- 25 Mart 2017
- 953
- 1.302
- 33
- 35
- Konu Sahibi Hesappasif
Fotoğraflara bakıp geçerdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman haa sakin bulasma damarina damarina bassalar bile alistim deyip gec bir elti olarak kotu olmaBence gayet iyi algılıyorum cünkü hanire ayy orda tek sıkılmıyormusun gibi sacma sorular soruyorlar
80 tane aynı resimle dolu
eltin olmadigi cok belli konu sahibi sanirim biraz talnizlik cekiyorBence çay gayet makul fiyatlı
Eltim olmadığından mütevvellit konuya yorumum bu kadar![]()
Dert aramakbir sey yok klasik elti kiskancligi kotuyu bilmeyince boyle oluyor gelsin de benim eltiyi anlatayim
Bende oyle yaptım boylece butun gormek ıstemedıklerımı görmüyorumEe bir tıkla indirirsiniz onları.
Valla benim için harika bir ayar,yoksa tüm galerilerim cuma mesajlarıyla,alakasız fotolarla doluyor.
Konu sahibi bence kendine meşgale bulsun.eltin olmadigi cok belli konu sahibi sanirim biraz talnizlik cekiyor
yani masada sadece cay varmis pasta borek kuzu cevirme felan yokmus sanirim ya da once yiyip sonra foto cekiliyor olabilirlerkonu sahibi sadece cayi goruyormusÇaya 2,5tl verilmesi ayrıntısını anlamadım ben:)
Takıldığınız şey çok komik cidden , iki elti samimi olsa ne olur samimi olmasa ne olur. Çok mu gerekliler sizin için.Bence gayet iyi algılıyorum cünkü hanire ayy orda tek sıkılmıyormusun gibi sacma sorular soruyorlar
cok yalnizlik crkiyor sinirleri bozuk asosyal mesgalesi yokDert aramak
Acmasi yasak degil belki ama inanilmaz sinirleniyorum ya bu tarz konulara..
Gecen de whatsapptan 13 yasindaki gorumceyle sorun yasamisti..konu sahibi
Aynen ya :) bir sürü foto atılıyor hepsi de aynı. İçlerinden bitanesini seçiyorum sadece. Cuma msjları da atanları görmezden geliyorumEe bir tıkla indirirsiniz onları.
Valla benim için harika bir ayar,yoksa tüm galerilerim cuma mesajlarıyla,alakasız fotolarla doluyor.
Hayır benim sinir oldugum her şeyi ordan planlamaları bulusacaksınız arasıp konusun planlar yetmiyor fotografkar vs vs gına geldi canımTakıldığınız şey çok komik cidden , iki elti samimi olsa ne olur samimi olmasa ne olur. Çok mu gerekliler sizin için.
En lüks cafeye gidip kendine duble çay söyleyip foto atmalısın3 kisilik bi grubumuz var kankeytalarimlabenim vaktim olmuyo genelde, 2si bulusuyo, foto atiyolar, çay kaç liralik bilmiyorum, mutlu gorunuyolar, ne yapmaliyim
![]()