- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
- Konu Sahibi Dindirella
-
valla sesli güldümSeviyom
Ya bence hiç sıkıntı değil aslında,sabahtan aksama konuşsa karışmam hiç de kıskanç değlim ama bi kaç kez,şüpheli davranışları oldu şpheleniyorum bende.ne bileyim koca adam 36 yasında yapmaz heralde a demi boşvereyimÖyle bir şey neden yapsın ki? Bu kadar takıntılı olmayın bence.İlişkinize whatsapp son görülmeye bakarak mı yön veriyorsunuz? Son görülme aynı olsa ne olur farklı olsa ne olur?
Aynısı bende de oluyor bazen.Ya whatsapp ya da internetten kaynaklı bir sorun olabilir bu kadar kafaya takmayın.Öyle bir program falan da yok bildiğim kadarıyla.Aldatacak olan adam her şekilde aldatır zaten bunu whatsappla anlayamazsınız.Ordan konuşmaz,başka yerden konuşur yapacak olsa.Siz bence ya güvenmeyi öğrenin ya da ilişkinizi tekrar gözden geçirin.Ya bence hiç sıkıntı değil aslında,sabahtan aksama konuşsa karışmam hiç de kıskanç değlim ama bi kaç kez,şüpheli davranışları oldu şpheleniyorum bende.ne bileyim koca adam 36 yasında yapmaz heralde a demi boşvereyim
Ohooo ben akraba kardes herkesle yazışıyorum ki...onun bi şüpheli şaibeli davranışları oldu w atsap ı kapayıp ortadan kaybolmak,durduk yerde son görülmesini açma,sabah akşam yazışmak vs şüpheleniyorumYa ben bu son görülmeden takibi anlamiyorum. Bu watsap sadece çiftler için mi var? Ben gecenin 3 ünde kardeşlerimle yazişiyorum mesela.
Bizde de bazen öyle oluyor tatliskom :)) dert etme içini ferah tut ama ki içinde güvensizlik varsa sorularınla yanilt onu mutlaka düşecektirKızlar malumunuz erkek arkadasımla whatsap sorunumuz vardı.hep whatsap da idi.şimdi hiç girmiyo görünüyo ama o yukarıdaki saat bi sre sonra çıkar ya öyle diil sabit duruyo...ve hatta bana yazarken bi saat sonra yıne o saat yazıyo.günahını almak istemiyore...ama böyle bir program var mı? Netten baktım bulamadım.siz biliyor musunuz? Son görlme sabitlenebiliyor mu? Allahım ben bu adama niye hiç güvenmiyorum hiç bilmiyorum
bende paranoyaktım bir ara ama bazende bizdede oluyor güvenmemen için problem yokKızlar malumunuz erkek arkadasımla whatsap sorunumuz vardı.hep whatsap da idi.şimdi hiç girmiyo görünüyo ama o yukarıdaki saat bi sre sonra çıkar ya öyle diil sabit duruyo...ve hatta bana yazarken bi saat sonra yıne o saat yazıyo.günahını almak istemiyore...ama böyle bir program var mı? Netten baktım bulamadım.siz biliyor musunuz? Son görlme sabitlenebiliyor mu? Allahım ben bu adama niye hiç güvenmiyorum hiç bilmiyorum
sen kaç yaşındasın merak ettim . bece çok bunaltıyorsun . sanki whatsaapa girince seni aldatıyor . ben olsam girmeyince meraklanırım yani girmiyor acaba nerde neye meşgul diye . mesela bütün gün girmezse merak ederim açıkcası .Ya bence hiç sıkıntı değil aslında,sabahtan aksama konuşsa karışmam hiç de kıskanç değlim ama bi kaç kez,şüpheli davranışları oldu şpheleniyorum bende.ne bileyim koca adam 36 yasında yapmaz heralde a demi boşvereyim
Whatsdog programını ben de indirecektim. Ama sevgilimin son görülme saati kapalı olduğu için takibe alamadım. Siz nasil kapalıyken takibe alabilmistiniz?Android telefon kullanıyorsan sana hemen bir çözüm yolu söyliyim. Iphone kullanıyorsan yalan olur bu söylediklerim çünkü Appstor'da bu program yok.
Telefonumuza hemencik bir '' Whatsdog '' programı indiriyoruz.Bu programı indirip açtıktan sonra ekranda numara yazmak için bir alan var zaten.Oraya kimin giriş çıkışını kontrol etmek istiyorsan onun numarasını yazıyorsun.Ve bu program sana numarasını yazdığın kişi whatsapp'a girdiği anda bildirim gönderiyor ve kaç dakika whatsapp'ta durduğunu gösteriyor.Tabi kaçta çıktığınıda.
Şahsen ben Samsung kullanırken sevgilimin son görülmesi kapalı olduğundan,tartışmak yerine bu programı indirip kullanıyodum.Buluşucağımız zaman programı telefondan kaldırıp,eve dönünce yine indiriyodum filan yani böyle işte.
Son görülme sabitleme var mı bilemem.Ama varsada Whatsdog yakalar
Not: Kişi böyle bir programla takip edildiğini kesinlikle anlamıyor.Zaten benim yanına giderken silip,eve dönünce geri yüklememden bu çıkarımı yapabilirsin.Haaa ama eğerki Iphone kullanıyorsan,söylediklerimi unut.
Sevgileeeer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?