- 15 Ağustos 2013
- 1.218
- 459
- 398
- 33
valla erkeklere şeyy içindii...suyu ve poset cayını alıyolardı..çayın adınımı unuutum yoğsaaaaç harfiyle başlayan bişeydi ama
civanperçemi hatırladım..şimdi içmiyorum bi döenm içmiştimçakşırı siz mi içiyonuzz kız onu erkekler içiyırrr
heee anladimm çakşırı kocaya alıyodunn itiraf et...tıbbi bitkiler mezunyum da..malesefffpardon civanperşemi stati ..yanlış yazmışım çayın adını
yok eşime bişey içirmiyordum..aaa ne güzel..aklımıza takılan bişi olursa sorarız sanaheee anladimm çakşırı kocaya alıyodunn itiraf et...tıbbi bitkiler mezunyum da..malesefff
ayy dombik okuyunca bend ekötü oldum.Rabbim yardımcıları olsun.... : (....alsalar bebeği hemen olmuyormuyaa arkadaşlar samsundan kalma üniden bir arkadaşım var ev arkadaşımdı.Buraya çıkmıştı tayini şimdi hamile ve 39 haftaya girdi bebeğin hareketleri azalmış suyu azalmış zayıflıyormuş gitgide bebek karnında. Bugün sabah gitti doktora akşama doğru doktor kontrole gel demiş duruma göre suni sancı veya sezeryana alırız demiş.Hay Allahım korusun kötü olumsuz birşeyden. Bir garip oldum. Dua ederken onuda ismiyle zikredermisiniz. ismi rukiye arkadaşın. Kızının ismide betül olacak inşallah benimkiyle adaş.
civanperçemi olabilir miçayın adınımı unuutum yoğsaaaaç harfiyle başlayan bişeydi ama
tamm ne için istiyorsuncivanperçemi olabilir mi
evet park üstte düzelltim bende...civanperçemi olabilir mi
Canım benim sikluslarım bozulmak için hep neden aramıştır şimdiye kadar.ipek ben soğan suyu içtim..bal çörek...çaksır otu..hayıt macunu falan çok kullandım..hatta bi çekmece dolusu kavanoz duruyor evde bir sürü bitki çayı macunum var..benimki biraz stresten olmuyordu..senin içtiğin bişiler varmı
inşallah bi an önce kurtulur ikiside o durumdan.yaa arkadaşlar samsundan kalma üniden bir arkadaşım var ev arkadaşımdı.Buraya çıkmıştı tayini şimdi hamile ve 39 haftaya girdi bebeğin hareketleri azalmış suyu azalmış zayıflıyormuş gitgide bebek karnında. Bugün sabah gitti doktora akşama doğru doktor kontrole gel demiş duruma göre suni sancı veya sezeryana alırız demiş.Hay Allahım korusun kötü olumsuz birşeyden. Bir garip oldum. Dua ederken onuda ismiyle zikredermisiniz. ismi rukiye arkadaşın. Kızının ismide betül olacak inşallah benimkiyle adaş.
anaa ben niden bilmiyorum..dediğim gibi ben ikiz olsun diye içecektim,benim ki de hayatta içmez herhaldevalla erkeklere şeyy içindii...suyu ve poset cayını alıyolardı..
soağn suyu içini temizler.çivan perçemide düzene sokar.ama bana kalırsa edetinin 3. günü bi doktra gidip hormonlarına baktırCanım benim sikluslarım bozulmak için hep neden aramıştır şimdiye kadar.
Babamın vefatından sonra düzenin bozuldu hep aksamaya başladı. 35 günde bir oluyorum taa hazirandan beri.
Yumurtlama günü hesabı yapamıyorum bundan dolayı.
ben de ctsi aktara gittim civan perçemi ve hayıt tohumu aldım. Bunları daha önce de kullandığım için biliyorum çok etkili. Macun gibi değil çay gibi yapıyorum ben.
Hani bitki çayı kupaları var ya, üstüne sıcak su ekliyorum.
Gece yatmadan önce de soğan suyuna başladım.
keçi boynuzu pekmezi ya da özü içir. Sen de içebilirsin çok faydalı. Ben kızıma bile veriyorum tatlı kaşığıyla.yok eşime bişey içirmiyordum..aaa ne güzel..aklımıza takılan bişi olursa sorarız sana
canım tıbbi bitkiler okumadım ama alternatif tıpta uzman sayılırımtamm ne için istiyorsun
Hımm bunu soracaktım. Normalde reglin 3. günü gidiliyordu demi?? Olmazsa öyle yapayım bir.soağn suyu içini temizler.çivan perçemide düzene sokar.ama bana kalırsa edetinin 3. günü bi doktra gidip hormonlarına baktır
parkk bu senmisinncanım tıbbi bitkiler okumadım ama alternatif tıpta uzman sayılırım
miskin yanlışını düzelteyim dedim o düzeltmiş zaten..civanperçemi rahim için yaratılmış nadide bir bitkimizdir saygılarımla
tabiii tatlım kesinlikle..ama bebek icin hayıtta iyi düzenli kullanmak en önemlisi..canım tıbbi bitkiler okumadım ama alternatif tıpta uzman sayılırım
miskin yanlışını düzelteyim dedim o düzeltmiş zaten..civanperçemi rahim için yaratılmış nadide bir bitkimizdir saygılarımla
çok mu kibar geldiparkk bu senmisinn
doktor bekleyelim akşamı demiş.ayy dombik okuyunca bend ekötü oldum.Rabbim yardımcıları olsun.... : (....alsalar bebeği hemen olmuyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?