- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
- 78
- Konu Sahibi Dindirella
-
Whatsdog programını ben de indirecektim. Ama sevgilimin son görülme saati kapalı olduğu için takibe alamadım. Siz nasil kapalıyken takibe alabilmistiniz?
Canım saol da uğrasmıym o kadar da ya ne bileyim saol yine de...güvenmeyi seçiyoreAndroid telefon kullanıyorsan sana hemen bir çözüm yolu söyliyim. Iphone kullanıyorsan yalan olur bu söylediklerim çünkü Appstor'da bu program yok.
Telefonumuza hemencik bir '' Whatsdog '' programı indiriyoruz.Bu programı indirip açtıktan sonra ekranda numara yazmak için bir alan var zaten.Oraya kimin giriş çıkışını kontrol etmek istiyorsan onun numarasını yazıyorsun.Ve bu program sana numarasını yazdığın kişi whatsapp'a girdiği anda bildirim gönderiyor ve kaç dakika whatsapp'ta durduğunu gösteriyor.Tabi kaçta çıktığınıda.
Şahsen ben Samsung kullanırken sevgilimin son görülmesi kapalı olduğundan,tartışmak yerine bu programı indirip kullanıyodum.Buluşucağımız zaman programı telefondan kaldırıp,eve dönünce yine indiriyodum filan yani böyle işte.
Son görülme sabitleme var mı bilemem.Ama varsada Whatsdog yakalar
Not: Kişi böyle bir programla takip edildiğini kesinlikle anlamıyor.Zaten benim yanına giderken silip,eve dönünce geri yüklememden bu çıkarımı yapabilirsin.Haaa ama eğerki Iphone kullanıyorsan,söylediklerimi unut.
Sevgileeeer.
32sen kaç yaşındasın merak ettim . bece çok bunaltıyorsun . sanki whatsaapa girince seni aldatıyor . ben olsam girmeyince meraklanırım yani girmiyor acaba nerde neye meşgul diye . mesela bütün gün girmezse merak ederim açıkcası .
Aylar önce takip etmek istediğimde hata vermişti son görülmesi kapalı olduğu için. Su an yeniden indirdim programı,olduSon görülmesi kapalı olduğunda kullanılıyor zaten o program.Ne demek son görülmesi kapalı olduğundan takibe alamadım :))))) Program kendi görülmesini gizleyenleri ifşa etmek için var zaten.Yani son görülmesinin kapalı olması sizin programı kullanmanıza engel değilki.Hatta dediğim gibi amaç bu zaten.
öyle deme canım ya kıskanıyorsun seviyorsun demek çok .32ama beynen 12 sanırım
anaaa bir yaşıma daha girdim . yahı girse ne olcak whatsapa sevgiliyle mi konuşmaya giriliyor bir tek?Android telefon kullanıyorsan sana hemen bir çözüm yolu söyliyim. Iphone kullanıyorsan yalan olur bu söylediklerim çünkü Appstor'da bu program yok.
Telefonumuza hemencik bir '' Whatsdog '' programı indiriyoruz.Bu programı indirip açtıktan sonra ekranda numara yazmak için bir alan var zaten.Oraya kimin giriş çıkışını kontrol etmek istiyorsan onun numarasını yazıyorsun.Ve bu program sana numarasını yazdığın kişi whatsapp'a girdiği anda bildirim gönderiyor ve kaç dakika whatsapp'ta durduğunu gösteriyor.Tabi kaçta çıktığınıda.
Şahsen ben Samsung kullanırken sevgilimin son görülmesi kapalı olduğundan,tartışmak yerine bu programı indirip kullanıyodum.Buluşucağımız zaman programı telefondan kaldırıp,eve dönünce yine indiriyodum filan yani böyle işte.
Son görülme sabitleme var mı bilemem.Ama varsada Whatsdog yakalar
Not: Kişi böyle bir programla takip edildiğini kesinlikle anlamıyor.Zaten benim yanına giderken silip,eve dönünce geri yüklememden bu çıkarımı yapabilirsin.Haaa ama eğerki Iphone kullanıyorsan,söylediklerimi unut.
Sevgileeeer.
Aylar önce takip etmek istediğimde hata vermişti son görülmesi kapalı olduğu için. Su an yeniden indirdim programı,olduama nasıl kullanacağım bilmiyorum sevgilimin telefon numarasini ekledim
anaaa bir yaşıma daha girdim . yahı girse ne olcak whatsapa sevgiliyle mi konuşmaya giriliyor bir tek?
