Whatsapp'ta şarkı paylasmak

Belli etmeden sıkı takibe alın. Ama net bir sonuç buluna kadar asla belli etmeden...

Araba kullandigini cekip paylasmak yolu cekip muzik paylasmak bir tek bana mi itici geliyor ya anlamiyorum. Gezersin durdugun yerlerdeki guzel manzara ne bilim ilk defa gördüğün bir yerdir paylasirsin diger türlüsüne gicik oluyorum :)))

Esinizin hissiyatini bilemeyiz tabi ama bende hoslanmazdim aklima gelirdi sizinkisi gibi esinizin sizi engellemesi de ayri bi giciklik

Allah kocanıza sabır versin sizde bu paranoyaklık varken işi zor

eŞİNİZ durumlara bakıyorsa o da özenip paylaşmış olabilir

Bayılıyorum şu deli ve kıskanç kadınlara. Bir daha paylaşamaz iyi olmuş. Ama benim gibi abartmışsın biraz :)
Benimde konu eşimde çok hassasım seni çok iyi anlıyorum

yani ben kadını da çok haksız bulmadım aslında yaa
ne mana yani
şimdi konu sahibi durup dururken böyle bir şarkı paylaşsa eşi "ne alaka" demeyecek miydi?
kadın deyince neden paranoyak olsun ki
eğer normal bir konuşma geçmişse aralarında zaten neden bu kadar sinirleniyor ki eş?
engellemek ne alaka
yahu senin de aklına neler geliyor derim kaparım mevzuyu.
Bu kadar engellemek falan nedir?

Bayılıyorum şu deli ve kıskanç kadınlara. Bir daha paylaşamaz iyi olmuş. Ama benim gibi abartmışsın biraz :)
Benimde konu eşimde çok hassasım seni çok iyi anlıyorum
Yaa dimi o bide benim huyumu biliyor bi lafın altında bile bişeyler arayıp bulabilirim ben hayret ettim öyle bişey paylaşmasina evett bişey demesem akşama kadar arabesk şarkılar paylaşıp dururdu o ben delirirdim kesinoyun havası hic dinlemez dün gitmiş oyun havası paylaşmış hey Allahım ya sözleride yok öyle saz çalıyor tek

Saçma olan sizin tepkiniz belki adam heves eddi herkes yapıyor bende akıma ayak uydurayım dedi bence siz bu sanal şeylere takılmayında bi eş bi eşi engellermi ona takılır....

:) arada içlerindeki farklılık çıkıyor demekki. Allah canlarını sağ etsin. Bizi deli etsinler ama abartmasınlar:)

Siz bağdaştırmak için bağdaştırmışsınız,onu düşünerek yapmamıştır ama o konuya takıldıgınız icin her sey oraya çıkıyor gibi gelmiş size

eşşeğin aklına karpuz kabugu deüşürme bence ,

heves etmiştir , ama işin özünü sen bilirsin tabii

Öküzü uyandırma suları bulandırma derler.

Şimdilik bu konuyu kapatın ve açmayın huzurunuz kaçmasın.

Sizden izin almadan paylaşım yapması hiç hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…