erkekleri diyelim bari
akrep kız akrepcute sen akrep misin ,koç musun
onlar duramazda böyle diye biliyom
akrep bencute sen akrep misin ,koç musun
onlar duramazda böyle diye biliyom
ama bende balığım abuuuuvyok erkekleri değil kardeşimin eşide bu burçtan bayan kendisi aynen öyle
ben büyüttüm artık hepside okulda,akşamları bunalıyorum dersler kıskançlıklar,1çocuğu olanlar daha çok zorlanıyor gibi geliyor bana:)
kokma bişey olmaz Allahın izniyle benim ilk çocuk düştü,sonrada düşüklerim olduben 27 yin ama hastane kayıtlarına 28 geçmiş dün şok oldum
bir senelik evliyim
mayısta bebeğimi kaybettim kürtaj oldum,şimdi de korkudan girişemiyorum.
kokma bişey olmaz Allahın izniyle benim ilk çocuk düştü,sonrada düşüklerim oldu
ama bende balığım abuuuuv
e hani benim herif akrep ateşten eser yokateşli olur akrep
kendine zarar vermesinde,benimkilerde koltukların kenarlarında yürürlerdi,halen bile dağıtıp koşturuyorlar,bırak oynasın atsın enerjini:)maşallah bizimki daha küçük çok fena birşey o duvar senin bu duvar benim tırmanıyor evin altını üstüne getiyor vallah
ateş olsam çürmüm kadar yer yakarım :Sateşli olur akrep
hahahahahaateş olsam çürmüm kadar yer yakarım :S
demakız burcu hani sana ilkokul arkadaşımın ismi deidydim ya oda balık burcuydu,
bursada yaşıyor yoksa yoksa sen o olmayasın diyecemde yaşlar tutmuyor bide evli değil o işte
yaşta 24 olsaydı sen osun sancaktım
kendine zarar vermesinde,benimkilerde koltukların kenarlarında yürürlerdi,halen bile dağıtıp koşturuyorlar,bırak oynasın atsın enerjini:)
dema
yok ama yaş 24 isterim hani yaş kompleksim var ,,hastane yaşımı 28 yazmış çıldırdım dün
sapıkça değil korkuların normal,önce korkularını aşıcaksın ozamn,yok benim derdim o değil nasıl hamile kalırım bedenim hamileliği kaldırır mı ben panikatağım nasıl doğuma girerim kapalı alan fobim var nefesim gidiyor ameliyathaneye nasıl girerim gibi sapıkça düşünceler işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?