- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Bakmıyorum ve onu eklemiyorum o benim hiçbir şeyimi göremiyor. Durduk yere niye ekledi ki bu beniBakmak yok!
Durun siz daha ne fotolar gelecek nispetli nispetli. Başka kadınlarla falan koyar sırf siz tepki verin, huzursuz olun diye.
Sizi huzursuz etmek. Bakıyor musunuz ondan emin olmak, aklınız hala onda mı teyit etmek.Bakmıyorum ve onu eklemiyorum o benim hiçbir şeyimi göremiyor. Durduk yere niye ekledi ki bu beni
Ay öyle düşünme cnm. Her şey olabilir tabiki ama hayırlısıysa dönsün zaten.Öyle mi diyorsun, aklıma şey bile geliyor. Sozlenecek kızla fotosunu koyacak ben görebileyim diye şey ediyor
Baksam ne olacak bakmasam ne olacak ki onun için. Çok dengesiz davranıyor, ya da benden hamle bekliyorSizi huzursuz etmek. Bakıyor musunuz ondan emin olmak, aklınız hala onda mı teyit etmek.
Durduk yere neden böyle bir sey yapsın aklım ermiyorAy öyle düşünme cnm. Her şey olabilir tabiki ama hayırlısıysa dönsün zaten.
Yeni bir şey mi yaptıCok canımı sıkıyor bu çocuk
Sürekli olarak aktif asla çıkmıyor, hem beni ekleyip hem de biriyle konuşuyor sanırımYeni bir şey mi yaptı
Hahaha amin:) hem de isimin gücümün arasinda izliyorumBir zamanlar ben de izlerdim böyle çevrim içi mi değil mi diye..Allah kurtarsın kardeş
Ben de oturup izliyordum bazen ağlıyordum kapatıyordum sinirlenip. İki dakika somra tekrar açıyordumHahaha amin:) hem de isimin gücümün arasinda izliyorum
Bağımlılık resmen. Ben ne zaman baksam çevrim içi çıkmıyor adam masallahBen de oturup izliyordum bazen ağlıyordum kapatıyordum sinirlenip. İki dakika somra tekrar açıyordum
Babamdan baktığımda hicbir sey görünmüyor. Ben de baktığımda görülüyor, hatta profil resmi bile geldiherkese açık yapmıştır son görulmeyı.silsede.
Bende de öyleydi. Ne zaman girsem çevrim içiydi. Şimdi hiç izleyemiyorum gerçi o da ayrı bir şeyBağımlılık resmen. Ben ne zaman baksam çevrim içi çıkmıyor adam masallah
Izlemeyi bıraktıniz yani keşke ben de birakabilsem. Ben onda silinmistim beni geri eklemis anlamadim neden böyle yapıyorBende de öyleydi. Ne zaman girsem çevrim içiydi. Şimdi hiç izleyemiyorum gerçi o da ayrı bir şey
yok izlemeyi bırakmadım numarasını değiştirdi. Zamanla sizde bırakırsınız azaltırsınız. Herkes aynı şeyi diyor gibi olacak ama zaman bazı şeylerin ilacı. İlk başlarda zor ama zamanla atlatırsınız.Izlemeyi bıraktıniz yani keşke ben de birakabilsem. Ben onda silinmistim beni geri eklemis anlamadim neden böyle yapıyor
1 ayı geçti daha ne zaman atlatacagim bilmiyorum çok sıkıldım bu durumdanyok izlemeyi bırakmadım numarasını değiştirdi. Zamanla sizde bırakırsınız azaltırsınız. Herkes aynı şeyi diyor gibi olacak ama zaman bazı şeylerin ilacı. İlk başlarda zor ama zamanla atlatırsınız.
1 aydır hiç iletişim oldu mu? Ne kadar süredir birlikteydiniz1 ayı geçti daha ne zaman atlatacagim bilmiyorum çok sıkıldım bu durumdan
1 yıldır birlikteydik, en son iletisimimiz 15 Kasım1 aydır hiç iletişim oldu mu? Ne kadar süredir birlikteydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?