- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Ya themis ben senin şu profil fotonu rüyamda gördüm kızın çok güzel bir elbisesi vardı birde yanınsa bir adamkız burcu hani sana ilkokul arkadaşımın ismi deidydim ya oda balık burcuydu,
bursada yaşıyor yoksa yoksa sen o olmayasın diyecemde yaşlar tutmuyor bide evli değil o işte
yaşta 24 olsaydı sen osun sancaktım
Ya themis ben senin şu profil fotonu rüyamda gördüm kızın çok güzel bir elbisesi vardı birde yanınsa bir adam
bende 27 yim Allahallah
dombik senin avatarı görsek kabus kategorisine gircek biliyon dimi ?Ya themis ben senin şu profil fotonu rüyamda gördüm kızın çok güzel bir elbisesi vardı birde yanınsa bir adam
bende 27 yim Allahallah
87 li olunca kaç oluyoz ki muhasebeci olarak kafamı karıştırdınız
niye kız gayet masum
dombik senin avatarı görsek kabus kategorisine gircek biliyon dimi ?
yakışıyorlardı ama işte
aman tanrım 90'lı nedir ya27 bacım ben 90 lıyım 24 üm işte
hay ağzın bal yisin saftirik hastane gel de çıldırma,adamlar ne bilsin kızda kompleks var 20. yaş gününde her yeri birbirine katta neden 10 lar bitti diye27 bacım ben 90 lıyım 24 üm işte
samaranın eli yüzü düzgün versiyonu gibi her an kuyudan tv den çıkmaya hazırniye kız gayet masum
evet biliyorum yakışıyorlardı ikiside sinsievet canım gossip gırl dizisi var ya bu kız orda oynuyor
kız blair ve adam chuck
hay ağzın bal yisin saftirik hastane gel de çıldırma,adamlar ne bilsin kızda kompleks var 20. yaş gününde her yeri birbirine katta neden 10 lar bitti diye
yakısıklıııevet canım gossip gırl dizisi var ya bu kız orda oynuyor
kız blair ve adam chuck
hahahahahahsamaranın eli yüzü düzgün versiyonu gibi her an kuyudan tv den çıkmaya hazır
bende gelebilirmiyimm
hoşgeldiiin çaydanlık masanın üstünde kap bi çay gelbende gelebilirmiyimm
güle güle kolay gelsin tatlımiyi sohbetler hanımlar sizlere ,ben yemek yapmaya gider..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?