- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
- 78
- Konu Sahibi Dindirella
-
akıllı kızsın lafım yok . ben olsam kavga çıkarırım mesela
öyle evet kapatırsa mesela dimi niye kapatıyor son görülmeyi merak ederim . ama girsin çıksın o sıkıntı değil .
Benim sevgilim de son görülmesini durduk yere kapattığı için merak ediyordum,bu program iyi olduHayır.Tek numara
tüh ya baktım şimdi gerçekten yokmuş sağlık olsunYok vallaGüzelim samsungu bırakıp Iphone geçtiğim gün inme indi sol yanıma valla.Çünkü değişikliği yapmadan önce olmadığını bilmiyordum.Kısmet
Neti kapatip mesajini yaziyo gondere basıp cikiyo, neti tekrar acinca mesaj gitmis oluyo.
O kadarini bilemem :)Belkide başka program kullanıyordur?
Viber? Line? Bip? Tango? gibi.
Gözde bundan sonra bişi olduunda sana mesaj atcam önce.lütfen gnde en az bir kez kk ya bak.seni ilişki danışmanım olarak işe aldımYok valla hayatta kavga çıkarmam.Sormam bile.Hep başka türlü öğrenme ve konuyu çözme tekniklerim vardır.Buda onu hep gururlandırır. ''Aaa Gözde bana çok güvenir hiç sıkmaz'' diye.Canım benim
Gözde bundan sonra bişi olduunda sana mesaj atcam önce.lütfen gnde en az bir kez kk ya bak.seni ilişki danışmanım olarak işe aldım
Bak buna hiç bakmadım ben bi bunuda kontrol edeyimBelkide başka program kullanıyordur?
Viber? Line? Bip? Tango? gibi.
HiçBu akıllı telefonlar bizi ne hale soktu ya hu
burcu ne seni şüpheye sokan bu beyfendinin
Ağustos doğumlu ne oluyo kiburcu ne seni şüpheye sokan bu beyfendinin
kaç ağustos ama oda önemli insan merak etmezmi hiç ya :)Ağustos doğumlu ne oluyo ki
Yirmisikaç ağustos ama oda önemli insan merak etmezmi hiç ya :)
Madem güven yok ne diye devam ediyorsun. Atıyorum adam whatsapa girmiyor hic msj var arama var onlarda son görülme mi var.birakinda erkekler düşünsün kadinlar teknoloji araciligiyla kafayi yer gibi.Kızlar malumunuz erkek arkadasımla whatsap sorunumuz vardı.hep whatsap da idi.şimdi hiç girmiyo görünüyo ama o yukarıdaki saat bi sre sonra çıkar ya öyle diil sabit duruyo...ve hatta bana yazarken bi saat sonra yıne o saat yazıyo.günahını almak istemiyore...ama böyle bir program var mı? Netten baktım bulamadım.siz biliyor musunuz? Son görlme sabitlenebiliyor mu? Allahım ben bu adama niye hiç güvenmiyorum hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?