welcome too candyshop;)

smear testi nasıl yapılıyor
merak ettim bak.
kadın doguma hangi aralıklarda gitmek gerek kontrol için falan
ben yaptırmadım ama gaita(büyükabdest) testi gibi bir tüp var onla vajinal usg deki gibi sokup parça alıyorlar sanırım ama eminde değilim daha yaptırmadım çünkü..çoluk çocuk meseleleri dışında yılda bir kez gitmek gerekirmiş,benimde ön duduşta iki şişlik var biri bariz sivilce de diğerini çözemedim 17nde kadın doğumcuya soracam..

malesef daha önce bikere gel dediler smear için parça alıyorlar acıyordur diye korktum gitmedim.bu evlendikten sonra verdiğim ilk smear (gerçi evlenmeden önce de vermedim ya neyse )

ilişkiden sonra karın ağrısı girdi en az yarım saat hareket edemedim doktora gittim.o da alttan muayene etti.muayene ederken rahim ağzında bir parça oluşmuş onu aldı.çok önemli bişey değil ama patolojiye gönderelim yine de dedi.
üstüne bir de smear yaptı,yani rahimden parça aldı.
ultrasonda da rahimde bir sıvı gözüktü,adetin yakın mı dedi.daha 15 gün var dedim.bu sıvı genelde adet yakınken olur dedi,belki iltihaplanma da olabilir dedi.kan tahlili istedi..hepsinin sonucunu p.tesi sabah alıp doktora götüreceğim.
hazır oraya doktora gitmişken ve hazır adetiminde 3.günüyken diğer tahlilleri de doktora danışmadan yaptırsam mı diyorum? ben senden bunları istedim mi diye kızmasın bir de bana

yasin süresi.
aşure ayındayız dahada güzel olur.
haftayada carşamba perşembe cuma oruc tutucam inşallah.
Bravo valla. ben ramazan harici tutamıyorum.
Aşure en güzel tatlılardan.
Annem yapsın diye bekliyorum artık.
Sizin anneler yakın mı size?

bana da çok iltihap var dediler antibiyotikler verdiler motoru bozduğumla kaldım , günde iki tane sarımsak yut var sa bir şey doğal antibiyotik döker

oha millet banyona girecek sen cıbıldanacan bi de sana su mu dökeceklermiş
senin görümce niyeti bozmuş bence kolla dötü
yok beee
eşime döktürürdüm. kimse giremez duşuma banyoma
batıl inanc ve niceleri cok gıcık
daha gelin görme zımbırtımızda var
odamın tekinde ceyizlerim serili beklio
sizde toplanın gelin bigün. cokmu azmı ceyizim bakı verin gariiii

ben de yemeyeceğim ama nasipse hafta sonu aşure mi yapacağım tüm apartmana dağıtıp hepsini tek tek utandıracağım kim oturuyor onuda bilmiyorum bi yeni taşınan karşı komşum var.

canım e - sonuç varya yada hast ara sonuç çıktıysa mail
atsınlar
ben hiç hast gitmem sonuca kendim bakarım :)

kışın güzel oluyor ya oruc.
inşallah tutarsın canım.
aşureyi bende cok seviyoyurm belki yaparım bende. azda olsa.
evde yapılması bereket.
iki annenin tam ortasında evimiz

ben iki aileden de uzak oturunca çeyiz çakmadan kurtuldum valla
gelin görme olayından da yırttım doğal olarak,el öpmeden de Allahım ne şanslıyım lan

ben de yemeyeceğim ama nasipse hafta sonu aşure mi yapacağım tüm apartmana dağıtıp hepsini tek tek utandıracağım kim oturuyor onuda bilmiyorum bi yeni taşınan karşı komşum var.
1ay oldu evlenelim.
karşı komşuma hemen yemek bişiler vereyim diyorum.
sizinkiler yabanimi ne

Zor ya aşure. en azından çocukla benim yapacağım bir şey değil.
hiç yapmadım şimdiye kadar. annem yaptığından olsa gerek herhalde ama komşuluk diye bir şey gerçekten kalmadı. Sen zaten çalışıyorsun ne yapacaksın komşuyu?

ben iki aileden de uzak oturunca çeyiz çakmadan kurtuldum valla
gelin görme olayından da yırttım doğal olarak,el öpmeden de Allahım ne şanslıyım lan
anan kadir gecesi dogurmuş kızım.
gelsin misafiri falan severim.
ama öyle sacmalıkları için gelmelerini vs. sevmiyorum.
ve hep dedikodu malzemeleri bunlar. başka bişi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…