- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
İyiydi bu :)En lüks cafeye gidip kendine duble çay söyleyip foto atmalısın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiydi bu :)En lüks cafeye gidip kendine duble çay söyleyip foto atmalısın![]()
Duvarinda bisiklet asılı olup bundan mutevellit çayın 8 tl oldugu bi kafe uygun mudurEn lüks cafeye gidip kendine duble çay söyleyip foto atmalısın![]()
Bence uygun hatta çay bardağının yanına kalın bir kitap koyup "size ihtiyacım yok hıh"diye subliminal mesajı alttan alttan vermiş olursunDuvarinda bisiklet asılı olup bundan mutevellit çayın 8 tl oldugu bi kafe uygun mudur![]()
Kitap da "Kürk Mantolu Madonna" olmali mutlakaBence uygun hatta çay bardağının yanına kalın bir kitap koyup "size ihtiyacım yok hıh"diye subliminal mesajı alttan alttan vermiş olursun![]()
Geberik eltiler ahaha:):)Bence uygun hatta çay bardağının yanına kalın bir kitap koyup "size ihtiyacım yok hıh"diye subliminal mesajı alttan alttan vermiş olursun![]()
I ıh o ince Tutunamayanlar olsun bak mesajın alası olurKitap da "Kürk Mantolu Madonna" olmali mutlakaUstune de yuvarlak şeffaf gozluk birakayim..
Ohh gelsin nispetler, catlatmalar![]()
Kitap da "Kürk Mantolu Madonna" olmali mutlakaUstune de yuvarlak şeffaf gozluk birakayim..
Ohh gelsin nispetler, catlatmalar![]()
Aa evet evet, eski trend idi o, havali olurI ıh o ince Tutunamayanlar olsun bak mesajın alası olur![]()
Cok kıskamdım tabii burda yalnız oldugumu bile bile yapıyorlaryalnız o kitap kahveyle okunuyor
konu sahibesi gruptan çıkın madem bu kadar kıskandıysanız.. hazır grup varken niye tek tek araşıp plan yapsınlar yahu.
Evet yaa, kahve olmali, cay nerden ciktiyalnız o kitap kahveyle okunuyor
konu sahibesi gruptan çıkın madem bu kadar kıskandıysanız.. hazır grup varken niye tek tek araşıp plan yapsınlar yahu.
Yorumsuz kalip triplere girerek kiskandigini busbutun belli etme bari, ara sira emoji yolla, kisa yorumlar filan yaz..Cok kıskamdım tabii burda yalnız oldugumu bile bile yapıyorlar
Yani cünkü bunlar hep evde bulusan tipler ayda bir cafeye gittikleri için tonlarca resim görmen lazım :)Tepki vermezdim galiba :) hatta sessize alirdim o grubun msjlarini :) cafede cay icmenin nispeti mi olurki ayol :)
Uzak olmaları çok iyi kafam çok rahat ama yalnızlıktan geberiyorumBir şey yapmazdım, benden uzak olsunlar da nerede nasıl takılırlarsa takılsınlar diye düşünürdüm
Yaa üzüldüm şimdi bak :/Uzak olmaları çok iyi kafam çok rahat ama yalnızlıktan geberiyorum