Whatsap grup nispetleri :)?

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
2.405
3.368
133
Siz uzaktasınız diğer eltileriniz aynı şehirde buluşup buluşup whaysap grubumuza fotograf atsalar naparsınız ? Mesela bir cafeye gidip çaya 2.5 lira veriyor ve tonlarca resim galerim şu an 80 tane aynı resimle dolu .Yorumları alalım bakalım :) ben görüp cevap yazmıyorum nispet amaçlı fotograflara
Önemsiz bir konu açıyorum ve anında trendlerde allahım yalnızlık çok kötü

Son düzenleme:
Siz uzaktasınız diğer eltileriniz aynı şehirde buluşup buluşup whaysap grubumuza fotograf atsalar naparsınız ? Mesela bir cafeye gidip çaya 2.5 lira veriyor ve tonlarca resim galerim şu an 80 tane aynı resimle dolu .Yorumları alalım bakalım :) ben görüp cevap yazmıyorum nispet amaçlı fotograflara
Ne bu simdi? Belki nispet değildir?
2.5 lirayi belirtmek ne alaka?
Mesele sadece galerinin ayni fotoyla dolmasi mi:KK51:

sen bakma fotolara ve resimde atna onun yerine i nstagrama at face at onlar yokmus gibi davran onlardan uzakta ne kadar mutlu oldugunu datkettir bu arada ne sanslisin ki uzaktasin eltiden adama dist mu olurmus
Evet o konuda cok sanslıyım kafam cok rahat :)

Ne saçma bir konu çaya 2,5 tl veriyorlarmış onunla hava atıyorlarmış , demek ki yaptıkları işe yaramış.
Çıkın gruptan belki onlar nispet yapmıyor ama siz öyle anlıyor olabilirsiniz.

Ne saçma bir konu çaya 2,5 tl veriyorlarmış onunla hava atıyorlarmış , demek ki yaptıkları işe yaramış.
Çıkın gruptan belki onlar nispet yapmıyor ama siz öyle anlıyor olabilirsiniz.
Bence gayet iyi algılıyorum cünkü hanire ayy orda tek sıkılmıyormusun gibi sacma sorular soruyorlar

Back
X