Whatsapp'ta şarkı paylasmak

Ben çok ciddiyim bu yil en cok dinledigim sarkilardan biri. Ay tenli kadin ikinci, ates bocegi 3. Yani hep duygusal gidiyorum bu yil
Aslında bende çok severim bu şarkıları hatta hep duygusal dinlerim bazen bende duruma çekip atarım herhangi bi şarkı ama eşim yapmaz durumlara bakmaz bile şimdi durup dururken yapınca çok tuhafıma gitti

kadınla mı görüşüyor yakın zamanda eklenen yeni numara var mı ya da hala iletişiminin olduğuna dair bi ipucu?

Tebrik ederim valla o nasıl hayal gücü o nasıl bir bağlama o ya da siz bilinçaltınızda eşinizin hep eski sevgilisini sevdiğini ve unutamadığını düşündünüz valla başka türlü bu kafaya ulaşılamaz diye düşündüm

O şekilde çok paylaşım görüyorum ben de. Normal düz bir yol aslında ama araba kullanırken videoya çekip durumda paylaşıyorlar. Siz abartmışsınız biraz.

Ben engellerimmmyada numarasını silerimmm çocukca evet ama hırsım geçiyorr
Ya ben bazen eşimi okadar sıkıyorum ki engellesem adam rahat ediyor bu yüzden benim sinirim iyice artıyor ben çareyi 108438 mesaj atarak buluyorum genede hırsım geçmiyor kitap gibi yazıyorum resmen off

Ben de aynı sizin gibiyim ve bu huyumdan nefret ediyor. Yorumları okuyunca kendimden utandım çoğu hemcinsim normal karşılamış ben şizofren gibiyim aklima binbir türlü şey geliyor hemen
Ya dimi ama bende her konuda böyleyim neler neler kuruyorum kafamda bazen pişmanlık olarak dönüyor

kesin başkası var ona paylaşmış

kadınla mı görüşüyor yakın zamanda eklenen yeni numara var mı ya da hala iletişiminin olduğuna dair bi ipucu?
Yok beni şüphelendiren bi durumu da yok bayan numarası da yok ki hani rehberinde olması gerekir ki durumunu görsün ki öyle bi numara olsa neler olacağını kendi çok iyi bilir o yüzden kaydedebileceğini sanmam

Bir de WhatsApp durum paylaşımları çıktı. Her yerden kendillerini illa milletin gozune sokacaklar .
Çok saçma paylaşanların çoğu da hep alaturka tipler..

Konunun neresinden tutsak elde kalıyor. Yıl 2019 ortak hesap kaldı mı hala? Aklına esmiş paylaşmış sırf öylesine de paylaşmış olabilir böyle ufak tefek şeylere büyük anlamlar yüklemeyi çok saçma buluyorum ben sevgiliyken de öyleydi hele evliyken aşırı saçma. Eşinizin sizi engellemesi ne demek akşam olunca aynı eve girmiyor musunuz? Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bu yazılanları ancak ergenler yapıyor günümüzde.

Ya ben bazen eşimi okadar sıkıyorum ki engellesem adam rahat ediyor bu yüzden benim sinirim iyice artıyor ben çareyi 108438 mesaj atarak buluyorum genede hırsım geçmiyor kitap gibi yazıyorum resmen off
Oww sende benden betermişsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…