- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Neyse boşver canın ne istiyosa yapYapıyorum traumaa kendime kötülüğü yine kendim yapıyorum
Düşünerek de öyle, ayy bakmayacağım insallah:))Ona bakarak harcadığınız her saniye, her dakika kendinizden çalıyorsunuz öyle düşünün. İnanıyorum ben size, bakmayacaksınız! Yaşasın kadın dayanışması
Yok onu yapmam zaten kendime bir o konuda inaniyorumNeyse boşver canın ne istiyosa yap
Ama arayıp mesaj atma tabi
O zaman sal gitsin bacım yaavvvv bizden kıymetli mi(yazar arka planda eski sevgilisinin fotoğrafına bakıp ağlıyor sümükleri fotoğrafa damlıyorYok onu yapmam zaten kendime bir o konuda inaniyorum
Ciddi mi kiz öyle bisey yok dimi ayrılmadınız sizO zaman sal gitsin bacım yaavvvv bizden kıymetli mi(yazar arka planda eski sevgilisinin fotoğrafına bakıp ağlıyor sümükleri fotoğrafa damlıyor)
Bi ay falan oluyo yaCiddi mi kiz öyle bisey yok dimi ayrılmadınız siz
Daha yeni yahu tabiki ağlıycaz sümüklerimiz damlamasa da olur :dBi ay falan oluyo ya
Ama sümük kısmı yalan o kısmı atlattım
Durum ve resmini herkese kapatmıştır son görülmesi açıktır kayıtlısın büyük ihtimalProfil fotosu ve hakkında kısmı yok, kendisi mi öyle ayarladı ki
O siler defalarca sildi:)İyi haber mi kötü haber mi bilemem ama erkekler asla numara silmez
Defalarca silenler, defalarca ekler o zaman ciddiye almaO siler defalarca sildi:)
Aynısını ben de düşünüyorum, konuda söyledim de zaten, ama dedim ya daha çok yeni ve merak duygusu varIlışkı bıtmıs rehberde ekli olsan ne olur olmasan ne olur ?
Profil fotoğrafı falan da geldi, kesin ekliyimKendisi öyle ayarlamış.
Hahahah tamamdırDefalarca silenler, defalarca ekler o zaman ciddiye alma
aynı ben siliyorum ekliyorum onun haberi olmaz çünkü watsap herkeze açık anlamazDefalarca silenler, defalarca ekler o zaman ciddiye alma
Ayrılmışsın ama sen de unutamamışsın oda silmemiş seni bi çekim var ama hayırlısı!!!Rüyalarıma gidiyor bırakamıyorum kiEn son rüyamda hamileydim ondan
Aramızdaki çekimi vardı ama kaynana karadelik görevi görerek oğlunu kendi sonsuz ve karanlık çekimine aldı.Ayrılmışsın ama sen de unutamamışsın oda silmemiş seni bi çekim var ama hayırlısı!!!
Bakmak yok!Profil fotoğrafı falan da geldi, kesin ekliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?