Whatsap grup nispetleri :)?

Benim kardeşimde 2000 li artık evleneceği kızın annesi yaşında oluyorum ayyy çok kötü hissettim kendimi

Benim kardeşimde 2000 li artık evleneceği kızın annesi yaşında oluyorum ayyy çok kötü hissettim kendimi
tabi benim verdiğim ortalama bir süre.gç evlenmeye kalkarsa 2010 a kadar yolu var ben zaten 2013 te evlendim. evlendiğim zaman içinde hemen çocuğum olsa 2014-2015 li filan olurdu çocuk.

Hep kıyaslama hep bir yarış hali diyorsun yani aman iyi ki eltim yok o zaman:)

benim mesela kimse ile yarışım kıyaslamam olmaz fakat kaynım evlenince sdik yarıştıracak gibi geliyor.kendi dahil çünkü kocamın ailesi cahil ve cahiller bir birini çok kışkırtır.

Konu sahibinin nickini gorunce, ibrahim tatlises'in "aman MELEKEm kavur baliklari" sarkisini hatirlayip dusunuyorum ben de, elimde degil
Hey Allahım lavanta sen çok yaşa emi,ben de dün akşam kayan halıyı düzeltirken bunu mırıldanıyordum,sonra şaşırdım,yıllardır duyduğum yok,nerden takıldı dilime bu şarkı diye
Ama melekeye de kızmayın bence, uzakta olunca olumsuzluklarını göremiyor,beraberliklerine özeniyor olabilir.Ben yakınım da ne oldu.Melekenin mesafesinden daha fazla mesafeliyim.Birini gerçekten severim.Fakat temkinliyim,gerektiği yerde gerektiği kadar diyorum...

Meleke dedikçe o sarkiyi hatirliyorum valla, elimde degil

Çaya ikibucuk lira vermek (maalesef) gayet normal. Ne yapsınlar, kıraathaneye mi gitsinler?
Ayrıca grup buluşmalarında herkes çektiği fotoğrafı WhatsApp gruba atar ki herkes beğendiğini alsın diye. Bu normal birşey.
Eğer sizin mesajlardan bildirimlerde rahatsız olduğunuzu düşünüp başka bir grup kurmuş olsalar eminim ki bundan daha büyük rahatsızlık duymuş olacaktıniz.
Hem anladigim kadarıyla sevmediginiz eltiler, sanki sizi çağırsalar mutlu mu olacaktıniz?
Alın bildirimi sessize, kurtulun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…