- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
hangi konu busevgilisi kızın ağzına mıçıyomuşta..çiçek gelince çiçek sen güzelsin diye gelmiyor kıçını açtığın için geliyor diyormuş,kızda ağlıyor sevgilime çok aşığım neden böyle diye..doğunun ücra bi kasabasında öğretmenmiş..
öğretmensinde ne öğretiyorsun diyemedim ya la
bıktım artık her şeyde beni suçluyo diye başlık açmış örtmenimizhangi konu bu
saçma sapan. durduk yere sinirlerimi bozdu.bıktım artık her şeyde beni suçluyo diye başlık açmış örtmenimiz
Nedn açmadın kikocama mesaj attım yemek yedın mı dıye
10 dk sonra benı aradı ama acmadım :S
amacın neydi cute,suçluyken kıl aldırmayıp işi neden yokuşa sürdün ki o kadar da uğraştın adam yoğundu belkikocama mesaj attım yemek yedın mı dıye
10 dk sonra benı aradı ama acmadım :S
öğlen arası mı gelinir kıznaber kızlar
miskimyemeğimi yedim çayımı aldım mis
sonradan aradımamacın neydi cute,suçluyken kıl aldırmayıp işi neden yokuşa sürdün ki o kadar da uğraştın adam yoğundu belki
iyiym sen nasılsın dombiğim..alışmışım senin johnny depp'ine bu kız çocuğu çok masum..miskimnasılsın
fransız kaldım cutesonradan aradım
tesekkur ederım yedım yemegımı dedı
napıyosun ne var ne yok fılan dedı
ıyı gıbıydı sesı
oy yagusuklum yeea
eyü eyü halletmişin akşamda iki tatlı dil iki omuz darbesi inadının duvarı kırılmış kapıyı da kırarsın olur bitersonradan aradım
ıyı gıbıydı sesı
oy yagusuklum yeea
enişte mortingene bağlamış cute hatalı tabi işte olayı tatlıya bağlamışlarfransız kaldım cute
kocam benı aılesı hakkında ve onun hakkında ufak caplı dedıkodu yaptıgım mesajları okudu :Sfransız kaldım cute
bak bi pizza ne kadar yumuşatmış,akşama diğer taktikleri de uyguladın mı tamamdır bu işsonradan aradım
ıyı gıbıydı sesı
oy yagusuklum yeea
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?