• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

WhatsApp kardeşimin teli

Eski sevgilisiyle engellemişler birbirlerini hatta eski sevgili buna ek olarak konu sahibinin kardeşini de engellemiş. Ama şimdi baktığında engel kalkmış. Kafa karıştırmaya mı çalışıyor nedir amacı diyo. Ben böyle anladım.
Helal olsun valla. Anlattigina yaklasamadim bile :)

Eski sevgililer yapar boyle seyler. Bakinca aa acaba noldu demen icin yapmistir. Gider yazarsin bi sey cikmaz

Ilginc ilginc anlamlar cikarmayin su sosyal medya hesaplarindaki hareketlerden. Sevgilin ne kadar stratejik zekaymis ki senin engelini birakip kardesinin engelini kaldirinca aklini karisacagini dusunmus! Sen kendi aklini karistirmissin. Ne diye kardesine numarasini ekleyip dakika basi engel var mi yok mu diye takip ediyorsun. Silsene numarasini. Ne zamana kadar hafiye gibi takip edeceksin. Whatsapp profilinde baskasiyla fotosunu gorene kadar mi?

Konudaki gizli ozne sanirim sevgili kisisi
Sallayin gitsin, arayip sormaya da calismayin yani yuzsuz gibi

Vaovv kardeşinin engelini kaldırdığına göre çok pişman.:işsiz:
Senin engelini de kaldırırsa istemeye gelecek hazırlık yap! :işsiz:

kardesi watsabi silip tekrar yuklediyse engel kalkiyor diye biliyorum , emin degilim ama altinda birsey aramayin bence :)

Yorumlar çok güzel ya. Acayip güldüm.
Gerçekten 26 yaşında ve lisans mezunu musunuz?
Adam nasıl biri ki annen kızımı rahatsız etme demiş falan.
Her neyse bence kurcalamayın, bir şey çıkmaz ordan

Back
X