Birden fazla numara ekleyebiliyor muyuz peki?Olduğuna göre sıkıntı yok,şimdi sadece whatsappa girmesini bekle :) hatta denemek için whatsapptan ona yaz oda okumak için girince sana whatsdogdan bildirim gelir emin olursun durumdan.oluyo yani girincce bildirimin gelir yeşil köpek görünür ekranın sol üstünde merak etme
akıllı kızsın lafım yok . ben olsam kavga çıkarırım meselaHayır ondan değil tabiki.Ben girdiği zaman bana bildirim geldiğinde vaaay neden girdin kimle konuşuyosun ahanda yakaladım tarzı bişey söylemedim zaten.Sadece durduk yere son görülme kapatınca nedenini sorup germek yerine bu yöntemi seçtim.Sonuç olarak en fazla durduğu süre yine 2-3 dakikaydı gündede bi kaç kere girdi.Özel bi sebebi yokmuş gizlemesinin bunu anlamış oldum.Yoksa giremez diye düşündüğümden değil.Neden sormadın diye soracak olursan,bu tür meraklarımı göstere göstere yaşamak yerine ay ben sana çok güveniyoruuuum diye pohpohlayıp,ama fark ettirmedende takip eden cinstenim.Güzel oluyor böyle.Sıfır tartışma.Ondan yani.
Birden fazla numara ekleyebiliyor muyuz peki?
Canim erkek arkadasinin gunahini almak istemiyorum ama, interneti kapatip giriyor olabilir. Mesela interneti kapatiyo, vatsapa giriyo mesaji gonderiyo. Vatsaptan cikip internetini tekrar aciyo son gorulmesi degismiyo ama mesaj gitmis oluyo. Benim bircok arkadasim bunu yapiyolar. Ama bence sevgilini sıkma bu tür konularla. :)Kızlar malumunuz erkek arkadasımla whatsap sorunumuz vardı.hep whatsap da idi.şimdi hiç girmiyo görünüyo ama o yukarıdaki saat bi sre sonra çıkar ya öyle diil sabit duruyo...ve hatta bana yazarken bi saat sonra yıne o saat yazıyo.günahını almak istemiyore...ama böyle bir program var mı? Netten baktım bulamadım.siz biliyor musunuz? Son görlme sabitlenebiliyor mu? Allahım ben bu adama niye hiç güvenmiyorum hiç bilmiyorum
ay bunun ıphone için uyarlanmış hali yokmudur yaHayır ondan değil tabiki.Ben girdiği zaman bana bildirim geldiğinde vaaay neden girdin kimle konuşuyosun ahanda yakaladım tarzı bişey söylemedim zaten.Sadece durduk yere son görülme kapatınca nedenini sorup germek yerine bu yöntemi seçtim.Sonuç olarak en fazla durduğu süre yine 2-3 dakikaydı gündede bi kaç kere girdi.Özel bi sebebi yokmuş gizlemesinin bunu anlamış oldum.Yoksa giremez diye düşündüğümden değil.Neden sormadın diye soracak olursan,bu tür meraklarımı göstere göstere yaşamak yerine ay ben sana çok güveniyoruuuum diye pohpohlayıp,ama fark ettirmedende takip eden cinstenim.Güzel oluyor böyle.Sıfır tartışma.Ondan yani.
Ay zaten yazmislar bunu :))Canim erkek arkadasinin gunahini almak istemiyorum ama, interneti kapatip giriyor olabilir. Mesela interneti kapatiyo, vatsapa giriyo mesaji gonderiyo. Vatsaptan cikip internetini tekrar aciyo son gorulmesi degismiyo ama mesaj gitmis oluyo. Benim bircok arkadasim bunu yapiyolar. Ama bence sevgilini sıkma bu tür konularla. :)
ay bunun ıphone için uyarlanmış hali yokmudur ya
neti kapatınca nasıl msj gidiyor onu anlamadımCanim erkek arkadasinin gunahini almak istemiyorum ama, interneti kapatip giriyor olabilir. Mesela interneti kapatiyo, vatsapa giriyo mesaji gonderiyo. Vatsaptan cikip internetini tekrar aciyo son gorulmesi degismiyo ama mesaj gitmis oluyo. Benim bircok arkadasim bunu yapiyolar. Ama bence sevgilini sıkma bu tür konularla. :)
Neti kapatip mesajini yaziyo gondere basıp cikiyo, neti tekrar acinca mesaj gitmis oluyo.neti kapatınca nasıl msj gidiyor onu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?