- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
günaydın delim bizde gidiyoduk bir sürelğine yalnız neyse sen tozları al çayı demle geliriz o vakite kadarOo kaynamos baya bende yeni uyandim hepsini okuyamadim ama gunaydin :)
benle millansız olmazdı ama mune bize takti geçen dedi ki ...
ismi lazım değil daha yeni cezaları bitti hala durmuyorlar diye lafı bir çarptı hala bantla dolanıyoz ortalıkta
allah bılır o bayana ben saydırmısımdır :Skajmery34 (canım medciğim) kocası okumuştu buraya kaynanası ile ilgili yazdıklarını kısa bir süre tripten sonra araları düzeldiydi
ohhh iyi yapmıssınızsağol Angelic yağımızda kavruluyoruz baktık bdv de ambargo var mapıslara serbest geçiş biraz geyikte takılıp mizimizi kaybettirelim dedik
iyi ypmsn canm valla bende göryüm giriym dedim ya skntıdan patladımbaktım bura kalabalık pakbyull da burda buraya girdim çıkamadım bir daha
ohhh iyi yapmıssınız
ne zaman minlend,n,z
benim bdv pikolojimi kötü etkiliyor ya girmiyorum pek
iyi ypmsn canm valla bende göryüm giriym dedim ya skntıdan patladım
adımız çıkmış yapacak bir şey yok bir de sanırım afişe olup giden üyeler yeni üyeliklerle girip bizi arayıp bulup tahrik etmeye başladılardı..en güzeli az sessiz durmak
oraya girince daha kötü olyrm ama yaiyiyim canım sağol ben sana diyorum acık bdv ye gir hayat tecrübesi edin bak çok iyi gelecek sonra tuttukunu olursun söylemedi deme
sessiz değilim bak iki arada kaç yorum yaptım gene ama çok edepliyim Allahı var bunların hepsi ban yusufundanintikam soğuk yenen bir yemektir hesabı bebem ,
sessiz değilde sakin durmak en iyisi
sessiz değilim bak iki arada kaç yorum yaptım gene ama çok edepliyim Allahı var bunların hepsi ban yusufundan
hanfendihanfendilik çizgini bozma en güzeli
hanfendihe tamam bozmayam bozmayam da valla dayanamadım yine iğneli bi yorum yaptım
sevgilisi kızın ağzına mıçıyomuşta..çiçek gelince çiçek sen güzelsin diye gelmiyor kıçını açtığın için geliyor diyormuş,kızda ağlıyor sevgilime çok aşığım neden böyle diye..doğunun ücra bi kasabasında öğretmenmiş..nereye kız hangi konu ben baktım bdv ye rastlamadım
sevgilisi kızın ağzına mıçıyomuşta..çiçek gelince çiçek sen güzelsin diye gelmiyor kıçını açtığın için geliyor diyormuş,kızda ağlıyor sevgilime çok aşığım neden böyle diye..doğunun ücra bi kasabasında öğretmenmiş..
öğretmensinde ne öğretiyorsun diyemedim ya la
demedim diyemedim munenin soğuk nefesini ensemde hissettim yeminle bi kaç konu var çok ağır şeyler yazılacak ta valla kendimden utanıyorum nasıl tutuyorum bilemiyorum..bu bdv içime işlemiş bu bağımlılıktan bu laf çarpmalardan (valla hakediyolar) kurtulmam lazımhee gördüm bende yorum bile yaptım şimdi,
desydin ya la haketmiş
demedim diyemedim munenin soğuk nefesini ensemde hissettim yeminle bi kaç konu var çok ağır şeyler yazılacak ta valla kendimden utanıyorum nasıl tutuyorum bilemiyorum..bu bdv içime işlemiş bu bağımlılıktan bu laf çarpmalardan (valla hakediyolar) kurtulmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?