- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
yakısıklııı
evet biliyorum yakışıyorlardı ikiside sinsi
çay olmassa olmazmıhoşgeldiiin çaydanlık masanın üstünde kap bi çay gel
enee themisshoşgeldin canım gel gel
sağol Angelic yağımızda kavruluyoruz baktık bdv de ambargo var mapıslara serbest geçiş biraz geyikte takılıp mizimizi kaybettirelim dedikçay olmassa olmazmı
Hoşbuldmm nasılsınz :)
unutuyorum bazen yaa onuçocuuu korkutma çocuuu yavaş gül
enee themiss
aç konuyu geliyorum ama dikkat polemiğe mecal yok malum bdv ye provakatörler indi onlar gidene kadar dikkatli olmak lazım..BDVLİEBER lerbeni köyümün yagmurlarında yıkasınlarrrr
ben bd v gıdıcem bakım benden daha dertlısı varmı
beni köyümün yagmurlarında yıkasınlarrrr
ben bd v gıdıcem bakım benden daha dertlısı varmı
bensiz çekilmiyor bdv dimibaktım bura kalabalık pakbyull da burda buraya girdim çıkamadım bir daha
aç konuyu geliyorum ama dikkat polemiğe mecal yok malum bdv ye provakatörler indi onlar gidene kadar dikkatli olmak lazım..BDVLİEBER ler
bensiz çekilmiyor bdv dimi
benle millansız olmazdı ama mune bize takti geçen dedi ki ...öyle bebem sen bdv nin yaramaz kızısın
yanı benı onlar yıldıramazda benım o kadar uzun konu yazmaya sabrım yokaç konuyu geliyorum ama dikkat polemiğe mecal yok malum bdv ye provakatörler indi onlar gidene kadar dikkatli olmak lazım..BDVLİEBER ler
kajmery34 (canım medciğim) kocası okumuştu buraya kaynanası ile ilgili yazdıklarını kısa bir süre tripten sonra araları düzeldiydiyanı benı onlar yıldıramazda benım o kadar uzun konu yazmaya sabrım yok
ben baskalarının dertlerını okucam belkı kaynanasının dedıkosunu yaparken yakalanan baska kadınlar vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?