welcome too candyshop;)

keçi boynuzu pekmezi ya da özü içir. Sen de içebilirsin çok faydalı. Ben kızıma bile veriyorum tatlı kaşığıyla.
ya tedavi olduğumda eşimede baklımıştı bi aç defa onu değerleri baya iyi diye pek bişey içmedi bitkisel olarak..bu hafta içireyim.

ya tedavi olduğumda eşimede baklımıştı bi aç defa onu değerleri baya iyi diye pek bişey içmedi bitkisel olarak..bu hafta içireyim.
Değerleri iyi olabilir de sıvı miktarını arttırıyormuş.
O da daha yüksek olasılık demek. Hem beslenmiş olur.
Ben eczaneden aldım. 15 TL

Hımm bunu soracaktım. Normalde reglin 3. günü gidiliyordu demi?? Olmazsa öyle yapayım bir.
evet 3. gün.bide ben bi prof var burda soruları cevaplıyor..geçen ona konu açtım.bülnet hoca.bebeğimi haybettim vs.. falan yaşım 31 diyerek..yumurta rezervine baktır dedi.yaştan dolayı tabi...tahlilerim var sonuçları çıksın doktoruma gidip yaptıracam bende yumurta rezervi için...sende 2. yada 3. günü gidip baktır ikisinede..sonraki günelrde yumurta takibi yaptır

Canım ya.. üzüldüm şimdi. Hamile falan değilsin demi?
Hakkını helal et lütfen..
bizim salı günleri pazar olduğu için her salı taze alır ve mutlaka yaparız.
yok canım değilim. 3 aylık bebeğim var yanımda ağlamaya çalışan :)

evet suyu azalmış 38. haftada sinyaller gelmeye başlamış zaten.
Çok ilginç ya suyu azalınca öyle nasıl 1 hafta bekliyebilmiş ki..
Bilmediğimiz neler var baksana..
Normalde az su içince hani suyu azalır diye biliyorum. Onun dışında doğum sinyalidir ama saatler içinde doğum olması lazım.
Hayırlı haberler yazarsın umarım.

inşallah inşallah bakalım bu akşamı bekleyeceğiz

dünden kıymalı böreğim var, ablam da kuru patlıcan dolması ve mercimek köftesi göndermiş sağolsun..sanırım biz akşama çay saati gibi yapacağız yemeği
O ne öyle davet sofrası gibi..
Börek desen yenir, kuru patlıcan yenir, mercimek köftesini sevmeyen yok.
Bir de çay offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…