biliyom lenkız şakasına diyom be
sağa baştan say didin ya ona istisnanen
günaydın hoş geldin anwayci.(reklam amaçlı üyelik değilsin değil mihani ona göre gidici misin kalıcı mısın diye
ama yemekleri de alacaklarını sanmam bu kadar korku abd konsolosluğuna yetermiş gibi ya bi tanıdığın varsa ordan öğrende yolla bencetamam buldum ona yemek gondereyım ben
zıra normalde evden yemek alıyor ama bugun koymadım
kıme havam bılmem
en ıyısı yemek sepetınden yemek soylemek
süpersin o zaman hani reklam amacı güttüğün görülürse siteden atılırsın ondan uyarayım dedim tekrar hoş geldin aramıza zaten amacın reklam olsa bdv ye giderdinreklam amaçlı değil,anwayle uğraşıyorum ama aklıma o an o geldi isim niyetine yazdım işte:)))
evetniye ki acık okudum eşinle mi küskün ondan mı acaba
süpersin o zaman hani reklam amacı güttüğün görülürse siteden atılırsın ondan uyarayım dedim tekrar hoş geldin aramıza zaten amacın reklam olsa bdv ye giderdin
ay cute görende bağımlısın sanacak az dur ,özlenmek güzeldir benceevet
cınsellık bana cok uzak bu ara :S
sıcak su torbasıadet sancısına birde bu adet sancısını 2 buçuk aylık bebekle geçirmeye iyi gelen bir şey bitki çayı bilmem ne varmı bildiğiniz?
evet
cınsellık bana cok uzak bu ara :S
özlenmekmi özlemekmiay cute görende bağımlısın sanacak az dur ,özlenmek güzeldir bence
hoşbuldum:)teşekkür ederim uyarın için,her yer reklam kaynıyor zaten birde ben araya girmiyeyim:))süpersin o zaman hani reklam amacı güttüğün görülürse siteden atılırsın ondan uyarayım dedim tekrar hoş geldin aramıza zaten amacın reklam olsa bdv ye giderdin
yanı degıl ama bu kadar kusen bır adam baska turlu cekılemez bence tovbe tovbetek dert ettiğin bunu yav genelde erkekler böyle şeyleri dert eder,
adamı cinsel obje olarak görürsen küser tabi
hoşbuldum:)teşekkür ederim uyarın için,her yer reklam kaynıyor zaten birde ben araya girmiyeyim:))
yanı degıl ama bu kadar kusen bır adam baska turlu cekılemez bence tovbe tovbe
dusununde bırde bunları gordugunu :S
hahahaha edinden südünden yımırdasından faydalanacak tabi hatun da ,,kızım kuluçka gibin kullanma az özlet kendini,arasın gözleri seni..yanı degıl ama bu kadar kusen bır adam baska turlu cekılemez bence tovbe tovbe
dusununde bırde bunları gordugunu :S
bugünün havasından suyundan hepimizin dertli günü
sen nerden yaş kaç evli bekar çoluk çocuk
adam seytan gıbı gozukuyor gozume ,eşin balık burcuymuş sanırım benimkide öyle küstün mü surat 5 karış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?