ya tedavi olduğumda eşimede baklımıştı bi aç defa onu değerleri baya iyi diye pek bişey içmedi bitkisel olarak..bu hafta içireyim.keçi boynuzu pekmezi ya da özü içir. Sen de içebilirsin çok faydalı. Ben kızıma bile veriyorum tatlı kaşığıyla.
bebek neden zayıflıyormuş içeride?doktor bekleyelim akşamı demiş.
canım çekti şimdi.yemeklerinizde neler var millet?
Ben erken acıktım bugün.
Akşam da evde balık yapacağım
Değerleri iyi olabilir de sıvı miktarını arttırıyormuş.ya tedavi olduğumda eşimede baklımıştı bi aç defa onu değerleri baya iyi diye pek bişey içmedi bitkisel olarak..bu hafta içireyim.
Canım ya.. üzüldüm şimdi. Hamile falan değilsin demi?canım çekti şimdi.
evet suyu azalmış 38. haftada sinyaller gelmeye başlamış zaten.bebek neden zayıflıyormuş içeride?
Bunu ilk kez duydum.
Beslenemiyor demek ki.
Ama 39. hafta iyi aslında en azından prematüre değil.
evet 3. gün.bide ben bi prof var burda soruları cevaplıyor..geçen ona konu açtım.bülnet hoca.bebeğimi haybettim vs.. falan yaşım 31 diyerek..yumurta rezervine baktır dedi.yaştan dolayı tabi...tahlilerim var sonuçları çıksın doktoruma gidip yaptıracam bende yumurta rezervi için...sende 2. yada 3. günü gidip baktır ikisinede..sonraki günelrde yumurta takibi yaptırHımm bunu soracaktım. Normalde reglin 3. günü gidiliyordu demi?? Olmazsa öyle yapayım bir.
yok canım değilim. 3 aylık bebeğim var yanımda ağlamaya çalışan :)Canım ya.. üzüldüm şimdi. Hamile falan değilsin demi?
Hakkını helal et lütfen..
bizim salı günleri pazar olduğu için her salı taze alır ve mutlaka yaparız.
Çok ilginç ya suyu azalınca öyle nasıl 1 hafta bekliyebilmiş ki..evet suyu azalmış 38. haftada sinyaller gelmeye başlamış zaten.
Ne güzel Allah bağışlasın.yok canım değilim. 3 aylık bebeğim var yanımda ağlamaya çalışan :)
hasanpaşa köfte planlıyordum ama sebze yemeğim duruyor dünden onun yanına başka ek bişiler yaparım belkiyemeklerinizde neler var millet?
Ben erken acıktım bugün.
Akşam da evde balık yapacağım
hiç yapmadım şu hasan paşa köfteyi nasıl yapıyorsun sen?hasanpaşa köfte planlıyordum ama sebze yemeğim duruyor dünden onun yanına başka ek bişiler yaparım belki
Betül ismi.. Allah razı olsunNe güzel Allah bağışlasın.
Kız mı erkek mi?
Adı ne?
Hee adaşım dediğin o yani.Betül ismi.. Allah razı olsun
inşallah inşallah bakalım bu akşamı bekleyeceğizÇok ilginç ya suyu azalınca öyle nasıl 1 hafta bekliyebilmiş ki..
Bilmediğimiz neler var baksana..
Normalde az su içince hani suyu azalır diye biliyorum. Onun dışında doğum sinyalidir ama saatler içinde doğum olması lazım.
Hayırlı haberler yazarsın umarım.
O ne öyle davet sofrası gibi..dünden kıymalı böreğim var, ablam da kuru patlıcan dolması ve mercimek köftesi göndermiş sağolsun..sanırım biz akşama çay saati gibi yapacağız yemeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?