Whatsap son görülme zamanı

Whatsdog programını ben de indirecektim. Ama sevgilimin son görülme saati kapalı olduğu için takibe alamadım. Siz nasil kapalıyken takibe alabilmistiniz?

Son görülmesi kapalı olduğunda kullanılıyor zaten o program.Ne demek son görülmesi kapalı olduğundan takibe alamadım :))))) Program kendi görülmesini gizleyenleri ifşa etmek için var zaten.Yani son görülmesinin kapalı olması sizin programı kullanmanıza engel değilki.Hatta dediğim gibi amaç bu zaten.

Canım saol da uğrasmıym o kadar da ya ne bileyim saol yine de...güvenmeyi seçiyore

32ama beynen 12 sanırım

Aylar önce takip etmek istediğimde hata vermişti son görülmesi kapalı olduğu için. Su an yeniden indirdim programı,oldu ama nasıl kullanacağım bilmiyorum sevgilimin telefon numarasini ekledim

32ama beynen 12 sanırım
öyle deme canım ya kıskanıyorsun seviyorsun demek çok .
aslında banada oluyor bazen acaba kimle konuşuyor diyorum sonra kendime bakıyorum sürekli whatsaaptayım . o benim içinde öyle düşünüyor mu acaba diye düşündüm şimdi .
ama dediğim gibi rahat ol kasma . çok kıskandığını belli edersen adam bunalır .

anaaa bir yaşıma daha girdim . yahı girse ne olcak whatsapa sevgiliyle mi konuşmaya giriliyor bir tek?

Aylar önce takip etmek istediğimde hata vermişti son görülmesi kapalı olduğu için. Su an yeniden indirdim programı,oldu ama nasıl kullanacağım bilmiyorum sevgilimin telefon numarasini ekledim

Olduğuna göre sıkıntı yok,şimdi sadece whatsappa girmesini bekle :) hatta denemek için whatsapptan ona yaz oda okumak için girince sana whatsdogdan bildirim gelir emin olursun durumdan.oluyo yani girincce bildirimin gelir yeşil köpek görünür ekranın sol üstünde merak etme

Malesef bu tarz programlar mevcut veri kapatıp açmaya gerek olmadan aynı işi yapıp son görülmenin sabit kalmasını sağlıyor, fakat söyle bi durumda var telefon çekmeyen bir yerdeyse de yazışmalar son görülmeyi değiştirmiyor

anaaa bir yaşıma daha girdim . yahı girse ne olcak whatsapa sevgiliyle mi konuşmaya giriliyor bir tek?

Hayır ondan değil tabiki.Ben girdiği zaman bana bildirim geldiğinde vaaay neden girdin kimle konuşuyosun ahanda yakaladım tarzı bişey söylemedim zaten.Sadece durduk yere son görülme kapatınca nedenini sorup germek yerine bu yöntemi seçtim.Sonuç olarak en fazla durduğu süre yine 2-3 dakikaydı gündede bi kaç kere girdi.Özel bi sebebi yokmuş gizlemesinin bunu anlamış oldum.Yoksa giremez diye düşündüğümden değil.Neden sormadın diye soracak olursan,bu tür meraklarımı göstere göstere yaşamak yerine ay ben sana çok güveniyoruuuum diye pohpohlayıp,ama fark ettirmedende takip eden cinstenim.Güzel oluyor böyle.Sıfır tartışma.Ondan yani.

Birden fazla numara ekleyebiliyor muyuz peki?

akıllı kızsın lafım yok . ben olsam kavga çıkarırım mesela
öyle evet kapatırsa mesela dimi niye kapatıyor son görülmeyi merak ederim . ama girsin çıksın o sıkıntı değil .

Canim erkek arkadasinin gunahini almak istemiyorum ama, interneti kapatip giriyor olabilir. Mesela interneti kapatiyo, vatsapa giriyo mesaji gonderiyo. Vatsaptan cikip internetini tekrar aciyo son gorulmesi degismiyo ama mesaj gitmis oluyo. Benim bircok arkadasim bunu yapiyolar. Ama bence sevgilini sıkma bu tür konularla. :)

ay bunun ıphone için uyarlanmış hali yokmudur ya

Ay zaten yazmislar bunu :))

neti kapatınca nasıl msj gidiyor onu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…