Ispanak deyince yerlerde karlar aklıma gelir hep.yumurtalı ıspanak.
mercimek corbası.
salata yapcam bende
ya gecen hafta. karışık dolma sarma yaptım buzluga attım.
kabakda vardı. bişi olmaz dimi kızlar
yumurtalı ıspanak.
mercimek corbası.
salata yapcam bende
O ne öyle davet sofrası gibi..
Börek desen yenir, kuru patlıcan yenir, mercimek köftesini sevmeyen yok.
Bir de çay offfff
benimki açık büfe. Kendin pişir kendin ye bölümüde var.öğlen ne yiyeceksiniz? Çalıştığınız yerde mi yiyorsunuz ticket usulu mü?
normal kıymayı köfte gbi hazırlıyorum.sonra istediğin büyüklüğe göre benimkiler yumurta kadar oluyor genelde.onları alıp çanak şekli veriyorum.fırında kızarana kadar pişriyorum.bi yandnanda patates püresi hazırlıyorum.fırındakiler pişince püreyle doldurup üzerine kaşar falan rendeliyorum tekrar fırına atıp kaşarlar kızarınca çıkarıyorum.ha bide salçalı sos yapıp tepsiye döküyorumhiç yapmadım şu hasan paşa köfteyi nasıl yapıyorsun sen?
sarmaya bişi olmuyordu dolmalar bekli pirinçelr kırık kırık olur...ama güzel hazır oluyor çalışanlar içinyumurtalı ıspanak.
mercimek corbası.
salata yapcam bende
fırında nasıl yapıyorsun ipekIspanak deyince yerlerde karlar aklıma gelir hep.
Nedense liseden gelince Ankara'nın soğuk karlı havasında çok yemişimdir ıspanak.
Canım da çekti. Bu hafta ben de yapayım bari. Fırında dene yumurtalıyı o da güzel olur.
Dolmaya bir şey olmaz buzlukta. Ama çıkarınca direk pişir, çözdürme. Biliyorsundur zaten bunu..
öyle yapıcam zaten kabagımı.Ispanak deyince yerlerde karlar aklıma gelir hep.
Nedense liseden gelince Ankara'nın soğuk karlı havasında çok yemişimdir ıspanak.
Canım da çekti. Bu hafta ben de yapayım bari. Fırında dene yumurtalıyı o da güzel olur.
Dolmaya bir şey olmaz buzlukta. Ama çıkarınca direk pişir, çözdürme. Biliyorsundur zaten bunu..
saat 12 de başladı benim öğle aram.hala odadayım..evden atıştrmalık getirmiştim..yemek yiyesim yok...odam temizlencek birazdan onu bekliyorum bideöğlen ne yiyeceksiniz? Çalıştığınız yerde mi yiyorsunuz ticket usulu mü?
aynen bende ondan dolayı yaptım koydum buzluga. komşudan gelmiş gibi sankisarmaya bişi olmuyordu dolmalar bekli pirinçelr kırık kırık olur...ama güzel hazır oluyor çalışanlar için
yemek ücreti alıyoruz.öğlen ne yiyeceksiniz? Çalıştığınız yerde mi yiyorsunuz ticket usulu mü?
Benim korkulu rüyam köfteler yassılaşmıyor mu? Ona göre sert olur herhalde.normal kıymayı köfte gbi hazırlıyorum.sonra istediğin büyüklüğe göre benimkiler yumurta kadar oluyor genelde.onları alıp çanak şekli veriyorum.fırında kızarana kadar pişriyorum.bi yandnanda patates püresi hazırlıyorum.fırındakiler pişince püreyle doldurup üzerine kaşar falan rendeliyorum tekrar fırına atıp kaşarlar kızarınca çıkarıyorum.ha bide salçalı sos yapıp tepsiye döküyorum
ohh ne güzel afiyet olsun.yemek ücreti alıyoruz.
evden spagetti getirdim. yogurda koyup yedim az önce
Lahana dedin de ben kapuskayı çok severim. Genelde sevmez insanlar ama sarmadan kalan kısmı iyi bir işçilikle harika bir kapuskaya dönüştürebilirsin. Hem de kalorisi çok düşük.akşamda lahana sarıp atcam buzluga
buzluga bişiler atmayı seviyorum ben ya.
hele yazın. doldurcam tıka basa. olmadı derindondurucu alıcam.
ıspanak püresi koymam lazım yaz için. ıspanaklı kek. pasta süper oluyor tavsiye ederim kızlar
sizin işyerindemi yapılıo yemekohh ne güzel afiyet olsun.
keşke bizim de öyle olsaydı.
evet olabilir. bende salataya rendelerim diye düşünmüştüm.Lahana dedin de ben kapuskayı çok severim. Genelde sevmez insanlar ama sarmadan kalan kısmı iyi bir işçilikle harika bir kapuskaya dönüştürebilirsin. Hem de kalorisi çok düşük.
Evet. İster ye, ister yemeeee..Mecbur yiyorsun yani..sizin işyerindemi yapılıo yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?