ben samsundayım,yaş 33,evliyim 3 çocukk:)bugünün havasından suyundan hepimizin dertli günü
sen nerden yaş kaç evli bekar çoluk çocuk
iyi diyelim iyi olalım cutenin kocasıyla uğraşıyoz işte benim derdim rafa kalktıçoğunu uyguladım faydası olur inşallah. Sen nasılsın?
maşallah ben birine daha cesaret edemedim korkudan iyimişsinben samsundayım,yaş 33,evliyim 3 çocukk:)
hahahaha edinden südünden yımırdasından faydalanacak tabi hatun da ,,kızım kuluçka gibin kullanma az özlet kendini,arasın gözleri seni..
bir de bu küsme huyu varsa sittin sene geçmez ahandan yazıyom ölene kadan bu huyu çekecen,ona göre bi strateji belirle,dilini tut herifin yanında,zaten tututyomuşun bidaha kaçmasın
ya kızlar şimdi balık burcuna bağlamasak olayı ,halamlarda balık burçları salak olur der her defasında ay seni unuttuk biz derler yahuu ne bu balıkların çektiğiadam seytan gıbı gozukuyor gozume ,
o kadar 5 karıs yanı
sen nerden ,yaş kaç,yeni mi evlisinmaşallah ben birine daha cesaret edemedim korkudan iyimişsin
yavrum tuta tuta zaten baska turlu bısı oldum ama nasılb ırplan gutmelıyım bılmıyorumhahahaha edinden südünden yımırdasından faydalanacak tabi hatun da ,,kızım kuluçka gibin kullanma az özlet kendini,arasın gözleri seni..
bir de bu küsme huyu varsa sittin sene geçmez ahandan yazıyom ölene kadan bu huyu çekecen,ona göre bi strateji belirle,dilini tut herifin yanında,zaten tututyomuşun bidaha kaçmasın
Aynen öpmeden gidemez..gittiğinde de dırdır yaparımm zatn alıştırma meselesi gercekten canm yaa..ben 24 saat sarılırım yatarken sadece kaçar,bir de sabah öpücüğümü almadan yollamam da gitmem denasıl alışırsa öyle gider
ben samsundayım,yaş 33,evliyim 3 çocukk:)
ben 27 yin ama hastane kayıtlarına 28 geçmiş dün şok oldumsen nerden ,yaş kaç,yeni mi evlisin
lan sen benım kocam olabılırmısınsen nerden ,yaş kaç,yeni mi evlisin
üniversiteyi samsunda okudum ben.ben samsundayım,yaş 33,evliyim 3 çocukk:)
babaannemin deyimiyle onun canı parmak istiyoryavrum tuta tuta zaten baska turlu bısı oldum ama nasılb ırplan gutmelıyım bılmıyorum
adam bazen hıc bısey bulamasa
benımlen yemek mevzusundan tartısıyor :S
oyle yanı
cute çok asabi gördüm senilan sen benım kocam olabılırmısın
neden boyle yoklama soruları soruyorsunkı
ya kızlar şimdi balık burcuna bağlamasak olayı ,halamlarda balık burçları salak olur der her defasında ay seni unuttuk biz derler yahuu ne bu balıkların çektiği
bende ona sordum da ondanlan sen benım kocam olabılırmısın
neden boyle yoklama soruları soruyorsunkı
erkekleri diyelim bariyok kız ne salağı benim eşim cin gibi vallah tam tersi şeytanlar bu burçtan çıkıyı
ben büyüttüm artık hepside okulda,akşamları bunalıyorum dersler kıskançlıklar,1çocuğu olanlar daha çok zorlanıyor gibi geliyor bana:)maşallah 3 çocuk ben bir tanesiyle zor baş ediyorum sizin durumlar nasıl evde zorlanmıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?