welcome too candyshop;)

Benim korkulu rüyam köfteler yassılaşmıyor mu? Ona göre sert olur herhalde.
Ama bu hafta deneyim
yok bende ilk yapınca tedirgin olmuştum.bişey olmuyor normal köfte harcı yoğur şekil ver at fırına.patates püreside bildiğimiz püre zaten...önce az dene elin alışsın

bende sürekli elime ne gelirse atıyorum..haftasonu börek kurabiye depoladım.soğan denedim bide yenilerde ben

ben tahlillerimi yaptırdım 17 nde randevum dayanamadım sisteme girip baktım hepsi uygun referans aralığında ..

yok bende ilk yapınca tedirgin olmuştum.bişey olmuyor normal köfte harcı yoğur şekil ver at fırına.patates püreside bildiğimiz püre zaten...önce az dene elin alışsın

ben köfte harcı kullanmıyorum yaaaa kendim maydanoz ekmek ( yada galeta unu) baharay sogan yumurta
kendim yapıom

ben öğlen davık yidim gene dün akşam bi göğüs çıkarmıştım suyunu çekti teflonda yağ da katmadım pulbiber kekik koydum su koydum çekti sonra dereotu doğradım ama güzel olmuş benim ki senin diyet yemeğin olmasaydı yerdim dedi garibim içime oturdu lan

hahaha ,tatlım bende bebeğimi kaybettim kürtaj oldum 28 mayısta 2 aylıkken kalbi durdu maalesef,her ihtimale karşı üniversiteye gidip testlerimi yaptırdım bende..

canım özür dilerim ben durumu bilmiyordum
rabbim tekrar nasip etsin inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin.

bende sürekli elime ne gelirse atıyorum..haftasonu börek kurabiye depoladım.soğan denedim bide yenilerde ben
kurabiye pişirip kenarda bekletedebilirsin. öyle yaptın kanımca.
iş kadınlıgına hep imrenmişimdir ya. daha tertipli dha düzenli iş yapıolar kanısındayım.
ev kadını varsa aramızda taşlamasın lütfen beni

bizde yemekte tarhana+barbunya+tavuklu pilavla cacık vardı..ben çok memnunum yemeklerden ama bazen parasını verselerdi de ben evden birşeyler getirseydim diye düşünmüyor değilim..

kızlar size birşey danışacağım;
ben 2 hafta önce ilişkiden sonra şiddetli karın ağrısından kadın doğuma gittim.muayenede rahim ağzında bir parça çıktı onu aldı,smear testi yaptı.ikisinin de patoloji sonuçları bu hafta çıkacak.ama ben ancak p.tesi ancak gidebilicem çünkü dr.a kvlerin orda gitmiştim orası bana 1 saatlik mesafe.bir de artık bebiş istiyoruz 3 senelik evliyim.şuan da adetim,ve bugün 2.günü yarın gitsem de bu 3.günü yapılan testleri özel bi poliklinikte halletsem p.tesi de sonuçları öbür doktora götürsem nasıl olur? bir de p.tesi'ye kadar çıkar mı sonuçlar? biraz karışık anlattım galiba kusura bakmayın

canım özür dilerim ben durumu bilmiyordum
rabbim tekrar nasip etsin inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin.
estağfurullah hayatım nerden bileceksin işte bende bu süreçten sonra panikatağım hortlamıştı üstüne eksi katlara inememe fobisi oluştu hastanede yattığım süreçte anca toparlıyoruz buna da şükür nasipte yokmuş...şimdi kilo veripte niyetleneyim diyorum anlayacağın gelgitlerdeyim

sonucları pazartesi günü gidicen doktoruna götür. oda baksın bence.
mantıklı yani.
gecmiş olsun bu arada

hakkatten çok karışık anlattın ilişkiden sonra ağrı çektin smear testi mi yapıldı ,smear testi aktif cinsel hayatı olan herkesin senede bir kez yaptırması gereken bir şey ,rahim ağzında yara varsa yakılır rahat edersin en basitinden,dert etme asıls orularına gelince fikir üretemiyorum hastane sistemini yeni yeni öğreniyorum sivilde,ben hep askeri hastaneye giderdim de..

dün nette gezerken dr ofelya cabral ın youtubede videolarını izledim.
bu kadın 20 sene panik atak yaşamış ve eşiyle ( eşide dr )
PANİK ATAK TEDAVİSİ YAPIYOR.
o kadar güzel şeyler anlatıyorki dinlemeni tavsiye ederim.
bebeğini kaybedince başlamış.

smear testi nasıl yapılıyor
merak ettim bak.
kadın doguma hangi aralıklarda gitmek gerek kontrol için falan

evlenince yirmisini. kırkını cıkaran varmı?
böyle şeyide gecen görümcem söyledi. gerci benimki 30 olcak nerdeyse.20 cıkarmadıkda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…