welcome too candyshop;)

tamam buldum ona yemek gondereyım ben
zıra normalde evden yemek alıyor ama bugun koymadım
kıme havam bılmem
en ıyısı yemek sepetınden yemek soylemek

tamam buldum ona yemek gondereyım ben
zıra normalde evden yemek alıyor ama bugun koymadım
kıme havam bılmem
en ıyısı yemek sepetınden yemek soylemek
ama yemekleri de alacaklarını sanmam bu kadar korku abd konsolosluğuna yetermiş gibi ya bi tanıdığın varsa ordan öğrende yolla bence

reklam amaçlı değil,anwayle uğraşıyorum ama aklıma o an o geldi isim niyetine yazdım işte:)))
süpersin o zaman hani reklam amacı güttüğün görülürse siteden atılırsın ondan uyarayım dedim tekrar hoş geldin aramıza zaten amacın reklam olsa bdv ye giderdin

adet sancısına birde bu adet sancısını 2 buçuk aylık bebekle geçirmeye iyi gelen bir şey bitki çayı bilmem ne varmı bildiğiniz?

adet sancısına birde bu adet sancısını 2 buçuk aylık bebekle geçirmeye iyi gelen bir şey bitki çayı bilmem ne varmı bildiğiniz?
sıcak su torbası
patik üstü çorap
bele sarılan termal kemer
doğadan özel günler çayı
evet bir numara SICAK SU TORBASI
doloreks ağrı kesici

süpersin o zaman hani reklam amacı güttüğün görülürse siteden atılırsın ondan uyarayım dedim tekrar hoş geldin aramıza zaten amacın reklam olsa bdv ye giderdin
hoşbuldum:)teşekkür ederim uyarın için,her yer reklam kaynıyor zaten birde ben araya girmiyeyim:))

çoğunu uyguladım faydası olur inşallah. Sen nasılsın?

yanı degıl ama bu kadar kusen bır adam baska turlu cekılemez bence tovbe tovbe
dusununde bırde bunları gordugunu :S
hahahaha edinden südünden yımırdasından faydalanacak tabi hatun da ,,kızım kuluçka gibin kullanma az özlet kendini,arasın gözleri seni..
bir de bu küsme huyu varsa sittin sene geçmez ahandan yazıyom ölene kadan bu huyu çekecen,ona göre bi strateji belirle,dilini tut herifin yanında,zaten tututyomuşun bidaha kaçmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…