Aslında bende çok severim bu şarkıları hatta hep duygusal dinlerim bazen bende duruma çekip atarım herhangi bi şarkı ama eşim yapmaz durumlara bakmaz bile şimdi durup dururken yapınca çok tuhafıma gittiBen çok ciddiyimbu yil en cok dinledigim sarkilardan biri. Ay tenli kadin ikinci, ates bocegi 3. Yani hep duygusal gidiyorum bu yil
Ben engellerimmmeşler de birbirini whatsapptan engelliyo mu ya?
ama adam akşam eve geliyo yahuBen engellerimmmyada numarasını silerimmm çocukca evet ama hırsım geçiyorr
Olsunnn gün içinde hırsım az da olsa geçiyor kızzzama adam akşam eve geliyo yahu
offf hiç güleceğim yoktu yaOlsunnn gün içinde hırsım az da olsa geçiyor kızzzakşam bazen kapıyı açmadığım da oluyorrr ama en sonunda mecbur açıyorum yemiyor
Ya ben bazen eşimi okadar sıkıyorum ki engellesem adam rahat ediyor bu yüzden benim sinirim iyice artıyor ben çareyi 108438 mesaj atarak buluyorum genede hırsım geçmiyor kitap gibi yazıyorum resmenBen engellerimmmyada numarasını silerimmm çocukca evet ama hırsım geçiyorr
Ya dimi ama bende her konuda böyleyim neler neler kuruyorum kafamdaBen de aynı sizin gibiyim ve bu huyumdan nefret ediyor. Yorumları okuyunca kendimden utandım çoğu hemcinsim normal karşılamış ben şizofren gibiyim aklima binbir türlü şey geliyor hemen
kesin başkası var ona paylaşmışKızlar 5 senelik evliyim. Gene biraz ufak bi konudan dolayı tartıştık .
Normalde eşim whatsapp 'ı sadece mesajlaşmak için kullanır durumlara bile bakmaz paylaşmaz. Hiçbir sosyal ağda bişey paylaşmaz kolay kolay. Ben paylaşırım ortak hesabımızda hatta ki oda çok nadir . Beraber fotoğrafımızı felan paylaştığım zaman adamın suratı değişir ne gerek var ki gibisinden konuşur.
Neyse bugün sabah köpeklerini gezdirirken ormanlık bi alanda çekmiş etrafı felan durumda paylaşmış. Aa dedim sen paylaşım yapmazdın, gülüştük öyle.
1-2saat sonra arabada giderken yolu çekmiş arkada şarkı son ses şarkıda bi ay doğar ilk akşamdan geceden. Şarkının kısmı "bir güzeli bir çirkine vermişler kısımları. (Eşimin benden çoook önce bi sevgilisi varmış bu askerdeyken onu zorla evlendirmişler işte askerden kaçıp gelmek istemiş gelememiş vs . Ben bunu tesadüf öğrenmiştim) o şarkı bunu hatırlattı bana direk.
ay benim birden sinirim bozuldu aradım ne mânâ bunu paylaşman gerek mi var böyle şeylere dedim. Bugüne kadar paylaşım yapmayan adam şarkılar paylaşasın mı tuttu dedim hoşuna gittiği için paylaşmış. (Şarkıyı ilk defa dinlemiyor ki hoşuna gidip paylaşsın zaten var olan bi şarkı)sinirlendi suratıma kapattı. Kaldırmış durumu benide engellemiş.
Sizce de saçma değil mi kızlar bu yaptığı ?böyle bişey yapmayan adam durup dururken yeni bişeyler çıkarıyor. Hayır çektiği yolda Allahın yolu bomboş dümdüz yol . Sanırsın deniz manzarası vs varda videoya çekesi gelsin. Sizin eşlerinizde böyle şeyler yapıyor mu? Bana mı saçma geliyor bitek?..
Yok beni şüphelendiren bi durumu da yok bayan numarası da yok ki hani rehberinde olması gerekir ki durumunu görsün ki öyle bi numara olsa neler olacağını kendi çok iyi bilir o yüzden kaydedebileceğini sanmamkadınla mı görüşüyor yakın zamanda eklenen yeni numara var mı ya da hala iletişiminin olduğuna dair bi ipucu?
bana gönderdiğin için bana aşıksınGeçenlerde aynı şeyi ay tenli kadın şarkısı eşliğinde yaptım. Ne yani ay tenli bir kadına mı aşığım şimdi, vov
Oww sende benden betermişsinnnYa ben bazen eşimi okadar sıkıyorum ki engellesem adam rahat ediyor bu yüzden benim sinirim iyice artıyor ben çareyi 108438 mesaj atarak buluyorum genede hırsım geçmiyor kitap gibi yazıyorum resmenoff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?