Whatsap son görülme zamanı

akıllı kızsın lafım yok . ben olsam kavga çıkarırım mesela
öyle evet kapatırsa mesela dimi niye kapatıyor son görülmeyi merak ederim . ama girsin çıksın o sıkıntı değil .

Yok valla hayatta kavga çıkarmam.Sormam bile.Hep başka türlü öğrenme ve konuyu çözme tekniklerim vardır.Buda onu hep gururlandırır. ''Aaa Gözde bana çok güvenir hiç sıkmaz'' diye.Canım benim

Yok valla hayatta kavga çıkarmam.Sormam bile.Hep başka türlü öğrenme ve konuyu çözme tekniklerim vardır.Buda onu hep gururlandırır. ''Aaa Gözde bana çok güvenir hiç sıkmaz'' diye.Canım benim
Gözde bundan sonra bişi olduunda sana mesaj atcam önce.lütfen gnde en az bir kez kk ya bak.seni ilişki danışmanım olarak işe aldım

Gözde bundan sonra bişi olduunda sana mesaj atcam önce.lütfen gnde en az bir kez kk ya bak.seni ilişki danışmanım olarak işe aldım

Haha Olur her zaman Arkadaşlarımda bu yönlü dibimden ayrılmazlar zaten.Yanındayım

Güncelleme yapsın. . Donmuş arada bizde de öyle oluyo

Gizlilik ayarlari var, oradan ayarlaniyo ve ne zaman hangi saatte girdigin gozukmuyo artik ..

Madem güven yok ne diye devam ediyorsun. Atıyorum adam whatsapa girmiyor hic msj var arama var onlarda son görülme mi var.birakinda erkekler düşünsün kadinlar teknoloji araciligiyla kafayi yer gibi.

bazen yasisirken erkek arkadasim cevrimici gorunmesine ragmen atrigim mesajlar tek tik oluyor. yani cevrimici gorunuyor bende ama halbuki adamin neti kapanmis oluyor :) yada girmis bakmis oluyor gun icinde ama son gorulme bi gece once 03 te falan takili kaliyor ki oda sikayetci bu konuda. tamamen uygulama ve internetle alakali.
ama bazen neti kapatip kapatip girme olayi da oluyor. yami mesela bana sevmedigim biri yazdiginda neti kapatip girip bakiyorum ve mesajini siliyorum. neti actigimda okundu olarakta goruldu olarakta gorunmuyor. ama surekli yapmk sikar insani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…