- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Bu sefer diğer insanların ki de otımatik inmeyecek ama artık mecbur öyle yapıcamFotoğrafların otomatik indirme ayarını degistirirdim.Tiklayip resmi acmadikça galerime kaydolamazlardi.
Ne bu simdi? Belki nispet değildir?Siz uzaktasınız diğer eltileriniz aynı şehirde buluşup buluşup whaysap grubumuza fotograf atsalar naparsınız ? Mesela bir cafeye gidip çaya 2.5 lira veriyor ve tonlarca resim galerim şu an 80 tane aynı resimle dolu .Yorumları alalım bakalım :) ben görüp cevap yazmıyorum nispet amaçlı fotograflara
Evet o konuda cok sanslıyım kafam cok rahat :)sen bakma fotolara ve resimde atna onun yerine i nstagrama at face at onlar yokmus gibi davran onlardan uzakta ne kadar mutlu oldugunu datkettir bu arada ne sanslisin ki uzaktasin eltiden adama dist mu olurmus
Valla şükür dert değil sadece ufak sıkıntıkonuyu okuyunca içimden "senin derdin dertmidir benim derdim yanında" şarkısı çalmaya başladı engel olamadım.Öyle bir derdim olduğundan da değil. Geldi işte
Oda dogru bilemedimBence gördüğünüzde “iyi eğlenceler ” yazsanız daha iyi olur. Görüp yazmayınca daha çok bozulmuş gibi duruyorsunuz.
Ee bir tıkla indirirsiniz onları.Bu sefer diğer insanların ki de otımatik inmeyecek ama artık mecbur öyle yapıcam
ee bunu soyleyen de elti :)))Ne bu simdi? Belki nispet değildir?
2.5 lirayi belirtmek ne alaka?
"Yorumlari alalim bakalim" kismini okuyunca neden sinirlendimee bunu soyleyen de elti :)))
Bence gayet iyi algılıyorum cünkü hanire ayy orda tek sıkılmıyormusun gibi sacma sorular soruyorlarNe saçma bir konu çaya 2,5 tl veriyorlarmış onunla hava atıyorlarmış , demek ki yaptıkları işe yaramış.
Çıkın gruptan belki onlar nispet yapmıyor ama siz öyle anlıyor olabilirsiniz.
bir sey yok klasik elti kiskancligi kotuyu bilmeyince boyle oluyor gelsin de benim eltiyi anlatayim"Yorumlari alalim bakalim" kismini okuyunca neden sinirlendim
Cidden, ne bu simdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?