Whatsap son görülme zamanı

Öyle bir şey neden yapsın ki? Bu kadar takıntılı olmayın bence.İlişkinize whatsapp son görülmeye bakarak mı yön veriyorsunuz? Son görülme aynı olsa ne olur farklı olsa ne olur?
Ya bence hiç sıkıntı değil aslında,sabahtan aksama konuşsa karışmam hiç de kıskanç değlim ama bi kaç kez,şüpheli davranışları oldu şpheleniyorum bende.ne bileyim koca adam 36 yasında yapmaz heralde a demi boşvereyim

Kardesim ve bazen arkadaslarimla yazisirken basima gelen bir durum.

Atiyorum, mesaji 21.00 da yollamisim ve onun son gorulmesi 20.30 olsun. O ise 21.15 te cevaplamis ama son gorulmesi hala 20.30.

Bazen mavi tik oluyor ama son gorulme degismiyor.

Onceden bunun sebebinin farkli model cep telefonlari ile yazismamiz oldugunu sanirdim ama ayni olanlarda da oluyor.

Watsapa ait bir problem sanirim.

Aynısı bende de oluyor bazen.Ya whatsapp ya da internetten kaynaklı bir sorun olabilir bu kadar kafaya takmayın.Öyle bir program falan da yok bildiğim kadarıyla.Aldatacak olan adam her şekilde aldatır zaten bunu whatsappla anlayamazsınız.Ordan konuşmaz,başka yerden konuşur yapacak olsa.Siz bence ya güvenmeyi öğrenin ya da ilişkinizi tekrar gözden geçirin.

Ya ben bu son görülmeden takibi anlamiyorum. Bu watsap sadece çiftler için mi var? Ben gecenin 3 ünde kardeşlerimle yazişiyorum mesela.
Ohooo ben akraba kardes herkesle yazışıyorum ki...onun bi şüpheli şaibeli davranışları oldu w atsap ı kapayıp ortadan kaybolmak,durduk yerde son görülmesini açma,sabah akşam yazışmak vs şüpheleniyorum

Whatsap in sorunu o. Benim sevgilimin de oluyor oyle. Hatta bazi kiz arkadaşlarımın da. Konuşuyor yaziyor mesela bir iki saat onceki girdigi yaziyor. Yazilimin sorunudur. Hemen kotu dusunmeyin lutfen iciniz rahat olsun.

Bizde de bazen öyle oluyor tatliskom :)) dert etme içini ferah tut ama ki içinde güvensizlik varsa sorularınla yanilt onu mutlaka düşecektir

bende paranoyaktım bir ara ama bazende bizdede oluyor güvenmemen için problem yok

canım ya whatsapp a sadece senle mi konuşmak için giriyor . ben her dakka yazışıyorum arkadaşlarımla sevgilimin kafayı yemesi lazım heralde . oda girer çıkar yani sorun etmem banane .bir sürü arkadaşımız ,ailemiz iş arkadaşlarımız vs var .

Ben adamı çok mu bunaltmışım ki ya hu barışayım çarsamba barine biliym güvenemedim bi türlü netten diye galiba ayh uğrasmıym bunlarla ben

Mesela şimdi de niye hiç whatsap a girmiyo diye şüpheleniyorum...o kadar yazışan sürekli adam gece gündüz.şimdi hiç niye bakmıyo diye merak ediyorum

Android telefon kullanıyorsan sana hemen bir çözüm yolu söyliyim. Iphone kullanıyorsan yalan olur bu söylediklerim çünkü Appstor'da bu program yok.

Telefonumuza hemencik bir '' Whatsdog '' programı indiriyoruz.Bu programı indirip açtıktan sonra ekranda numara yazmak için bir alan var zaten.Oraya kimin giriş çıkışını kontrol etmek istiyorsan onun numarasını yazıyorsun.Ve bu program sana numarasını yazdığın kişi whatsapp'a girdiği anda bildirim gönderiyor ve kaç dakika whatsapp'ta durduğunu gösteriyor.Tabi kaçta çıktığınıda.

Şahsen ben Samsung kullanırken sevgilimin son görülmesi kapalı olduğundan,tartışmak yerine bu programı indirip kullanıyodum.Buluşucağımız zaman programı telefondan kaldırıp,eve dönünce yine indiriyodum filan yani böyle işte.
Son görülme sabitleme var mı bilemem.Ama varsada Whatsdog yakalar

Not: Kişi böyle bir programla takip edildiğini kesinlikle anlamıyor.Zaten benim yanına giderken silip,eve dönünce geri yüklememden bu çıkarımı yapabilirsin.Haaa ama eğerki Iphone kullanıyorsan,söylediklerimi unut.
Sevgileeeer.

sen kaç yaşındasın merak ettim . bece çok bunaltıyorsun . sanki whatsaapa girince seni aldatıyor . ben olsam girmeyince meraklanırım yani girmiyor acaba nerde neye meşgul diye . mesela bütün gün girmezse merak ederim açıkcası .

Whatsdog programını ben de indirecektim. Ama sevgilimin son görülme saati kapalı olduğu için takibe alamadım. Siz nasil kapalıyken takibe alabilmistiniz?

Benim eşim de günlük yazar bana watsapptan ama onda da son görülme zamanı görünmüyor, bazen oluyor yani takmamaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…