welcome too candyshop;)

ben büyüttüm artık hepside okulda,akşamları bunalıyorum dersler kıskançlıklar,1çocuğu olanlar daha çok zorlanıyor gibi geliyor bana:)

maşallah bizimki daha küçük çok fena birşey o duvar senin bu duvar benim tırmanıyor evin altını üstüne getiyor vallah

yok benim derdim o değil nasıl hamile kalırım bedenim hamileliği kaldırır mı ben panikatağım nasıl doğuma girerim kapalı alan fobim var nefesim gidiyor ameliyathaneye nasıl girerim gibi sapıkça düşünceler işte..
kokma bişey olmaz Allahın izniyle benim ilk çocuk düştü,sonrada düşüklerim oldu

kız burcu hani sana ilkokul arkadaşımın ismi deidydim ya oda balık burcuydu,

bursada yaşıyor yoksa yoksa sen o olmayasın diyecemde yaşlar tutmuyor bide evli değil o işte

yaşta 24 olsaydı sen osun sancaktım

kız burcu hani sana ilkokul arkadaşımın ismi deidydim ya oda balık burcuydu,

bursada yaşıyor yoksa yoksa sen o olmayasın diyecemde yaşlar tutmuyor bide evli değil o işte

yaşta 24 olsaydı sen osun sancaktım
dema
yok ama yaş 24 isterim hani yaş kompleksim var ,,hastane yaşımı 28 yazmış çıldırdım dün

kendine zarar vermesinde,benimkilerde koltukların kenarlarında yürürlerdi,halen bile dağıtıp koşturuyorlar,bırak oynasın atsın enerjini:)

atamıyor ki sorun orda tazmanya canavarının 2 yaşındaki versiyonu kafa göz hergün bir yere çarpıyor dediğin gibi koltuk kenarları favorisi

sapıkça değil korkuların normal,önce korkularını aşıcaksın ozamn,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…