Whatsapp

Şöyle bir durum söz konusu, ben onu defalarca yaptım. Beni 2kez terk etti, ikisinde de dön diye yalvardım. Ikisinde de kendisi haksızdı. Buna rağmen ben dön dedim. En son benimle barışmak istiyordu, affet demişti ama ailesi mani oldu. O da ailesini dinledi ki bu benim asla kabul edemeyeceğim bir şey. Eğitimime destek değildi hatta istemiyordu mesela vs vs.

Kısacası mantık tarafım tamamen hayir lonely yakma kendini, bu seni defalarca terk etti anasının ağzına bakıyor sana çok haksızlık etti diyor.

Benim aklımın kalmasinin sebebi hâlâ sevmem ve biraz da nefret etmem

Silmemiş rehberden demek ki.
Valla cnm benimki de silmiyor, hatta sosyal medyadan da takipte. Hem terkedip hem de storylerimi hiç atlamaması ne iş anlamıyorum cidden. Üzülsek mi sevinsek mi bilemedim

Silmemiş rehberden demek ki.
Valla cnm benimki de silmiyor, hatta sosyal medyadan da takipte. Hem terkedip hem de storylerimi hiç atlamaması ne iş anlamıyorum cidden. Üzülsek mi sevinsek mi bilemedim
Aklımızı karıştırmaya çalışıyorlar bence:))

Kendime kızıyorum zaten en çok. O sana neler etti neden hâlâ takiptesin diye kendime kızıyorum
O çok normal ya. Kahrolası merak güdümüz
Naptı netti merakından zaten bir türlü salamıyoruz. Ama bir gün geliyor, bir bakıyorsunuz kaç gündür aklınıza gelmemiş, kaç gündür bakmamışsınız. "Aa unutmuşum ya" diyorsunuz. Geçiyor gidiyor.

Bi tweet okumustum "unutuluyorsun profiline günde 50kez giriyordum şimdi 29 kere giriyorum" diye yavaş yavaş azalacak diye mi

Bi tweet okumustum "unutuluyorsun profiline günde 50kez giriyordum şimdi 29 kere giriyorum" diye yavaş yavaş azalacak diye mi
He valla aynen öyle. Acele etmeyin ama, zamanla geçiyor.

Ne zaman eliniz whatsappta ona bakmaya gitse kendinize meşgale bulun, kalkın su için, ne bileyim instagramda keşfete dadanın, onedioyu açın, balkına gidip gelin falan. Bir süre sonra zihniniz de eliniz de kaybediyor kontrol etme alışkanlığını.

Bu dediğinizi yapacağım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…