welcome too candyshop;)

sen hangi ildesin ?
gurme sepeti midir nedir hani gülen kekler meyve çiçekleri falan işe yarar
ben ıstanbuldayım
kendısı abd konsoloslugu calısanı su sarbon suphesınden sonra kargo kabul etmıyorlar dıyordu
gonderıp gerı gelırmıa caba
dur bakım ben neymıs o kekler guller

ben ıstanbuldayım
kendısı abd konsoloslugu calısanı su sarbon suphesınden sonra kargo kabul etmıyorlar dıyordu
gonderıp gerı gelırmıa caba
dur bakım ben neymıs o kekler guller
yavrum zorlama konsolosluğa katiyen almazlar bu ara ne istanbul da ne ankara da ama adama dikkat et o katır inadıyla amerikaya fırlamasın
sen akşam eve giderken al götür bir şeyler bu sefer sırnaşma ile değil içinden geçenleri de yaz bir kağıda tüm kartlarını aç adam iki yıllık karısını tanımayacak mı bence aşırı mühim bir şey de değil..babası anasına salak dediğinde babasına da küsüyormuymuş paşam..
her zaman balım gülüm olacak değilsin ya.

ayyy güldürdün kızz devam et bu modda alışcaklar artık..gece olmassa sabah sarılır..benmki öle benden erken gittiği için son dakikalar sarılır öle kaldır

öylemi dersin :S
cok ınatcıdır
dusuneyım bakayım
kargo almazlar kesınlıkle olan paracıklarıma olur valla

ayyy güldürdün kızz devam et bu modda alışcaklar artık..gece olmassa sabah sarılır..benmki öle benden erken gittiği için son dakikalar sarılır öle kaldır
ben 24 saat sarılırım yatarken sadece kaçar,bir de sabah öpücüğümü almadan yollamam da gitmem de nasıl alışırsa öyle gider

ben 24 saat sarılırım yatarken sadece kaçar,bir de sabah öpücüğümü almadan yollamam da gitmem de nasıl alışırsa öyle gider
bende yatakta onu sureklı sıkıstırırım uzerıen uzerıne gıderım yataktan bır kac kere dusmuslugu bıle var
ay sanırım ozledım :S

bende yatakta onu sureklı sıkıstırırım uzerıen uzerıne gıderım yataktan bır kac kere dusmuslugu bıle var
ay sanırım ozledım :S
dün bakıyom şimdi ben sağda yatıyorum benim taraf boş solda ikimiziz dedim ki arkanda boşluk var mı
totomun yarısı dışarda yeterli değilse az daha gidiym dedi

reklam amaçlı değil,anwayle uğraşıyorum ama aklıma o an o geldi isim niyetine yazdım işte:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…