ben ıstanbuldayımsen hangi ildesin ?
gurme sepeti midir nedir hani gülen kekler meyve çiçekleri falan işe yarar
yavrum zorlama konsolosluğa katiyen almazlar bu ara ne istanbul da ne ankara da ama adama dikkat et o katır inadıyla amerikaya fırlamasınben ıstanbuldayım
kendısı abd konsoloslugu calısanı su sarbon suphesınden sonra kargo kabul etmıyorlar dıyordu
gonderıp gerı gelırmıa caba
dur bakım ben neymıs o kekler guller
he ya ben temassız duramam sarılmadan yatamam o sarılınca uyuyamaz ama totosunu dönmesine tahammülün yok arkadan sarılırım ıııhh der hey Allahım çatlarım,sabah dedim bir daha söyle gözünü araladı hı? dedi bir daha ıııhh yap dedimkaldı.
öylemi dersin :Syavrum zorlama konsolosluğa katiyen almazlar bu ara ne istanbul da ne ankara da ama adama dikkat et o katır inadıyla amerikaya fırlamasın
sen akşam eve giderken al götür bir şeyler bu sefer sırnaşma ile değil içinden geçenleri de yaz bir kağıda tüm kartlarını aç adam iki yıllık karısını tanımayacak mı bence aşırı mühim bir şey de değil..babası anasına salak dediğinde babasına da küsüyormuymuş paşam..
her zaman balım gülüm olacak değilsin ya.
ben 24 saat sarılırım yatarken sadece kaçar,bir de sabah öpücüğümü almadan yollamam da gitmem deayyy güldürdün kızz devam et bu modda alışcaklar artık..gece olmassa sabah sarılır..benmki öle benden erken gittiği için son dakikalar sarılır öle kaldır
kesinlikleöylemi dersin :S
cok ınatcıdır
dusuneyım bakayım
kargo almazlar kesınlıkle olan paracıklarıma olur valla
bende yatakta onu sureklı sıkıstırırım uzerıen uzerıne gıderım yataktan bır kac kere dusmuslugu bıle varben 24 saat sarılırım yatarken sadece kaçar,bir de sabah öpücüğümü almadan yollamam da gitmem denasıl alışırsa öyle gider
kızlar yoklama mı alayım nirdesiniz?
CuteMom
@dombik
@BenIpek
@miskamber
themis1990
sayamıyorum daha sağ baştan sayın hele
graliçam burda zaten
haha maşallah maşallah yavruşuma kıızm altta görüyom seni bak günahını almışım anca okuyomuşsungünaydın komutanım
dün bakıyom şimdi ben sağda yatıyorum benim taraf boş solda ikimiziz dedim ki arkanda boşluk var mıbende yatakta onu sureklı sıkıstırırım uzerıen uzerıne gıderım yataktan bır kac kere dusmuslugu bıle var
ay sanırım ozledım :S
haha maşallah maşallah yavruşuma kıızm altta görüyom seni bak günahını almışım anca okuyomuşsun
ya bebişim niye komutanım niye sizi özlemiş olamaz mıyım görmeyince gözlerim aramış iştesabah içtimasına hazırım komutanım
günaydın hoş geldin anwayci.(reklam amaçlı üyelik değilsin değil migünaydın hanımlarr
bedenim burada ruhum yokgünaydın komutanım
ya bebişim niye komutanım niye sizi özlemiş olamaz mıyım görmeyince gözlerim aramış işte
bedenim burada ruhum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?