Whatsappta last seen kovalamak

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Paranoyak oldum sanırım. Size de oluyo mu ya? Sürekli ne zaman girmiş ne zaman çıkmış diye 10 dkda bir giriyorum. Eskiden sürekli konusurduk artık öyle her dakika konusmuyoruz. Acaba o da beni kotrol etmek için mi giriyor ? Bir keresinde gece hala oturuyor musun diye bi mesaj atmıstı :D yani bu demek oluyo ki sanırım kontrol ediyor beni ?

Cok gereksiz bisey bence. Ne zaman girdiyse girdi. Tek özeli siz misiniz. Baksa arkadaslariyla yazismak icin girmis olmasi gayet normal. Biri beni sürekli takip etse, rahatsiz olup son gürünümü kapatirdim acikcasi.

Evwt biraz takıntı oldu ben de :(
Ah o mavi tik ne ocaklar sondurmustur :))
yok öyle bir sorun yok takmamazlık gibi :)

Kocayla kısa bi ayrılık yaşamıştık o zaman kafayı yemiştim :KK53: Yok yani kontrol edemiyorum sürekli bakıyorum whatsapp'a girmişim. 2-3 kez kaldırıp tekrar kurmuştum falan :KK14: Şimdi barıştıkta kurtuldum :nazar:

10 dk bir giriyorsanız işiniz gücünüz yok anlaşılan :) o zaman insan böyle boş işlerle uğraşıyor vakit bolluğundan

Kocayla kısa bi ayrılık yaşamıştık o zaman kafayı yemiştim :KK53: Yok yani kontrol edemiyorum sürekli bakıyorum whatsapp'a girmişim. 2-3 kez kaldırıp tekrar kurmuştum falan :KK14: Şimdi barıştıkta kurtuldum :nazar:

Aa siz esinizle baristiniz mi? Bir yerde yorumunuza rast gelmiştim. Cok sevindim. Allah bir daha gostermesin..

evet wurstria katılıyorum sana.Çok boş oturduğum bir işim var ve her gün 40 kere bakıyorumdur son görünmeye. İyi oldu kapadım bende.Neden aklıma gelmediki daha önce.teşekkürler :KK9:

Ben son gorunumu kapatali cok oluyor. Dogrusu son ne zaman online olmus hic takmam, merakta etmem. Bu last seen olayinin neden bu kadar buyutuldugunu de anlamam. Ben bazen kardeslerimle olusturdugumuz gurupta konusurken saat gec olabiliyor. Simdi sevgilime bunun hesabini mi vercem yani? Cok bekler. Bos isler bunlar.

Whatsapp, hakkında okuduklarım ve gördüklerimden sonra, bu mesajlaşma sistemine öyle büyük bir önyargı duydum ki, nişanlımın tüm ısrarlarına rağmen, whatsapp'a geçmedim çünkü kendimi tanıyorum. Israr ettiğinde artık direkt 'sen belanı arıyorsun' diyip çıkıyorum işin içinden. Benim gibi kendine güvenemeyenler hiç bulaşmasın derim. Bulaşıp, huzursuz olanlarda kapatsın. Bizim gibiler için, safi huzursuzluk.

Paranoyak oldum sanırım. Size de oluyo mu ya? Sürekli ne zaman girmiş ne zaman çıkmış diye 10 dkda bir giriyorum. Eskiden sürekli konusurduk artık öyle her dakika konusmuyoruz. Acaba o da beni kotrol etmek için mi giriyor ? Bir keresinde gece hala oturuyor musun diye bi mesaj atmıstı :D yani bu demek oluyo ki sanırım kontrol ediyor beni ?
neden 'son gorulme' degil de 'last seen'? :KK53:

Whatsapp, hakkında okuduklarım ve gördüklerimden sonra, bu mesajlaşma sistemine öyle büyük bir önyargı duydum ki, nişanlımın tüm ısrarlarına rağmen, whatsapp'a geçmedim çünkü kendimi tanıyorum. Israr ettiğinde artık direkt 'sen belanı arıyorsun' diyip çıkıyorum işin içinden. Benim gibi kendine güvenemeyenler hiç bulaşmasın derim. Bulaşıp, huzursuz olanlarda kapatsın. Bizim gibiler için, safi huzursuzluk.
bence bicak ornegi gibi whatsapp meselesi.. yani bicakla domates de kesilir cinayet de islenir.. kullanmayi bilmek gerek.. yaklasik ik yildir whatsapp kullanicisiyim ve memnunum da sukur..

bence bicak ornegi gibi whatsapp meselesi.. yani bicakla domates de kesilir cinayet de islenir.. kullanmayi bilmek gerek.. yaklasik ik yildir whatsapp kullanicisiyim ve memnunum da sukur..

Sevgili lavantakokulusandik: Çok haklısınız, kullanmayı bilmek gerek fakat benim gibi buluttan nem kapan insanlar bu tür mesajlaşma araçlarını olması gerektiği kullanamıyorlar maalesef. Yapı meselesi, ne diyebilirm ki :)

Back
X