- Konu Sahibi Dindirella
-
tüyo ver bakalım bizede . ama whatsaap durumundan belli olmaz ya o işler . bende hep orda konuşuyorum arkadaşlarımla sık giriyorum . aldatmıyorum ki sevgilimi . aldattığını ordan anlayamazsın .Yok valla hayatta kavga çıkarmam.Sormam bile.Hep başka türlü öğrenme ve konuyu çözme tekniklerim vardır.Buda onu hep gururlandırır. ''Aaa Gözde bana çok güvenir hiç sıkmaz'' diye.Canım benim
beanim telefonumda son görülme saati gösterilmesin die bi ayar var o olabilirmiKızlar malumunuz erkek arkadasımla whatsap sorunumuz vardı.hep whatsap da idi.şimdi hiç girmiyo görünüyo ama o yukarıdaki saat bi sre sonra çıkar ya öyle diil sabit duruyo...ve hatta bana yazarken bi saat sonra yıne o saat yazıyo.günahını almak istemiyore...ama böyle bir program var mı? Netten baktım bulamadım.siz biliyor musunuz? Son görlme sabitlenebiliyor mu? Allahım ben bu adama niye hiç güvenmiyorum hiç bilmiyorum
Ben adamı çok mu bunaltmışım ki ya hu barışayım çarsamba barine biliym güvenemedim bi türlü netten diye galiba ayh uğrasmıym bunlarla ben
Nedenkineee :) ben hep watsappweb kullanıyorumEvliler için whatsappweb en güzeli
Bizde kullanıyoruz ama açık bırakıp gidince okuyorum her şeyiNedenkineee :) ben hep watsappweb kullanıyorum
Ayyy cevabını anlamak için 10 kere okudum ne demek istiyosun diye hahahaBizde kullanıyoruz ama açık bırakıp gidince okuyorum her şeyi
Yok eşim evde açıyor bilgisayardan, çıkış yapmazsa öylece kalıyor. Ben de arada bakıyorum nedir ne oluyor diyeAyyy cevabını anlamak için 10 kere okudum ne demek istiyosun diye hahaha
Ben ofisteyken kullanıyorum bitek iş yaparken habire teli elime almış gibi gorunmeyeyım diye
Ama çıkarken kapatıyorum :)
Bak şimdi bende eşiminkini evdeki pcye okutsamda bende mi kontrol moduna girsem hahahYok eşim evde açıyor bilgisayardan, çıkış yapmazsa öylece kalıyor. Ben de arada bakıyorum nedir ne oluyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?