- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Şöyle bir durum söz konusu, ben onu defalarca yaptım. Beni 2kez terk etti, ikisinde de dön diye yalvardım. Ikisinde de kendisi haksızdı. Buna rağmen ben dön dedim. En son benimle barışmak istiyordu, affet demişti ama ailesi mani oldu. O da ailesini dinledi ki bu benim asla kabul edemeyeceğim bir şey. Eğitimime destek değildi hatta istemiyordu mesela vs vs.Hakkında hayırlısını istemekten başka yapacak bir şey yok ama bu kadar aklım kaldıysa ara iki medeni insan gibi oturup konusun. Bunun gururla alakası yok yaşanan bir ilişki var sonuçta .Böyle giderse hayatına birinin girdiğini duysan depresyona girersin. En azından elimden geleni yaptım adım bile attım dersin.
Amaan boşverin, sosyal medyada takibi de bırakmaz bu modeller. Peh.Hahahaha whatsappını da kendine benzetmiştir
Sosyal medyası yok. Ama beni ekleyip ekleyip siliyor whatsappdan anlamadım neden böyle yapıyorAmaan boşverin, sosyal medyada takibi de bırakmaz bu modeller. Peh.
Kontrol ediyordur sizi, profil fotonuzu, durumunuzu, hikayenizi falan.Sosyal medyası yok. Ama beni ekleyip ekleyip siliyor whatsappdan anlamadım neden böyle yapıyor
Bir kere fake hesabıyla(biliyorum yakaladım eminim o) benim profilimi takip etti. Birkaç saat sonra geri çıktı.Kontrol ediyordur sizi, profil fotonuzu, durumunuzu, hikayenizi falan.
Aklımızı karıştırmaya çalışıyorlar bence:))Silmemiş rehberden demek ki.
Valla cnm benimki de silmiyor, hatta sosyal medyadan da takipte. Hem terkedip hem de storylerimi hiç atlamaması ne iş anlamıyorum cidden. Üzülsek mi sevinsek mi bilemedim
Başarıyorlar o zaman karıştırmayı:)Aklımızı karıştırmaya çalışıyorlar bence:))
Öyle mi diyorsun, aklıma şey bile geliyor. Sozlenecek kızla fotosunu koyacak ben görebileyim diye şey ediyorBaşarıyorlar o zaman karıştırmayı:)
Ama bu tiplerde geri dönme potansiyeli yüksek bence:)
Ay yaparlar valla hiç şaşırmam.Öyle mi diyorsun, aklıma şey bile geliyor. Sozlenecek kızla fotosunu koyacak ben görebileyim diye şey ediyor
Numaram ezberindeBen genelde aramasını istemediğim insanları özellikle kaydedip bırakıyorum ki ararsa açmayayım
Kendime kızıyorum zaten en çok. O sana neler etti neden hâlâ takiptesin diye kendime kızıyorumAy yaparlar valla hiç şaşırmam.
Hiç umrunuzda olmasın, bakmayın bile. Bu ne canım çocuk oyuncağı mı bu. Aaa.
O çok normal ya. Kahrolası merak güdümüzKendime kızıyorum zaten en çok. O sana neler etti neden hâlâ takiptesin diye kendime kızıyorum
Bi tweet okumustum "unutuluyorsun profiline günde 50kez giriyordum şimdi 29 kere giriyorum" diyeO çok normal ya. Kahrolası merak güdümüz
Naptı netti merakından zaten bir türlü salamıyoruz. Ama bir gün geliyor, bir bakıyorsunuz kaç gündür aklınıza gelmemiş, kaç gündür bakmamışsınız. "Aa unutmuşum ya" diyorsunuz. Geçiyor gidiyor.
He valla aynen öyle. Acele etmeyin ama, zamanla geçiyor.Bi tweet okumustum "unutuluyorsun profiline günde 50kez giriyordum şimdi 29 kere giriyorum" diyeyavaş yavaş azalacak diye mi
Bu dediğinizi yapacağım:)He valla aynen öyle. Acele etmeyin ama, zamanla geçiyor.
Ne zaman eliniz whatsappta ona bakmaya gitse kendinize meşgale bulun, kalkın su için, ne bileyim instagramda keşfete dadanın, onedioyu açın, balkına gidip gelin falan. Bir süre sonra zihniniz de eliniz de kaybediyor kontrol etme alışkanlığını.
Ona bakarak harcadığınız her saniye, her dakika kendinizden çalıyorsunuz öyle düşünün. İnanıyorum ben size, bakmayacaksınız! Yaşasın kadın dayanışmasıBu dediğinizi yapacağım:)
Yapıyorum traumaa kendime kötülüğü yine kendim yapıyorumNööööö bunu kendine yapmaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?