- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Profil fotosu ve hakkında kısmı yok, kendisi mi öyle ayarladı kiEvet rehberinde kayitlisiniz
Rüyalarıma gidiyor bırakamıyorum kiEvet rehberinde kayitlisin büyük ihtimalle ama bırak artık şu adami. Bazen bitmeside hayırlıdır. Evlensende ayrilacaktin. Etrafına bak biraz.
Birkaç kez daha birbirimizi silip, durduk yere geri ekliyorduk. Bu sefer ben sildim, bir baktım onun da fotosu vs gitti. Yine sildi dedim. Ama fark ettim ki silmemis bu sefer sanırımEvet kayıtlısın.
İsmini silse numaran kalsa da öyle
İsmini değiştirsede öyle.
Henüz rehberden silmemiş
Erkekler böyledir hep
Yok o öyle şeyleri unutmaz:) teşekkür ederimRehberinde kayitlisin
Silmeyi unutmustur.
O ihtimali de düşündüm. Babamın son görülmesi açık, ama onda görülmüyor. Bende görülebiliyorKayıtlı olmanız şart değil.
Profil resmi kayıtlı olmayan kişilere kapalıdır.
Babanızın son görülme ayarı kapalıdır. Kendi son görülmesi kapalıysa karşı tarafı da göremez.
Hmmm bak ruyani yorumlayim yakın zamanda haber alacaksın ondan ahada şuraya yazıyorum demedi deme.( Ciddiyim)Rüyalarıma gidiyor bırakamıyorum kiEn son rüyamda hamileydim ondan
Böyle takip etmeyi bırakmazsan daha çok görürsün rüyanda... bilinçaltını kendin dolduruyorsun böyle yaparak.Rüyalarıma gidiyor bırakamıyorum kiEn son rüyamda hamileydim ondan
O zamam lazim olir belki diye silmemisYok o öyle şeyleri unutmaz:) teşekkür ederim
Olumlu olumsuz mu? Ondan aldığım haber söz nişan haberi de olabilir evlenmeye kendisi ve ailesi baya merakliydiHmmm bak ruyani yorumlayim yakın zamanda haber alacaksın ondan ahada şuraya yazıyorum demedi deme.( Ciddiyim)
Hahahaha whatsappını da kendine benzetmiştirO zaman profil resmini mi sildi, yoksa siz resmi görüyor olurdunuz. Bilemedim.
Gerçi bunlar dengesiz. Her şey olabilir
Hamilelik sıkıntı olarak yorumlanır isabetli görmüşsün onun tarafindan sıkıntıdasın demekki.Rüyalarıma gidiyor bırakamıyorum kiEn son rüyamda hamileydim ondan
Hatta diyorum ki ayrılsak da bu bebeği ona haber vermek zorundayım, ben babasız büyütemem o da essek gibi bakmak zorunda diyorum.Hamilelik sıkıntı olarak yorumlanır isabetli görmüşsün onun tarafindan sıkıntıdasın demekki.
Hakkında hayırlısını istemekten başka yapacak bir şey yok ama bu kadar aklım kaldıysa ara iki medeni insan gibi oturup konusun. Bunun gururla alakası yok yaşanan bir ilişki var sonuçta .Böyle giderse hayatına birinin girdiğini duysan depresyona girersin. En azından elimden geleni yaptım adım bile attım dersin.Olumlu olumsuz mu? Ondan aldığım haber söz nişan haberi de olabilir evlenmeye kendisi ve ailesi baya merakliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?