ben yaptırmadım ama gaita(büyükabdest) testi gibi bir tüp var onla vajinal usg deki gibi sokup parça alıyorlar sanırım ama eminde değilim daha yaptırmadım çünkü..çoluk çocuk meseleleri dışında yılda bir kez gitmek gerekirmiş,benimde ön duduşta iki şişlik var biri bariz sivilce de diğerini çözemedim 17nde kadın doğumcuya soracam..smear testi nasıl yapılıyor
merak ettim bak.
kadın doguma hangi aralıklarda gitmek gerek kontrol için falan
3ü 5i 7si valla biz bir şey çıkarmadık o ne ki ?evlenince yirmisini. kırkını cıkaran varmı?
böyle şeyide gecen görümcem söyledi. gerci benimki 30 olcak nerdeyse.20 cıkarmadıkda
duş alınırken süzekle kafandan su döküyolarmış. dua okuyarak.böyle bir adet olduğunu dahi bilmiyorum ben.
Ne yapılıyormuş bu günlerde?
bende şedemedimden size şedem dediydim3ü 5i 7si valla biz bir şey çıkarmadık o ne ki ?
çok ii şeddin sağolbende şedemedimden size şedem dediydim
bol şeddmeli günler o zamançok ii şeddin sağol
Ne batıl şeyler var ya .duş alınırken süzekle kafandan su döküyolarmış. dua okuyarak.
bende hiç duymadım. şaşırdım
hakkatten çok karışık anlattın ilişkiden sonra ağrı çektin smear testi mi yapıldı ,smear testi aktif cinsel hayatı olan herkesin senede bir kez yaptırması gereken bir şey ,rahim ağzında yara varsa yakılır rahat edersin en basitinden,dert etme asıls orularına gelince fikir üretemiyorum hastane sistemini yeni yeni öğreniyorum sivilde,ben hep askeri hastaneye giderdim de..
yasin süresi.Ne batıl şeyler var ya .
onun yerine 3 ihlas+1 fatiha oku daha iyi.
oha millet banyona girecek sen cıbıldanacan bi de sana su mu dökeceklermişduş alınırken süzekle kafandan su döküyolarmış. dua okuyarak.
bende hiç duymadım. şaşırdım
Bravo valla. ben ramazan harici tutamıyorum.yasin süresi.
aşure ayındayız dahada güzel olur.
haftayada carşamba perşembe cuma oruc tutucam inşallah.
bana da çok iltihap var dediler antibiyotikler verdiler motoru bozduğumla kaldım , günde iki tane sarımsak yut var sa bir şey doğal antibiyotik dökermalesef daha önce bikere gel dediler smear için parça alıyorlar acıyordur diye korktum gitmedim.bu evlendikten sonra verdiğim ilk smear (gerçi evlenmeden önce de vermedim ya neyse)
ilişkiden sonra karın ağrısı girdi en az yarım saat hareket edemedim doktora gittim.o da alttan muayene etti.muayene ederken rahim ağzında bir parça oluşmuş onu aldı.çok önemli bişey değil ama patolojiye gönderelim yine de dedi.
üstüne bir de smear yaptı,yani rahimden parça aldı.
ultrasonda da rahimde bir sıvı gözüktü,adetin yakın mı dedi.daha 15 gün var dedim.bu sıvı genelde adet yakınken olur dedi,belki iltihaplanma da olabilir dedi.kan tahlili istedi..hepsinin sonucunu p.tesi sabah alıp doktora götüreceğim.
hazır oraya doktora gitmişken ve hazır adetiminde 3.günüyken diğer tahlilleri de doktora danışmadan yaptırsam mı diyorum? ben senden bunları istedim mi diye kızmasın bir de bana
yok beeeoha millet banyona girecek sen cıbıldanacan bi de sana su mu dökeceklermiş
senin görümce niyeti bozmuş bence kolla dötü
ben de yemeyeceğim ama nasipse hafta sonu aşure mi yapacağım tüm apartmana dağıtıp hepsini tek tek utandıracağım kim oturuyor onuda bilmiyorum bi yeni taşınan karşı komşum var.Bravo valla. ben ramazan harici tutamıyorum.
Aşure en güzel tatlılardan.
Annem yapsın diye bekliyorum artık.
Sizin anneler yakın mı size?
canım e - sonuç varya yada hast ara sonuç çıktıysa mailmalesef daha önce bikere gel dediler smear için parça alıyorlar acıyordur diye korktum gitmedim.bu evlendikten sonra verdiğim ilk smear (gerçi evlenmeden önce de vermedim ya neyse)
ilişkiden sonra karın ağrısı girdi en az yarım saat hareket edemedim doktora gittim.o da alttan muayene etti.muayene ederken rahim ağzında bir parça oluşmuş onu aldı.çok önemli bişey değil ama patolojiye gönderelim yine de dedi.
üstüne bir de smear yaptı,yani rahimden parça aldı.
ultrasonda da rahimde bir sıvı gözüktü,adetin yakın mı dedi.daha 15 gün var dedim.bu sıvı genelde adet yakınken olur dedi,belki iltihaplanma da olabilir dedi.kan tahlili istedi..hepsinin sonucunu p.tesi sabah alıp doktora götüreceğim.
hazır oraya doktora gitmişken ve hazır adetiminde 3.günüyken diğer tahlilleri de doktora danışmadan yaptırsam mı diyorum? ben senden bunları istedim mi diye kızmasın bir de bana
kışın güzel oluyor ya oruc.Bravo valla. ben ramazan harici tutamıyorum.
Aşure en güzel tatlılardan.
Annem yapsın diye bekliyorum artık.
Sizin anneler yakın mı size?
ben iki aileden de uzak oturunca çeyiz çakmadan kurtuldum vallayok beee
eşime döktürürdüm. kimse giremez duşuma banyoma
batıl inanc ve niceleri cok gıcık
daha gelin görme zımbırtımızda var
odamın tekinde ceyizlerim serili beklio
sizde toplanın gelin bigün. cokmu azmı ceyizim bakı verin gariiii
1ay oldu evlenelim.ben de yemeyeceğim ama nasipse hafta sonu aşure mi yapacağım tüm apartmana dağıtıp hepsini tek tek utandıracağım kim oturuyor onuda bilmiyorum bi yeni taşınan karşı komşum var.
Zor ya aşure. en azından çocukla benim yapacağım bir şey değil.ben de yemeyeceğim ama nasipse hafta sonu aşure mi yapacağım tüm apartmana dağıtıp hepsini tek tek utandıracağım kim oturuyor onuda bilmiyorum bi yeni taşınan karşı komşum var.
anan kadir gecesi dogurmuş kızım.ben iki aileden de uzak oturunca çeyiz çakmadan kurtuldum valla
gelin görme olayından da yırttım doğal olarak,el öpmeden de Allahım ne şanslıyım lan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?