilgili sansürüm yok çatır çatır ama uygun dille (ban yusufu) yazarım vallakk ile mi ilgili eşinlemii?
zira bende eşime karsı pat pat herseyıs oyeyen bırı degılım
allahım kendımı katıl gıbı hıssedıyorum
dunyada tek dedıkodu yapan bırı var oda benım gıbı
neredeyse mehemt pıskın gıbı bır ıntıhar vıdeosu cekıcem
bişeyy olmazz yaaaya aslıdna cok fena bısı degıl son gundemde olan bızım gundemımızde olan 3 olay hakkında arkadasımla dertlesmısım
derlestım yanı bılmedıgı seyler degıl
ama konusurken aslında esprı manasında bosucam bu adamı sonunda ha
ayretten sevgılı kayınvalıdeme salak demem gıbı seyler var
:S
kabus gıbı alalhım
uyanamayız bu uykudan da yemın ederım
sen degıl ben bosucam senı dedıay Allasen ne diye dert ediyon onlar istedikleri zaman ağızlarına vizesiz geçiş yapıyorlar bi kere kaçmış gitmiş iki güne unutur rahat ol sen işini bilirsin halledersin
yok ay içimi dökerim de şimdi ben bu topiği niye açtım cute bize ders versin diye değil mihmm sana da içini dökme dersi vermemiz lazım
ay yatak ayırmaları ne kadar çocukça ya benim kide tartışsak hatalı olsa sözde kendine ceza veriyomuş ayrı yatar ..sen degıl ben bosucam senı dedı
o gece ayrı yattı
sabah kajvaltıya gelmedı
gunduz evden cıktı cocucugun dr saatınde gerı geldı
o yokkken bende cocugu anneme bıraktım
aldım 1 paket sıgara
ıctım durdum
2 seneyı geckındır evlıyız kı ılk defa hatalıyım :S
aksamda tek kelıme konusmadık
cocugun odasında oturdu
yatak odasında yattı ama salnda yatardıda oradada ben vardım
yanıan yattım
hıc konusmadan ıslere geldık
korkunc ya
benım esım balık burcuay yatak ayırmaları ne kadar çocukça ya benim kide tartışsak hatalı olsa sözde kendine ceza veriyomuş ayrı yatar ..
sen hatalısında hiç mi tartışmanız olmaz bugüne kadar
eniştedekide katır inadıymış yahu o nasıl bir huy
bende balık burcuyum ama erkekleri çekilmez oluyor egosu yüksektir haklısın..ama duygusaldır bir iki güne kırılır inadı eminim..benım esım balık burcu
ınanılmaz bır egosu var
onun egosu benımkınden fazla yanı kk olsa enlerde 1.olurdu
gecen sene benı adayk gostermısler ya benı 10 fılan katlar
macodur
yakısıklıdır
ama cok ınatcıdır
elbette tartısmalarımız oldu ama ben yanı cogunda o hatalıydı elbetet paylarım vardır ama yıne konusmadıgımız olur kendısının kusme huyu var , bende hep bı lan ben haklıyım gıbı bır tutum vardı yanı uzulurdumama caresız kalmazdım
cebımde bır suru soylenmemıs sozum olabılırdı zorlasa benı
ama bu sefer tek basıam hatalıyım
adam bana bır tokat atsaydıda hatauı bolusseydık dıyorum
kı dayak yıcemıde dusundum o yuzlesme anında
anası babası sanırım onu trıplıyken yapmıslar adamda kronık trıp var
tabi daha ayrıntıya giremiyorum.. :) bende 5 aylık evliyim alıscazz ya o bize biz ona..bende bazen cok sırnaşık hissediyorum kendimi ama napim uzak duramıyorum..oda ztn hemen yanına çağrıyo sırnaşında bi dur ya diyoryok ay içimi dökerim de şimdi ben bu topiği niye açtım cute bize ders versin diye değil mi
işte ben o derslerde az biraz başarısızım ve daha bir yıllık evliyim..
acaba kiloluyum diye mi güzel mi gözükmüyorum
aslında bi sıkıntı yok eşimin açısından
sıkıntı bende çaktırmıyorum zaten
sanırsam bende iki yüzlüyüm
adamı yataktamı sıkıstırayım?bende balık burcuyum ama erkekleri çekilmez oluyor egosu yüksektir haklısın..ama duygusaldır bir iki güne kırılır inadı eminim..
benimki akrep onu napcaz her şeyi sinsice halleder bi bakmışım onun dediği olmuş sessiz ve ketum sanırsın ki her istediğini yapar olaylar nasıl onun dediğine gelir hayret ederim
Allah bize sabır versin
cute haksız olduğunu söylüyorsun zaten bi jest yap yelkenleri indirir 3-5 dakka trip atar ama muhakka indirir bir saatini almaz adamı yola getirmen demedi deme
he ya ben temassız duramam sarılmadan yatamam o sarılınca uyuyamaz ama totosunu dönmesine tahammülün yok arkadan sarılırım ıııhh der hey Allahım çatlarım,sabah dedim bir daha söyle gözünü araladı hı? dedi bir daha ıııhh yap dedimtabi daha ayrıntıya giremiyorum.. :) bende 5 aylık evliyim alıscazz ya o bize biz ona..bende bazen cok sırnaşık hissediyorum kendimi ama napim uzak duramıyorum..oda ztn hemen yanına çağrıyo sırnaşında bi dur ya diyor
anaaaaam akrep balık akrep balık bu nasıl iş vay arkadaş ,he yatakta sıkıştır ama önce akşam sıkıştır eve giderken bi pasta al hemen üstüne bidenem ama yaaa yazdır ya da affet eşeklik ettim yazdır nolcak utanma yazdır koy önüne ..baktın kırılmadı mı inadı yatakta mengene gibi ksıtıradamı yataktamı sıkıstırayım?
buarada ben bır akrebım :S
en son yatakta sıkıstırmıstım baya dırenmıstı ama bana kım dırenebılırkı :Sanaaaaam akrep balık akrep balık bu nasıl iş vay arkadaş ,he yatakta sıkıştır ama önce akşam sıkıştır eve giderken bi pasta al hemen üstüne bidenem ama yaaa yazdır ya da affet eşeklik ettim yazdır nolcak utanma yazdır koy önüne ..baktın kırılmadı mı inadı yatakta mengene gibi ksıtır
sen hangi ildesin ?en son yatakta sıkıstırmıstım baya dırenmıstı ama bana kım dırenebılırkı :S
nalet olasıca ben
bende hıc duygusal bırı degılım ama cok ınce dusunurum kendımı suclayabılırım yanı adılımdır.
ama pasta almak bana gore degıl zıra sanırım o pastayıda suratıma yapıstırır
acaba ıs yerınemı bısı gondersem
ama sanırım suanda kargo kabul etmıyorlarmıs tı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?