welcome too candyshop;)

yumurtalı ıspanak.
mercimek corbası.
salata yapcam bende

ya gecen hafta. karışık dolma sarma yaptım buzluga attım.
kabakda vardı. bişi olmaz dimi kızlar
Ispanak deyince yerlerde karlar aklıma gelir hep.
Nedense liseden gelince Ankara'nın soğuk karlı havasında çok yemişimdir ıspanak.
Canım da çekti. Bu hafta ben de yapayım bari. Fırında dene yumurtalıyı o da güzel olur.
Dolmaya bir şey olmaz buzlukta. Ama çıkarınca direk pişir, çözdürme. Biliyorsundur zaten bunu..

bizim şirkette yapılıyor yemek,aşçı ablamız hamarat maşallah,ev yemeğinden farkı yok zaten..
ama bugün ne yemek var sormadım

hiç yapmadım şu hasan paşa köfteyi nasıl yapıyorsun sen?
normal kıymayı köfte gbi hazırlıyorum.sonra istediğin büyüklüğe göre benimkiler yumurta kadar oluyor genelde.onları alıp çanak şekli veriyorum.fırında kızarana kadar pişriyorum.bi yandnanda patates püresi hazırlıyorum.fırındakiler pişince püreyle doldurup üzerine kaşar falan rendeliyorum tekrar fırına atıp kaşarlar kızarınca çıkarıyorum.ha bide salçalı sos yapıp tepsiye döküyorum

Son düzenleme:
yumurtalı ıspanak.
mercimek corbası.
salata yapcam bende

ya gecen hafta. karışık dolma sarma yaptım buzluga attım.
kabakda vardı. bişi olmaz dimi kızlar
sarmaya bişi olmuyordu dolmalar bekli pirinçelr kırık kırık olur...ama güzel hazır oluyor çalışanlar için

fırında nasıl yapıyorsun ipek

öyle yapıcam zaten kabagımı.
gel beraber yiyelim.
fırındada cok seviyorumda. ama yumurtanın üst kısmı tuhaf oluo sanki

öğlen ne yiyeceksiniz? Çalıştığınız yerde mi yiyorsunuz ticket usulu mü?
saat 12 de başladı benim öğle aram.hala odadayım..evden atıştrmalık getirmiştim..yemek yiyesim yok...odam temizlencek birazdan onu bekliyorum bide

akşamda lahana sarıp atcam buzluga
buzluga bişiler atmayı seviyorum ben ya.
hele yazın. doldurcam tıka basa. olmadı derindondurucu alıcam.
ıspanak püresi koymam lazım yaz için. ıspanaklı kek. pasta süper oluyor tavsiye ederim kızlar

Benim korkulu rüyam köfteler yassılaşmıyor mu? Ona göre sert olur herhalde.
Ama bu hafta deneyim

Lahana dedin de ben kapuskayı çok severim. Genelde sevmez insanlar ama sarmadan kalan kısmı iyi bir işçilikle harika bir kapuskaya dönüştürebilirsin. Hem de kalorisi çok düşük.

Lahana dedin de ben kapuskayı çok severim. Genelde sevmez insanlar ama sarmadan kalan kısmı iyi bir işçilikle harika bir kapuskaya dönüştürebilirsin. Hem de kalorisi çok düşük.
evet olabilir. bende salataya rendelerim diye düşünmüştüm.
dograr dolaba atar yarınki yemegimde onu yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…