- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
afiyet olsun canım.Evet. İster ye, ister yemeeee..Mecbur yiyorsun yani..
Bugün fırında tavuk, bulgur pilavı, tarhana çorbası, yoğurt ve un kurabiyesi vardı.
yok bende ilk yapınca tedirgin olmuştum.bişey olmuyor normal köfte harcı yoğur şekil ver at fırına.patates püreside bildiğimiz püre zaten...önce az dene elin alışsınBenim korkulu rüyam köfteler yassılaşmıyor mu? Ona göre sert olur herhalde.
Ama bu hafta deneyim
bende sürekli elime ne gelirse atıyorum..haftasonu börek kurabiye depoladım.soğan denedim bide yenilerde benakşamda lahana sarıp atcam buzluga
buzluga bişiler atmayı seviyorum ben ya.
hele yazın. doldurcam tıka basa. olmadı derindondurucu alıcam.
ıspanak püresi koymam lazım yaz için. ıspanaklı kek. pasta süper oluyor tavsiye ederim kızlar
bende balık yapacam kaç gündür yımırta ve davıktan gına geldi kendimi yımırtalayacak davık gibin hissediyorumyemeklerinizde neler var millet?
Ben erken acıktım bugün.
Akşam da evde balık yapacağım
yok bende ilk yapınca tedirgin olmuştum.bişey olmuyor normal köfte harcı yoğur şekil ver at fırına.patates püreside bildiğimiz püre zaten...önce az dene elin alışsın
yaşıycaksın yane süper :)ben tahlillerimi yaptırdım 17 nde randevum dayanamadım sisteme girip baktım hepsi uygun referans aralığında ..
hahaha ,tatlım bende bebeğimi kaybettim kürtaj oldum 28 mayısta 2 aylıkken kalbi durdu maalesef,her ihtimale karşı üniversiteye gidip testlerimi yaptırdım bende..yaşıycaksın yane süper :)
hahaha ,tatlım bende bebeğimi kaybettim kürtaj oldum 28 mayısta 2 aylıkken kalbi durdu maalesef,her ihtimale karşı üniversiteye gidip testlerimi yaptırdım bende..
kurabiye pişirip kenarda bekletedebilirsin. öyle yaptın kanımca.bende sürekli elime ne gelirse atıyorum..haftasonu börek kurabiye depoladım.soğan denedim bide yenilerde ben
estağfurullah hayatım nerden bileceksin işte bende bu süreçten sonra panikatağım hortlamıştı üstüne eksi katlara inememe fobisi oluştu hastanede yattığım süreçte anca toparlıyoruz buna da şükür nasipte yokmuş...şimdi kilo veripte niyetleneyim diyorum anlayacağın gelgitlerdeyimcanım özür dilerim ben durumu bilmiyordum
rabbim tekrar nasip etsin inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin.
sonucları pazartesi günü gidicen doktoruna götür. oda baksın bence.bizde yemekte tarhana+barbunya+tavuklu pilavla cacık vardı..ben çok memnunum yemeklerden ama bazen parasını verselerdi de ben evden birşeyler getirseydim diye düşünmüyor değilim..
kızlar size birşey danışacağım;
ben 2 hafta önce ilişkiden sonra şiddetli karın ağrısından kadın doğuma gittim.muayenede rahim ağzında bir parça çıktı onu aldı,smear testi yaptı.ikisinin de patoloji sonuçları bu hafta çıkacak.ama ben ancak p.tesi ancak gidebilicem çünkü dr.a kvlerin orda gitmiştim orası bana 1 saatlik mesafe.bir de artık bebiş istiyoruz 3 senelik evliyim.şuan da adetim,ve bugün 2.günü yarın gitsem de bu 3.günü yapılan testleri özel bi poliklinikte halletsem p.tesi de sonuçları öbür doktora götürsem nasıl olur? bir de p.tesi'ye kadar çıkar mı sonuçlar? biraz karışık anlattım galiba kusura bakmayın
hakkatten çok karışık anlattın ilişkiden sonra ağrı çektin smear testi mi yapıldı ,smear testi aktif cinsel hayatı olan herkesin senede bir kez yaptırması gereken bir şey ,rahim ağzında yara varsa yakılır rahat edersin en basitinden,dert etme asıls orularına gelince fikir üretemiyorum hastane sistemini yeni yeni öğreniyorum sivilde,ben hep askeri hastaneye giderdim de..bizde yemekte tarhana+barbunya+tavuklu pilavla cacık vardı..ben çok memnunum yemeklerden ama bazen parasını verselerdi de ben evden birşeyler getirseydim diye düşünmüyor değilim..
kızlar size birşey danışacağım;
ben 2 hafta önce ilişkiden sonra şiddetli karın ağrısından kadın doğuma gittim.muayenede rahim ağzında bir parça çıktı onu aldı,smear testi yaptı.ikisinin de patoloji sonuçları bu hafta çıkacak.ama ben ancak p.tesi ancak gidebilicem çünkü dr.a kvlerin orda gitmiştim orası bana 1 saatlik mesafe.bir de artık bebiş istiyoruz 3 senelik evliyim.şuan da adetim,ve bugün 2.günü yarın gitsem de bu 3.günü yapılan testleri özel bi poliklinikte halletsem p.tesi de sonuçları öbür doktora götürsem nasıl olur? bir de p.tesi'ye kadar çıkar mı sonuçlar? biraz karışık anlattım galiba kusura bakmayın
dün nette gezerken dr ofelya cabral ın youtubede videolarını izledim.estağfurullah hayatım nerden bileceksin işte bende bu süreçten sonra panikatağım hortlamıştı üstüne eksi katlara inememe fobisi oluştu hastanede yattığım süreçte anca toparlıyoruz buna da şükür nasipte yokmuş...şimdi kilo veripte niyetleneyim diyorum anlayacağın gelgitlerdeyim
smear testi nasıl yapılıyorhakkatten çok karışık anlattın ilişkiden sonra ağrı çektin smear testi mi yapıldı ,smear testi aktif cinsel hayatı olan herkesin senede bir kez yaptırması gereken bir şey ,rahim ağzında yara varsa yakılır rahat edersin en basitinden,dert etme asıls orularına gelince fikir üretemiyorum hastane sistemini yeni yeni öğreniyorum sivilde,ben hep askeri hastaneye giderdim de..
çok yememek lazım tavuğu aslında. hormonlu diyorlar ama az önce ben de yedim geldim.bende balık yapacam kaç gündür yımırta ve davıktan gına geldi kendimi yımırtalayacak davık gibin hissediyorum
böyle bir adet olduğunu dahi bilmiyorum ben.evlenince yirmisini. kırkını cıkaran varmı?
böyle şeyide gecen görümcem söyledi. gerci benimki 30 olcak nerdeyse.20 cıkarmadıkda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?