Whatsap son görülme zamanı

Yok valla hayatta kavga çıkarmam.Sormam bile.Hep başka türlü öğrenme ve konuyu çözme tekniklerim vardır.Buda onu hep gururlandırır. ''Aaa Gözde bana çok güvenir hiç sıkmaz'' diye.Canım benim
tüyo ver bakalım bizede . ama whatsaap durumundan belli olmaz ya o işler . bende hep orda konuşuyorum arkadaşlarımla sık giriyorum . aldatmıyorum ki sevgilimi . aldattığını ordan anlayamazsın .

güvenmiyorsanız işiniz ne? ayrıca yapan adma her türlü yapar yeni bir tel alır başka bir programdan konuşur chat programımı yok bi tek vatsap mı sanki..
o olay internetin yavaş olduğu durumlarda yaşanıyor

Teknolojiden korkuyorum gerçekten (!)
İnsanlar paranoyak, insanlar güvensiz, insanlar saçma sapan işlerin peşinde.
Teknoloji biz insanların sonu olacak. Yakındır.
Keşke hala daha internete bilgisayarlardan girebiliyor olsaydık ve telefonumuzda 1 kontorun hesabını yapıyor olsydık..

beanim telefonumda son görülme saati gösterilmesin die bi ayar var o olabilirmi

Ben adamı çok mu bunaltmışım ki ya hu barışayım çarsamba barine biliym güvenemedim bi türlü netten diye galiba ayh uğrasmıym bunlarla ben

tbsl hanım 31 yaşındasınız. sizce büyümenin zamanı gelmedi mi?
ek olarak hemen her konunuza yazıyorum çok takıntılı birisiniz.
bir şekilde tedavi almanın bir yolunu bulun kendi iyiliğiniz için.

Bence biraz takıntılısınız
Adamın işi gücü başından aşkındır giremiyordur.

bende sevgilimi hep takip ediyorum
onunki de arada öyle oluyor
yazışsak bile önce ki bir saat görünüyor
anlamadım gitti

Bizde kullanıyoruz ama açık bırakıp gidince okuyorum her şeyi
Ayyy cevabını anlamak için 10 kere okudum ne demek istiyosun diye hahaha
Ben ofisteyken kullanıyorum bitek iş yaparken habire teli elime almış gibi gorunmeyeyım diye
Ama çıkarken kapatıyorum :)

Ayyy cevabını anlamak için 10 kere okudum ne demek istiyosun diye hahaha
Ben ofisteyken kullanıyorum bitek iş yaparken habire teli elime almış gibi gorunmeyeyım diye
Ama çıkarken kapatıyorum :)
Yok eşim evde açıyor bilgisayardan, çıkış yapmazsa öylece kalıyor. Ben de arada bakıyorum nedir ne oluyor diye

androidse whatsapp plus bence. bir de başka program var adını hatırlamıyorum. whatsappa girince otomatik net kesiyo. son görülme de sabit kalıyo

ne çok seviyorsunuz kendinize dert edinmeyi ya. rahat bırakın birbirinizi. bu kadar düşürmeyin ilişkilerinizi.

bnm son gorulmem acik esiminkide..dakka basi da bakmam ...arkadslariyla konusmus olabilir..ama bi anda son gorulmeyi kapatsa bnde noluyo derim yani..amannn bu teknoloji hepimizi paronayak yapti valla..eskiden bunlar yoktu catir catir mesajlasirdik..tek derdimiz "niye cvp gelmedi acaba"ydi..kafa rahatti..bde baska bi sohbet programi indirir yapicak adam ya da direk arar konusur .kilifina uydurur yani..

*son görülme ayarı çok rahat yapılıyor ama sormadım tabi nasıl diye
*ayarlar bölümünden son görülme tamamen kaldırılabiliyorda
*dert mi bu demiş arkadaşlar bence dert. ÇÜNKÜ ORTADA BÜYÜK BİR GÜVEN PROBLEMİ VAR

Mutluluklar..

Mobil veriyi ya da wifiyi kapatip whatsappa girip yazmak istediği kişiye yazip whatsapptan cikinca mobil veriyi ya da wifiyi aciyor olabilir. Bunun icin programa gerek yok. Sende de ayni oluyorsa el aliskanligi olmustur adamda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…