welcome too candyshop;)

yaa arkadaşlar samsundan kalma üniden bir arkadaşım var ev arkadaşımdı.Buraya çıkmıştı tayini şimdi hamile ve 39 haftaya girdi bebeğin hareketleri azalmış suyu azalmış zayıflıyormuş gitgide bebek karnında. Bugün sabah gitti doktora akşama doğru doktor kontrole gel demiş duruma göre suni sancı veya sezeryana alırız demiş.Hay Allahım korusun kötü olumsuz birşeyden. Bir garip oldum. Dua ederken onuda ismiyle zikredermisiniz. ismi rukiye arkadaşın. Kızının ismide betül olacak inşallah benimkiyle adaş.

ayy dombik okuyunca bend ekötü oldum.Rabbim yardımcıları olsun.... : (....alsalar bebeği hemen olmuyormu

Canım benim sikluslarım bozulmak için hep neden aramıştır şimdiye kadar.
Babamın vefatından sonra düzenin bozuldu hep aksamaya başladı. 35 günde bir oluyorum taa hazirandan beri.
Yumurtlama günü hesabı yapamıyorum bundan dolayı.
ben de ctsi aktara gittim civan perçemi ve hayıt tohumu aldım. Bunları daha önce de kullandığım için biliyorum çok etkili. Macun gibi değil çay gibi yapıyorum ben.
Hani bitki çayı kupaları var ya, üstüne sıcak su ekliyorum.
Gece yatmadan önce de soğan suyuna başladım.

inşallah bi an önce kurtulur ikiside o durumdan.

soağn suyu içini temizler.çivan perçemide düzene sokar.ama bana kalırsa edetinin 3. günü bi doktra gidip hormonlarına baktır

tabiii tatlım kesinlikle..ama bebek icin hayıtta iyi düzenli kullanmak en önemlisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…